Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

lakito aşk olsun kız nerdesinn...
merak ettikk..
nasıl burunn şikayetin varmıı..
resim yokmuu:gitme:

canım ben konuştum cok yogunum dedi.eve gelince nette giremiyomuş günde zaten koşturmaca dedi ama genel olarak iyimişş merak etmeyin

iyi olmasına sevindimm...selamlar kendisinee..
utanarak bişey sölimmm telini vermişti bend ekaydetmiştim nasıl kaydettiysem isim var ama teli ya yazmadım yadaa kaydederken sorun olmuşş araymadım msg çekecektim geçen bir baktımm numara yokk:kedi:

fstkcım 24 martta ameliyat olcam canım...
nehiyy benim tasarımım var ama burnum kırılmadan dolayı önden çok yamuk tasarımda tam düzelmedi yamukluk belli dr.da resimde böyle olabiliyo ancak dedi...merak ediyosanız profile koymayı bi deneyim...

kızlar tasarımımı profilime koydum arkadaşlık gönderip bakabilirsiniz...yorumlarınızı bekliyorum zemuszemus

aaaaaaaa lakito girmis kacirmisim tühhh
tamam sewillcim bakicam hemen ay cok merak ettim zemuszemus

Bende ekledim hemen :))zemuszemus
Pınar üzgün müsün hala kıyamam ya sana geçicek merak etme :teselli:

sewillcim tasarim iyi hos olmusda sanki biraz düz gibime geldi bilmiyorumkismile
bende sana iki tane tasarim yaptim kendimce ikiside ayni gibi duruyo ama ayni degiller

bu arada burun delikelerine pek bi müdahale edemiyorum programla :kedi:
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
fısıtıkım tasarımlar çok dikk brun delikleri görünür karşıdan canımm..biraz daha indirebilirsinn..
frapan ve supergil den haber yok dimi..

lakito zaten çoktan unuttu bizi...
neyse artık bende sormuyorumm...
utanıyorum artık:kedi:

fısıtıkım tasarımlar çok dikk brun delikleri görünür karşıdan canımm..biraz daha indirebilirsinn..
frapan ve supergil den haber yok dimi..
canım benim ..opuyorumnanaktan dün doktorla görüştüm bantları çıkarıp yenilerini taktı...şükürler olsun moralim yerine geldi umutluyum artık..o ilk haftaki gibi olan korkunç görüntüm gitmiş..şişlikler azalmış belli..10 gündeki farkı görünce umutlandım ister istemez.tüm ilgilenen grubumayerimseniben çok teşekkür ederima.s. çok seviyorum sizleri :1hug:

Çok sevindim cnm o halde fotoğraflarınıda paylaşırsın bizimle çok merak ettim şimdi :))

teknologum surati kesince tasarim acayip kötü durduuu tüm suratida eklemek istemedim sewill kizabilir diyee :kedi:
evet aynen lakitoyu bende soramiyorum artikkk unutuldukk
suoergirllüüm cok sevindim valla snein adinaa keske foto cekseydin insan der bizim kizlar catlar meraktan diye

teşekkür ederim fıstıkcım çok güzel olmuş canım...bende kalkık burunları çok seviyorum ama eşim pek beğenmiyo... burnum kırılmamış olsa yaptırmazdım eşim eski burnumu çok beğeniyodu... o nedenle çok değişim olmayacak yamukluk düzeltilip kırıktan dolayı oluşan defermasyon giderilcek ve en önemlisi nefes alma sorunum bitecek...ben birazda ucunu ufaltın dedim dr.a umarım güzel olur ....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…