Yeni çıktım sayılır igneliden. Diz kapağıma kadar olan kısıma kadar iki bacağım için gittim. Göğüs ucumdaki daha önce aldırmadığım kalinlari da aldirdim. Burada bir üyenin bahsettiği bir krem vardı onu buldum dediği gibi kullandım acı neredeyse sıfır diyebilirim. Bu kadar etkili olacağını bilmiyordum. Ilk uygulamada aldığımız bilek kısımlarında bazı kalınlar yoğunluğu bariz azalarak çıktılar. Diz kapağının altına kadar komple çalıştık. Diz kapağı kısımları pitir pitir şişti bir iki saate iner dedi. Ben açıkçası Doğa Hanima biraz ayip etmiştim bir konuda. Hatta iki kez uyardığı halde uyardigi şeyleri yaptım bugün de hem tesekkur hem özür diledim. Yaşca benden küçük ama bazen biz küçüklük yapabiliyoruz. İşinde ve müşteriye yaklasiminda çok nezih bir kadin. Gündüz saatlerinde yazin demisti ben gece 1 gibi yazdim cevap vermeyince ertesi gün simdi cok utandigim gereksiz bir cevap yazdim öncesinde de kimyasal peeling yapmistim yapma dedigi halde, anlamıştı yapmadim deyip inkar etmistim uygulama yapmaz diye. Dün de instagramda genele birsey paylasmis randevu vermemekle ilgili. Üstüme alindim o yüzden uslu durmaya çalışacağım :)