Kadın senelerdir klinik şartlarında çalışan, seviyeli ve disiplinli biri. Profilini kapattığı için müşteri kaybedeceğini düşünen var :) Ben takipteyim kendisini. Uluslararası egitimlere giden, sayfasında ingilizce bilgilendirmeler yapan bir kadın için sayfasını kapatmış hic hos degil diyenler profili açık, hatta takipçi satın almış, insanları yakan ve insan yerine koymayanlara igneli yaptırsınlar bence. Dalga geçer gibi insanları asagılar, yakarlar ama kimse onları elestirmez gel gelelim isini iyi yapan kisileri kötüleme hakkını bulabilirler. Bu ülkenin insanları böyle işte. Kendisini birebir tanıyorum, reklam olarak düşünülecekse de reklam olsun, en azından doğru reklam olur. Cunku ben seneler önce kendisine gidip çözüm buldum. Lazer magduruydum ve davalık olmuştum lazer merkeziyle. Ben sonuç alınca cevremdeki bir cok kisiye de çözüm olmus birisidir Doga Hanım. Güzellik salonu deği, sdece bu işe yönelik bir merkezi var. Bu isi hafife alanlar gibi herkese gel gel yapmadığı için eleştiriliyor ise bence en iyisini yapıyor. Klas kadın. Birebir tanıyorum ve seviyorum.