• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

saol cnm iyi diyelim iyi olalım yazdım lakitonun topiğine ordan okurlar burayı bulurlar artık cileğede cok üzüldüm cnm ya konu nerden nereye geldi yaaa

ank32cim doktorlar, öneriler sorular bölümündeyiz yazmayi unutmussun simdi yine bulamicaklardi bende oraya yazdim

iyi yaptın cnm sinirden olmuşşş:DDDDfanatikkk ayy cok gülüyorum bu lafaaa zühtü beyin fanetikleri oldukk baksanaa

boshayallersmile bosveeeerrr fanatik degiliz ama sayiliriz isteyen fanatik desin isteyen hayran desin:D

hahaah fisfisfis hadi el ele veripp doktorumuza tezahürat yapalımm..delikafadulden:roflol:

kızlar bide doktorlar kızmında zühtü demirin oraya yorum yaptım tşklerimi ilettim ama orda yazdığım yorum cıkmadımı ne anlamadım

:roflol: :roflol: :roflol
kizlar bu arada ben tasarimimi eklemek istiyorum birazdan eklicem bi bakin :S:S

koyda bari senin fotona yorum yapalımm birazzdaa:DD

buyrun bakim sonunda igrenc ötesi sinir burnumu görüyosunuz mafoldumben
son tasarim bana ayit degil puff diye bi arkadas yapti..
sonra1 sonra2 benim tasarimim zorlada olsa biseye benzetmeye calistim öyle bi burnum varki tasarim fln fayda etmiyo.. ya tasarimlar bile hic hosuma gitmiyo cok uzun ve kocaman burun deliklerime baksaniza offf sinir oluyorum mafoldumben

fıstıkk sonra 1 kesinliklee...
burund deliklerine müdehala edilecektirr canım sıkma canını..

teknologcum yaa bide sen su burnuma bi el atsana valla kendi burnum oldugu icinmidir nedendir hic hosuma gitmiyo hicbi sekilde hicbi tasarimi begenemiyorum :(
ameliyatla bu burun deliklerim kapatilabilirmi yaaa ben hic gözükmelerini istemiyorum :(
ama cok zor bi ameliyatolcak bunu biliyorum simdiden

esasında senin burnunda burun sarkması var birazda kemik düzelse cokta kötü değil yani sonra 1 olan fena değil daha güzelde olabilir cok yapmacık olmasın mesela teknolog bide sen ele al bu resmi tasarım yap kızz

ya kemiktende gectim su burun deliklerim ne kadar müdahale edilirse edilsin istedigim gibi kapanmicak mesela nehiyyin ve Lakitonun tasarimlari cok güzel hic burun delikleri fln gözükmüyo Lakitonun ameliyattan sonra tasarimdakinden daha güzel olucaktir ama hic ümidim yok istedigim gibi bi buruna kavusamicam gibime geliyo mafoldumben
tasarimlar cok yapmacik duruyo bide niye bilmiyorum bi türlü güzel olmadilar:(

fıstık msn ekledim şeker bir resmini attt ben sana bir yapayımm bakalım olcakmı..
bu aradaa iki kız akrdeş zühtü beye gideceklermişş onlara yaptım şimdi tasarımm...gönderdim maildenn..
bakalım nasıl olcak onlarında burunları istedikleri gibi olur inşallahh.

eklememissin cnm ben eklyiorum simdi seni
burdakini al ben sildim digerlerini sadece bu var
sanada zahmet olcak :kedi:

ben gayet guzel buldum niye boyle dert ettin ki sen burnunu? bence pufun yaptıgı daha sirin olmus

fıstıkım resim yarım yaa.yüzünü göremiyorum allan çalışacağım yerde çok darr..fazla bişey yapamıyorumm yüzünede nasıl gider çözemedim şimdilik yapıyorummm..eklerim birazdann..

ben gayet guzel buldum niye boyle dert ettin ki sen burnunu? bence pufun yaptıgı daha sirin olmus

cnm puffun yaptigi tasarimda burun deliklerim cok gözüküyo ve yüzüme uymaz o :kedi:

teknolog .!.:
fıstıkım resim yarım yaa.yüzünü göremiyorum allan çalışacağım yerde çok darr..fazla bişey yapamıyorumm yüzünede nasıl gider çözemedim şimdilik yapıyorummm..eklerim birazdann..
yüzümü tam ekleyemiyorum cnm benimki izin vermiyo :kedi:

:roflol: neyse olan oldu burdan devam edicez artik ama kimsede devam etcek istek kalmadi galiba baksana kimse yok..

ya birsürü yorumlar vardi orda ameliyta hakkinda birsürü seyy yaziliyodu kazen bey rica etsek onlari buraya tasiyabilir misinizz??? bütün yorumlar tavsiyeler görüsler havada kaldi bosu bosuna yazmis gibi olduk
hem laylaylom mesajlarinizi burda yazabilirsiniz demissiniz o zaman laylaylom mesajlarimizida buraya tasisaniz??

tabi taşıyayım...

evet burdanda devam edebiliriz..bunun için açıldı sanırım..
evett eleştiriye açık bir millet olamadıkk zatenn..:1ninca:

Eleştiri ?

cnm benim ben buraya üye olduğumdan beri bu böyle belirli doktorlar haricinde kimse başka bir doktor için övgü dolu sözler söylenmesini istemiyo burda üye oldugumdan beri aynı sorunu yaşayıp aynı mücadeleyi veriyorum kac defa ban yedim ne sen sor ne ben söyleyim,bide ceza aldınız filan diyolar muhtelif taraflarımla gülüyorum sadece sanki sınırdışı edildim pehh çokta umurumda laelaelaelaelae

Bu koyu olarak belirttiğim bölüme eleştirimi diyorsunuz ?

kizlar msnimde sorun var eklemissiniz ama bana bisey gelmedi briaz önce teknologu eklemeye calistim msnde sorun var dedi
bikac kez daha böyle olmustu yarin olur muhtemelen:/

Back