Tüylerinizin arttığını soylemissiniz. Ya igneli epilasyon nedir bilmiyorsunuz ya da igneli yaptirdiginizi zannediyorsunuz. Bu lazer değil ki tuyleriniz artsin. Eski bir lazer magduru olarak artmak nasil olur iyi tecrube ettim. Ignelide henuz cikmamis killar varsa onlar cikar. Ama tuyler artmaz. Ben seneler once eski yerinde ve benden sonra çevremdeki bir cok kisi neredeyse tum vucudu icin doga hanima ıgneli yaptırdık. Bir iki sefer sehir disinda oldugum icin Aysel hanima yaptırdım. O da cok basarili usta biri. Doga hanim birakin yolda birakmayi musteriye ileride seans bulamaz, süreci kesintiye ugramasin diye tarih saat veriyor. Soyle birsey var yeni müşteriler ariyor o dolu saati istiyorsa tabiki vermiyor, cunku bir onceki müşterisini magdur etmemek icin. Ben cok sahit oldum bu duruma. Ayrica randevularimi bircok kez ben de iptal etmek durumunda kaldim. Ama her zaman iki gun onceden bildirdim. Kendisine neredeyse psikolojimi borçluyum. Erkek gibi killananlar, lazer magduru olanlar ne demek istedigimi anlar. Kusura bakmayin ama kasitli yazdığınızi düşünüyorum, artti falan demissiniz cunku, kotu bile olsa biraz igneli tecrubesi olan dahi artmayacagini bilir.
Igneli yaptirdiginizi zannediyorsunuz derken? Seansa gittim bizzat girdim neyi zannedebilirim?? Bende igneli ve lazer ayrimini bir lazer magduru olarak biliyorum siz hic merak etmeyin ben zaten lazer tetiklemesi sonucu mecburen son cagre igneli epilasyona basvurdum. O yuzden aradaki farki anlayabiliyorum. Kaldi ki herkesin kendi tecrubelerini paylasmasi hakki saygi duymak zorundasiniz. Ben sizin kasitli saldiri seklinde yazdiginizi dusunuyorum asil. Herzaman 2 gun once haber veremiyor olabilirsiniz dimi hayat bu? Elbet zor durumda kaldiginiz zamanlar olabilir neyin kasitini yapayim. Siz tuylerinizden kurtulup tedaviyi sonuclandirabildiyseniz ne mutlu size ben sonuclandiramadim aksine yarim yamalak bu halde kaldim. Simdi kimseyede guvenemiyorum yari yolda birakildigim icin dedgim gbi bu benim kendi dusuncelerim memnun olan memnundur olmayan olmamistir herkesin kendi yasadigi tecrube.