Biraz daha devam ederseniz bu iş savcılık ve tazminat davası şeklinde sonuçlanacak, bilginiz olsun. Ben kendime bu şekilde hakaret ettirtecek kadar basit birisi değilim.beni doga veya zeynep ilgilendirmiyor senin bana ukala ukala cevap vermen ilgilendiriyor. Sen önce kendi üslubuna bak. Bakalım yeteneği neymiş kim oluyor ki falan. Ay sanki az önce bunları yazan sen değildin. Randevu alamadın diye gözün dönmüş saldırıyorsun. Millet merkeziyle ilgili karar alırken senden akil mi alacak. Zeynep hanimi öveceksin diye yazmissin anlamamak icin aptal olmak lazım. Aman senle uğraşamam git ukala yorumumu sildir egoist
Kelime oyunlarına gerek yok. Hem randevu almissin, adres vermedi diyorsun cok gitmek istiyorsun ama ona tekrar adresi sormuyorsun. Sonra gelip buradan adres soruyorsun. Klavye basinda yüksek yüksek konusmak kolayiniza geliyor. Burada sirf randevu alamadin diye insanlari karala, benim dayim polis diyen ergenler gibi hukukcu kisvesiyle tehdit etmeye çalış ama başkası sana hakkı hukuku hatirlatinca ders vermeye çalış. Noter olmanin ne kadar zor olduğunu biliyorsundur. Ben o dersi gerekirse kat kat abimden alirim. Bir randevu alamadi diye bu kadar karalayip, insanlarla kavga edecek kadar iletisim problemi olan ve söyledikleri birbiri ile çelişen birini daha fazla ciddiye alamayacağım. Tezatlarla dolusun. Agresifsin. Daha önceki mesajlarina baktım yorumlarinda hep saldirgan bir tavrın var. Ben olsam iletisim problemi olan birine zaten randevu vermem. Hukukcu oldugunuzu da bu kadar belirtip hukukun içini bosaltmayin artık. Eee ne yani Allah mısın? Yukarıda tehdit ile ilgili ifadeyi de tekrar oku. Teyit gerekiyorsa abime sorayım sonucta noter, herhalde biliyorsundur noter ne demek. Hukukcuyum diye insanları tehdit edersen, ben de yavas ol kabilinden bunu belirtmek durumunda kalırım. Hiç sevmedigim bir sey yok abim noter, yok ben avukatim, doktorum. Hem hukukla ilgili bir meslek ne demek? Acikca soylemeyip ama gizlice tehdit etmek. Bravo cok olgunca bir davranış
Bakın siz her kimsiniz bilmiyorum, ama size son kez söylüyorum. Bu başlığa daha fazla yazmaya devam ederseniz daha önce yazdığınız yazılar için yasal haklarımı kullanarak savcılığa suç duyurusunda bulunmak ve manevi tazminat davası açmak zorunda kalacağım. Hiçkimse bana ukala egoist küçük kız diyemez. Bunu anladıysanız daha fazla yazmayın.helal olsun ağzınıza sağlık hem gelmiş ali kiran bas kesen gibi havalarla konuşuyor hem de millete ukala diyemezsin diyor. Hukukçu olduğuna da inanmıyorum öyle olsa burada bir merkez hakkında karalayıcı algı yaratma suçunu bilirdi. Bence senin dediğin gibi epilasyon uzmani bu da. Sanki kadın buna soracak nasıl iş yapacağını. Cevap verdik suçlu yalancı çıktık gıcık oldum ya
Güzel, abinize birisine “ukala” demenin hakaret suçunu oluşturup oluşturmadığını sorun öğrenin o zaman. Sizinle daha fazla muhatap olamayacağım, forum yöneticileri bakıp incelerler mesajlarınızı zaten. 5 senedir üyesi olduğu bir ortamın kurallarına saygı göstermeyip başka üyelere hakaret eden bir insana anlatabilecek fazla bir şeyim yok.
Bunların hepsi hakarettir, Ukala ve egoist hakaret içeren kelimelerdir. Bu mesajları silmenizi vedefalarca uyarmama rağmen ısrarla forum kurallarını hiçe sayan, ay git otur sildir diyip kuralları hiç önemsemediğini belli eden bu iki üyenin de üyelikten çıkarılmasını talep ediyorum, bu hakaretler mahkemede tazminat davası olarak ve savcılıkta neticelenecek aksi halde, çünkü ben avukatım.ben çobanım : )
bir yaptırımım olur mu ?
