Merhaba ben Zeynep Hanım'ın yanındaki uzmana randevu alabildim. Buradaki konuşmayı tamamen okudum. Benim dikkatimi şu çekti. Sizin şahsınıza söylemiyorum. Zeynep hanım için aradığımda telefona bakan kişi bekleyen 200 kişi olduğunu o yüzden Zeynep hanıma veremeyeceğini, yanındaki uzmana verebileceğini söyledi. Ama siz ben 5 gün sonrası için hemen aldım yazmışsınız. Yani beni de Zeynep hanım almadı. Sizi eski müşterisi olduğunuz için almış sanırım , sizin adınıza sevindim. Yanındaki kişiye işlem yaptırmak istemiyorum ama kimseden alamadığım için mecburum. Yanındaki uzmanın ücreti de az ücret değil. Siz farkında olmadan bana Zeynep Hanım'ın aslında isterse kendisine randevu verebildiğini öğretmiş oldunuz teşekkür ederim.
evet zeynep hanim yeni randevu isteyenlere yogunum alamiyorum diyip yanındaki kişilere veriyormuş. Biri de başka baslikta yazmış 2 aylık sertifikası olan yeni kişiye vermiş randevuyu. Siz de zeynep hanima sorun kerametini. Biri de şehir dışından gittiği halde yanlış hesaplamışız 8 lira için borcunuz kaldi diye aradılar yazmış . Başka biri de faul bölgesini 2.5 saatte aldığını yazmış. Forumda yazıyor hepsi
Son düzenleme: