kızlar ben şunu anlamadım halende takıldım.topikleri inceledim herkes burun estetiği altında birsürü dr ismi vererek açılan topikk doluu neden benim açtığım topiğin sorun olduğunu çözemedim halen ve ben kendi açtığım topiğin altında yorumlarımı yapmaya devam edecem bu bize haksızlık o zaman tüm burun estetiği altına acılan dr isimleri verilerek açılan topiklerede uyarı verilsin ve doktorlar bölümüne onlarda gitsinn ben kendi açtığım topiğin altına yazacağım
kızlar ben şunu anlamadım halende takıldım.topikleri inceledim herkes burun estetiği altında birsürü dr ismi vererek açılan topikk doluu neden benim açtığım topiğin sorun olduğunu çözemedim halen ve ben kendi açtığım topiğin altında yorumlarımı yapmaya devam edecem bu bize haksızlık o zaman tüm burun estetiği altına acılan dr isimleri verilerek açılan topiklerede uyarı verilsin ve doktorlar bölümüne onlarda gitsinn ben kendi açtığım topiğin altına yazacağım
´cnm bende cok takildim buna ama yapcak bisey yok ban yemiyelim simdi durduk yere
hem ne fark ederki ordada beraber sohbet ediyoduk burdada sohbet etcez ama oraya daha cok kisi geliyodu o bi gercek bu bölüm cok gizli köseye acilmis gibime geldi :bbo:
bir haksızlık olduğunun bendee farkındayımm...yazdımdaa.biz konu dışıda konuşuıyor olabilirzz ama tüm topiklerde doktorlarla ilgili uarıda bulunulmuşşş bize direktt ceza kesilmiş..bend ebunu anlamıyorumm..CADIARZU
kızlar ben kendi topiğimde konuşuyorum buraya yazmıyorum bizim topik taşınsın bizi burda kimse bulamaz ben buraya bulurken zorlanıyorum
bende cok üzgünüm olan oldu kaldırdılar topiği laylaylom yapıyomuşuz nyse yeni bi konu açarız bizde dr adı içermeyen orda konuşuruz
ya birsürü yorumlar vardi orda ameliyta hakkinda birsürü seyy yaziliyodu kazen bey rica etsek onlari buraya tasiyabilir misinizz??? bütün yorumlar tavsiyeler görüsler havada kaldi bosu bosuna yazmis gibi oldukKazen .!.:Bölümün kuralları var bundan sonra düzenli olacak her isteyen kendine göre doktorunu açarsa ne hale gelir bölüm(4 tane zühtü vardı) başındaki açıklamaları dikkatlice okuyun lütfen. Burun operasyonu hakkında paylaşım yapacaksanız Burun estetiği bölümüne hekimle ilgili paylaşım yapacaksanız Hekimler bölümüne ben ikisinide yapmayacağım sadece merhaba nasılsın laylaylom diyorsanzı buraya yazacaksınız.
doktarlar bölümünde zühtü demir hakkında bilgi paylaşalım diye bi topik açmış kazen bey yeni gördüm olmazsa artık orda yorumlarımızı paylaşalım kızlarr
bende üzüldüm şimdi..çilek ban yemiş..laylay lomda yapacağımız bir topik açın bari ank canımm..
ordan devam edelimm..
doktor ismi olan yerlerden devam edemiyoruzz..
onlarda uyarı almış sanırımm..
canım sıkıldı resmenn..:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?