şikayetlereMune bakacak ama bence problem yok gibi ...
Ukala, küçük kız hakaret değildir de "sakin ol şampiyon" işte bu bende kişisel olarak böyle bir negatif algı yaratıyor ve açıkçası hiç sevmediğim kelime grubudur.
Bu yarım hakaret sayılabilir ama yarım. Mesajlar silinmez fakat dediğim "sakin ol şampiyon" kelime grubundan 1 günlük ceza gelir gibi ... SonuçtaMune bilir son durumu...
Biraz daha devam ederseniz bu iş savcılık ve tazminat davası şeklinde sonuçlanacak, bilginiz olsun. Ben kendime bu şekilde hakaret ettirtecek kadar basit birisi değilim.
savcılık ve tazminat davası
O avukat arkadaş benim, kimin neyi çöpe atacağını hep beraber görürürüz isterseniz.lütfen yanlış anlamayın da bu söylediğiniz filmlerde oluyor.
savcılık kovuşturmaya gerek dahi duymadan dilekçenizi çöpe atar. Fakat bir avukat arkadaş bakmalı ...
yine son söz hukukçuların...
ben çobanım : )
bir yaptırımım olur mu ?
şikayetlereMune bakacak ama bence problem yok gibi ...
Ukala, küçük kız hakaret değildir de "sakin ol şampiyon" işte bu bende kişisel olarak böyle bir negatif algı yaratıyor ve açıkçası hiç sevmediğim kelime grubudur.
Bu yarım hakaret sayılabilir ama yarım. Mesajlar silinmez fakat dediğim "sakin ol şampiyon" kelime grubundan 1 günlük ceza gelir gibi ... SonuçtaMune bilir son durumu...
Bunların hepsi hakarettir, Ukala ve egoist hakaret içeren kelimelerdir. Bu mesajları silmenizi rica ediyorum, mahkemede dava olarak ve savcılıkta neticelenmesin çünkü ben avukatım.
O avukat arkadaş benim, kimin neyi çöpe atacağını hep beraber görürürüz isterseniz.
Evet her ikisi de hakarettir, hukukçularınıza danışırsanız aynı şeyi söyleyeceklerdir size. Bunları silmenizi ve üyeleri de üyelikten çıkarmanızı talep ediyorum. Evet doğru dava açar. Çünkü önünüze gelene ukala egoist diyemezsiniz bunlar suçturUkala : Kendini akıllı ve bilgili sanan, bilgiçlik taslayan
Egosit : Bencil
bunlar hakaret mi ? Yani siz bana avukatım diyip ukalık yaptığınızda ben size ukalasınız desem savcı egoistlik yapıp bunun için bana dava mı açar ?
Yoksa bu mesaj kalksın diye sizin bize ihtarname yollamanızı mı söyler ?
Ukala : Kendini akıllı ve bilgili sanan, bilgiçlik taslayan
Egosit : Bencil
bunlar hakaret mi ? Yani siz bana avukatım diyip ukalık yaptığınızda ben size ukalasınız desem savcı egoistlik yapıp bunun için bana dava mı açar ?
Yoksa bu mesaj kalksın diye sizin bize ihtarname yollamanızı mı söyler ?
helal olsun ağzınıza sağlık hem gelmiş ali kiran bas kesen gibi havalarla konuşuyor hem de millete ukala diyemezsin diyor. Hukukçu olduğuna da inanmıyorum öyle olsa burada bir merkez hakkında karalayıcı algı yaratma suçunu bilirdi. Bence senin dediğin gibi epilasyon uzmani bu da. Sanki kadın buna soracak nasıl iş yapacağını. Cevap verdik suçlu yalancı çıktık gıcık oldum ya
O avukat arkadaş benim, kimin neyi çöpe atacağını hep beraber görürürüz isterseniz.
avukat mısınız ?
Şişli Esentepe Meslek Yüksekokulu “Saç Bakımı ve Güzellik Bölümü’nde” okuyorum. bu konu size ait değil mi ?
üyeleri de üyelikten çıkarmanızı talep ediyorum
Evet her ikisi de hakarettir, hukukçularınıza danışırsanız aynı şeyi söyleyeceklerdir size. Bunları silmenizi ve üyeleri de üyelikten çıkarmanızı talep ediyorum. Evet doğru dava açar. Çünkü önünüze gelene ukala egoist diyemezsiniz bunlar suçtur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?