- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
aaaa inanmıyorum meğer kendisi de uzmamis vallahi anlamistim harikasın kazen yaa
yok yok bu yazıyı açmış ama kendisi için değil başkası için kopyala yapıştır yapmış seneler önce ...
abla avukat gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa inanmıyorum meğer kendisi de uzmamis vallahi anlamistim harikasın kazen yaa
Siz bana “ukala” “egoist” diye hakaret edeceksiniz, sonra korkalım mı diyeceksiniz?! Benim yazdığım mesajlarda şahsınıza veya herhangi birine edilmiş 1 tane hakaret kelimesi gördünüz mü? Amaç burda korku değil hukuk sınırları içerisinde yorum yapmak konusunda uyarmak. Hem hakaret ediyorsunuz hem de forumun kurallarını çiğniyorsunuz.
Siz bana “ukala” “egoist” diye hakaret edeceksiniz, sonra korkalım mı diyeceksiniz?! Benim yazdığım mesajlarda şahsınıza veya herhangi birine edilmiş 1 tane hakaret kelimesi gördünüz mü? Amaç burda korku değil hukuk sınırları içerisinde yorum yapmak konusunda uyarmak. Hem hakaret ediyorsunuz hem de forumun kurallarını çiğniyorsunuz.
yok yok bu yazıyı açmış ama kendisi için değil başkası için kopyala yapıştır yapmış seneler önce ...
abla avukat gerçekten
üyeleri üyelikten çıkarmak mı ?
avukat hanım siz burayı ne sandınız ? uyruduktan bir forum burası ! ve sizin emirleriniz ile üyelerin hesapları kapanmaz. Varsa şikayetiniz buyrun dava açın bana ukala dediler bana egoist dediler diye...
üyelikten çıkarmak nedir ?
Bakın ben bir akrabamızın okulunda pratik yapması için kopy paste yaptım onu. Bunu zaten biliyorsunuz, ayrıca ben avukatım. Bana değil hiçkimseye ukala egoist küçük kız diye hitap edemezsiniz, bunlar suçtur, varsa şayet forumda hukukçu bir danışmanınız, bunu sorarsanız, aynı şeyi size söyleyecektir. Daha önce hukukla ve estetik operasyonlar sonucu açılan malpraktis davaları ve ispat yükü ile ilgili yaptığım birçok yorum da mevcuttur. Hakaret içeren bu mesajların silinmesi gerekiyor. Benim zamanımı bunlar için adliyede harcamam mantıklı değil, ama şahsıma hakaret edilmesini de kabul edemem kusura bakmayın.yok yok bu yazıyı açmış ama kendisi için değil başkası için kopyala yapıştır yapmış seneler önce ...
abla avukat gerçekten
herhangi birine edilmiş 1 tane hakaret kelimesi gördünüz mü?
Evet kimseye hakaret etmedim. Doğrudur akademik ünvan verilirken pratik beceriye değil, ne kadar çok makale yayımladığına bakılır, akademinin kuralı böyledir. Burada hakaret içeren birşey yok. Dünyanın her yerinde bütün üniversitelerde de bu böyledir. Profesör olmak için el becerisi gerekmez, kaç tane akademik yayın yaptığına bakılır.Akademik ünvan dağıtılırken el becerisi ve estetik algısının gelişmişliğine bakılmıyor maalesef.
Bu mesajı bir Prof. hakkında yazıp herhangi birine hakaret etmediğinizi mi yazdınız az önce ?
Bu mesajların silinmesi gerekiyor.
Kazen hanım verirseniz telefonunuzu avukat olup olmadığımı baro sicil numaramı vererek teyit ederim. Benim eski mesajlarıma giderek açık aramanıza gerek yok. Bu iki arkadaş ne yazık ki yorum yaparken sınırı biraz aşıp hakaret ettiler ve bu mesajlarının silinmesi ve münasip yoldan uyarılmaları gerekiyor. Aksi halde forumda herkes birbirine ukala egoist küçük kız sakin ol şampiyon sen allah mısın şeklinde yazılar yazarsa burada huzur kalmaz. Sizin de admin olarak bu hakaret içeren alaycı hoş olmayan cümlelere maruz kalanın yanında olmanız gerekiyor haliyle.yanlış anlamayın ama bu sitede herkes ya doktor ya avukat.
mesela ben çobanım, ukalayım ve egoistim, farketmişsinizdir
avukatıma danışır ilgili kelimeler hakaret sayılırsa silerim sayılmaz ise yargı yolu açık.
Evet kimseye hakaret etmedim. Doğrudur akademik ünvan verilirken pratik beceriye değil, ne kadar çok makale yayımladığına bakılır, akademinin kuralı böyledir. Burada hakaret içeren birşey yok. Dünyanın her yerinde bütün üniversitelerde de bu böyledir. Profesör olmak için el becerisi gerekmez, kaç tane akademik yayın yaptığına bakılır.
