Ilk mesajlarinda böyle bir uslup ve yaklasima sahip olsaydın zaten konu bu sekilde ilerlemis olmazdi. Hem tahrik edip, hem üstten üstten konuşacaksın hem avukat kimliginle tehdit edeceksin hem de en son kibarlık gosteren sen missin gibi bir anda dil değiştireceksin. Ben cok sevdiğim bende hakkı olan herkesin hakkini burada savunurum. Bunun için yönetim bana ceza verecekse verebilir ama sen istediğin icin değil, eger forum kurallarina riayet etmedi isem ben bir unvanın arkasına siginmam ya da dil degistirmem. Benim abim noter yazmak zorunda kaldigim icin bile kendime yakistirmadim sen her fırsatta avukat olduğunu belirtmişsin. Emrivaki bir sekilde 'bu iki arkadasin mesajlarini silin, üyeliğini iptal edin, uzmanin maharetini görelim' gibi ifadelerin ve diger basliklardaki mesajlarında kullandığın uslup zaten rahatsiz olduğun tirnak icine aldigin o iki ifadenin altini çiziyor zaten. Türk mahkemelerinin böyle kisisel tartışmalarla mesgul edilecek kadar gayriresmi makamlar olmadigini 'hukukla ilgili bir is'le mesgul olarak bilmeni beklerdim. Gerçekten trajikomik.
Gördüğünüz üzere hala laf atılmaya devam ediliyor. Forum kuralları bu şekilde konuşan üyeleri uyarmayı gerektirmiyorsa ben de herkesle bu şekilde konuşup kafama göre ukala egoist bebe falan diyeyim. Harika bir forumumuz olmuş olur böyle