Zeynep hanım 3-5 kıl için beni ortada koymadı. 5 gün sonrasına randevu verdi. Ancak artık vücudu yapmıyormuş, vücudumdaki tüyler 3-5 tane değil ama çok az. toplamda 45 dakikada bitecek kadar az öyle söyleyeyim size.
Agresiflik ile ilgisi yok bunun ama adresi saklaması bir şüphe uyandırmıyor değil. Zeynep Hanım son zamanlarda yavaşladı evet, 9 sene önce çok daha hızlı çalışıyordu. Bu da tabi ki bir sorun.
Zaten vücudu kendisi yapsa, eskisi gibi hızlı olsa ve randevu almak zor olmasa alternatifi neden arayalım değil mi? Ama o bile 5 gün sonrasına randevu vermişken Doğa’nın 2020 komple dolu demesine ben inanmıyorum. 2020 doluysa 2021’e yazarsın o zaman. Takvimde yaprak mı kalmadı? Davranış sinir bozucu
bana ozelden yazmissin ben buradan cevap vereyim catkapi gelisleri onlemek icin adresi kendisi veren bir merkezin yerini burada yazsam bana verecegi tepkiyi sen mi goreceksin ben mi ? Forumda adres vermek yasak reklam oldugu icin engelleniyorsun. Zeynep hanimin reklamini onun basliginda yap. İlk once normal iletisim kurariz sandim cevap verdim ama kendini cok begenmis birisin ben 42 yasindayim kendimden kucuge saygida kusur etmemeye calisirim sen de bana ozel mesaj yazarken ona gore yaz akranin degilim senin
Son düzenleme: