- 17 Ağustos 2017
- 70
- 10
- 3
Bende zeynep hanimla basladim hic memnun kalmadim ve tavsiye uzerine doga hanima basladim iyi ki de baslamisim Allah sebep olandan razi olsun :) ilk gunden cok memnun kaldim 2 saatlikti randevum cok ilgili, hijyen calisan gercek bir uzman bu farki gercekten hissettim ve okadar titiz calisiyor ki en ince tuye kadar aliyor ben artik bu tuylerle yasayacagim diye umutsuzluga bunalima girmistim cunku yuzumde cok fazla ince uzun gri koyu sari tuyler var kalin cok az var onceki uzmandan sonra umutsuzdum bu tuyler alinmaz mi koku gorunmez mi diye ama doga hanim hepsini aliyor bugun onlarla yasamayacagimi gordum cok mutluyum bugun ilk olarak en koyu renkli tuyleri topladi once sonra kalan surede alabildigi kadar incelerden aldi aldiklarim cikmaz dedi eli hizli uygulama oncesi bilgiler veriyor uygulama sonrasi da bakim hakkinda bilgi veriyor hatta sonra wp uzerindende nasil bakmamiz gerektigini de hatirlatiyor ilk yapildiginda kizariklik oldu suan yuzum iyi durumda acisina gelirsek aci var ama dayanilmaz bir aci degil :)