Lütfen danışın, konu ile ilgili Yargıtay içtihadını incelemişse meslektaşımız da size aynı şeyi söyleyecektir. Hiçkimse hiçkimseye böyle rencide edici, hakaret içeren nahoş cümleler kurmamalı herşeyden önce. Silinmesi gerekiyor. Bu hakaretleri kabul etmem mümkün değil.yanlış anlamayın ama bu sitede herkes ya doktor ya avukat.
mesela ben çobanım, ukalayım ve egoistim, farketmişsinizdir
avukatıma danışır ilgili kelimeler hakaret sayılırsa silerim sayılmaz ise yargı yolu açık.
Kazen hanım verirseniz telefonunuzu avukat olup olmadığımı baro sicil numaramı vererek teyit ederim. Benim eski mesajlarıma giderek açık aramanıza gerek yok. Bu iki arkadaş ne yazık ki yorum yaparken sınırı biraz aşıp hakaret ettiler ve bu mesajlarının silinmesi ve münasip yoldan uyarılmaları gerekiyor. Aksi halde forumda herkes birbirine ukala egoist küçük kız sakin ol şampiyon sen allah mısın şeklinde yazılar yazarsa burada huzur kalmaz. Sizin de admin olarak bu hakaret içeren alaycı hoş olmayan cümlelere maruz kalanın yanında olmanız gerekiyor haliyle.
Lütfen danışın, konu ile ilgili Yargıtay içtihadını incelemişse meslektaşımız da size aynı şeyi söyleyecektir. Hiçkimse hiçkimseye böyle rencide edici, hakaret içeren nahoş cümleler kurmamalı herşeyden önce. Silinmesi gerekiyor. Bu hakaretleri kabul etmem mümkün değil.
O konu ile ilgili de ayrıca buraya not düşeyim: Bir kişinin profesör olması için el becerisi olması gerekmiyor, bu nedenle bir doktora sırf ve sadece profesör ünvanına sahip olduğu için önceki sonuçlarına bakmaksızın fazla araştırmaksızın benim yaptığım gibi güvenip de estetik ameliyat yaptırılması kesinlikle yanlış bir tercih. O yanlışı ben yaptığım için başkasının yapmasını istemedim ve bu yüzden yazdım. Akademik title’ın el becerisi ve estetik bakış açısı ile ilgisi bulunmuyor.aynı şeyi ben uyduruk özel üniversiteleri parayla bitirip mezun olanlar için düşünüyorum.
çıkmadı ki benim gibi İTÜ'lü bir tane...
İTÜ'de lanet olsun hukuk yoktu okuyamadık biz, parayla değil kafamızla girdik...
ben böyle bazen konudan konuya atla mesaj veririm...
Akademik title’ın
Forum kurallarını çiğniyorsa kapatabilirsiniz tabi ki. Eleştiri ile hakaret arasında binlerce yargı kararıyla belirlenmiş ince bir sınır vardır. Bu sınırı da zaten sadece hukukçular bilir. Ukala egoist küçük kız allah mısın bunlar eleştiri değil artık apayrı bir boyut.madem uzmansınız sizi yakalamışken sorayım ;
- ben bu sitenin sahibi olarak ve site kurallarına dayanarak gerek duymam halinde X bir üyenin üyeliğini ;
kapatabilir miyim?
kapatamaz mıyım?
Forum kurallarını çiğniyorsa kapatabilirsiniz tabi ki.
Kazen hanım verirseniz telefonunuzu avukat olup olmadığımı baro sicil numaramı vererek teyit ederim. Benim eski mesajlarıma giderek açık aramanıza gerek yok. Bu iki arkadaş ne yazık ki yorum yaparken sınırı biraz aşıp hakaret ettiler ve bu mesajlarının silinmesi ve münasip yoldan uyarılmaları gerekiyor. Aksi halde forumda herkes birbirine ukala egoist küçük kız sakin ol şampiyon sen allah mısın şeklinde yazılar yazarsa burada huzur kalmaz. Sizin de admin olarak bu hakaret içeren alaycı hoş olmayan cümlelere maruz kalanın yanında olmanız gerekiyor haliyle.
sıkıntı nerede biliyor musunuz ?
o cümlelerde değil o cümleler söylenen bir kişini bunu karşı takındığı tavırda...
şunu yap, bunu yap, bunu sil, bunu siteden at !
hayırdır ?
tavırda bir hata varsa biz gereken uyarıyı yaparız bu site siz hadi bildirecek, ayar verecek ortamınız değil.
son olarak Kazen hanım değil Kazen Abi
yaşım 50