ben okuduğumu çok iyi anlayabiliyorum. 41 yasindayim ve edebiyat öğretmeniyim. Burada olumsuz görüş belirtenlerin en azından uzmanlariyla bir sohbet geçmişi yasanmisligi var. Hatta bir tanesini hakli bile buldum. Ama sizin bence apaçık bir kastınız var bariz birşey yaşamissiniz bu uzmanlarla buraya yazmadığınız, onun üzerinden birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Beni zaten uzmanın kim olduğu ilgilendirmiyor mesela ankaradaki iğneli epilasyoncular başlığında julia hanim için yazmışsınız ki " müşterisi çok olunca önemsemedi galiba " ebru hanim için yazmışsınız ki " o da mi iz bırakıyor pfff cımbıza devam " burada da beni engelledi kendisine gitmem filan. Ve hiçbirine gitmeyip hepsinin sayfasının altına olumsuz yorumlar yazıyorsunuz. Benim tepki gösterdigim kısım bu. Ben burada juliaya ebruya gidecek olsam ebru iz bırakıyormuş julia önemsemiyormuş yazısını okusam etkilenirim belki çözüm bulacakken gitmem . Üstelik bir sürü kadın juliadan memnunken siz kadına önemsemiyor intibasi uyandirmissiniz. Gitmediğiniz insanlara önyargı oluşturmak hak değil de nedir. Ben yetişkin bir birey olduğunuzu düşünerek yazıyorum bunları ama değilseniz size tavsiyem burada bir baslik acın ismi de "gitmediğim uzmanlar hakkında tahmini görüşlerim olsun " hic gitmemiş insanların yorumlarını kendinize can simidi yaparak paylaşırsınız ve amacınızın altını daha da çizersiniz :) artık size cevap vermek istemiyorum çünkü konu insanlara tavsiye vermekten çıktı.
Edebiyat öğretmeniymișsiniz bir de, imla konusunda bile sizden daha düzgün yazıyorum. "birșey" ayrı yazılır, belirteyim. En az 3 tane hata buldum, stalker olmadığım için eski yazılarınızda daha fazlasını bulurdum eminim.
Okuduğunuzu anladığınız için mi hiçbir yerde demediğim halde hâlâ engelledi engelledi diyorsunuz sürekli? Nerede yazmışım engelledi diye, cidden merak ettim..
Ayrıca başlıkta "ona gidenler" demiyor, farkettiniz mi orayı? Artık farketmișsinizdir.
İlgili başlıkta da birisi için iz bırakıyor demişler, o olumsuz intiba bırakmamıș da ben "iz mi bırakıyor" diye sorduğum için olumsuz intiba mı bırakmışım? Okuduklarınızı istediğiniz tarafa çekiyorsunuz, anladım ben sizin niyetinizi. Algı oluşturmaya çalışıyorsunuz.
Herkes övülecek mi burada, ben anlamadım ki. Kötü deneyiminizde bile isim vermemişsiniz, belki birileri de sizin yüzünüzden mağdur olacak. Asıl hak geçmesi bu.
Size sorduğum o soruyu da tekrar hatırlatayım. Pas geçmişsiniz. İyice düşünün onu oldu mu? Sanalda olunca o konulardan muaf olmuyorsunuz çünkü :)