Kelime oyunlarına gerek yok. Hem randevu almissin, adres vermedi diyorsun cok gitmek istiyorsun ama ona tekrar adresi sormuyorsun. Sonra gelip buradan adres soruyorsun. Klavye basinda yüksek yüksek konusmak kolayiniza geliyor. Burada sirf randevu alamadin diye insanlari karala, benim dayim polis diyen ergenler gibi hukukcu kisvesiyle tehdit etmeye çalış ama başkası sana hakkı hukuku hatirlatinca ders vermeye çalış. Noter olmanin ne kadar zor olduğunu biliyorsundur. Ben o dersi gerekirse kat kat abimden alirim. Bir randevu alamadi diye bu kadar karalayip, insanlarla kavga edecek kadar iletisim problemi olan ve söyledikleri birbiri ile çelişen birini daha fazla ciddiye alamayacağım. Tezatlarla dolusun. Agresifsin. Daha önceki mesajlarina baktım yorumlarinda hep saldirgan bir tavrın var. Ben olsam iletisim problemi olan birine zaten randevu vermem. Hukukcu oldugunuzu da bu kadar belirtip hukukun içini bosaltmayin artık. Eee ne yani Allah mısın? Yukarıda tehdit ile ilgili ifadeyi de tekrar oku. Teyit gerekiyorsa abime sorayım sonucta noter, herhalde biliyorsundur noter ne demek. Hukukcuyum diye insanları tehdit edersen, ben de yavas ol kabilinden bunu belirtmek durumunda kalırım. Hiç sevmedigim bir sey yok abim noter, yok ben avukatim, doktorum. Hem hukukla ilgili bir meslek ne demek? Acikca soylemeyip ama gizlice tehdit etmek. Bravo cok olgunca bir davranış