Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

kızlar uzun zamandır foruma giremiyodum bence bu bölüm süper olmuş...okuyamadım ama özgecim sen ne yaptın ameliyat oldunmu?...benimde az kaldı 24 martta ameliyat olucam...düşündükçe heycanlanıyorum ama korkmuyorum eminimki zühtü bey güzel bir burun yapıcak bana...

hayırlı olsun canım sende olda sanada az yorum yapalım heyecanlanmanda cok normal zaten korkacak bişeyde yok.:lepi:

merhaba kızlar. zühtü bey burun ameliyatını ne kadara yapıyor? ameliyatı istediğimiz tarihte olabiliyor muyuz yoksa uzak bir tarihe mi veriyor? bir de muayene ücreti ne kadar? bilgilendirirseniz çok sevinirim.

teşekkürederim ank32.
yeşilzeytin senin sorularına gelince ameliyat tarihi alınca muayene ücreti almıyolar tarihi de kendindin belirliyorsun canım...

kizlarrrrr ben geldim sonundaaaa zemuszemus :sm_cool:
neler kacirmisim ah ahhh:)
hayirli olsun sewillcim ne zaman ameliyat tarihin??

kizlarrrrr ben geldim sonundaaaa zemuszemus :sm_cool:
neler kacirmisim ah ahhh:)
hayirli olsun sewillcim ne zaman ameliyat tarihin??

Amanın kimler gelmiş kimler :))
Fıstıkcım sen olmayınca topic pek tatsız olmuştu -tatlicadiarzu- naniknanik
h.geldin

hoşgeldiz fıstıkımm...ama buralar pek sesszi sölimmsempatiksalakcinni

Benim ameliyatımada sayılı günler kaldı :) 1 Şubatta olucam, aklıma gelince kalbim hızlı hızlı atıyo ohaoldumsmile
Peki senin tasarımın var mı merak ettim

nehiyy heycanlanman oldukça normal hayırlısıylaa yaıpılsın görelim artık fındık burnunuzemuszemus

Fstkım özledik seni yaaa.....Hem de çok... Hoşgeldin...kaydirigubbakcemile5

bende sizi cok özledim vallaaaaa opuyorumnanaktan
nehiyy .!.:
Amanın kimler gelmiş kimler :))
Fıstıkcım sen olmayınca topic pek tatsız olmuştu
h.geldin

eeeee benim yerim ayriiii kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni
teknolog .!.:
hoşgeldiz fıstıkımm...ama buralar pek sesszi sölimm
hb teknologumm... o sessizlik ben yokken gecerliydi kaydirigubbakcemile3 bide ben varken sessiz olsunlarda görüyümmm klava: aklinialirimsmile

ayyy frapanla nehiyyin ameliyat günleri yaklastikca ben bile heycanlaniyorum aynisi lakitodada olmustu:)
kaldiki onlar heyecanlanmicak kaydirigubbakcemile2
sewill'cim bende merak ettim tasarimin varmiii? bizle paylasir misiiiin? olumunekankayizsmile

Sinem ben ve frapan üçümüz bi topik açıcaz Ameliyat olduğumuzu duyurmamız lazım kk ya D

Sinem ben ve frapan üçümüz bi topik açıcaz Ameliyat olduğumuzu duyurmamız lazım kk ya D

delülerrrrr laelaelaelaelae ameliyat olduktan sonrami yoksa olmadanmi acicaksinizz
bu arada BlackHoney cnmmmmsempatiksalakcinni yanlislikla isim yazmissin guclubacismile

neyyir var ya kız benim açtığım topik ordan devam edin iştee ankarada ameliyat olanlar diyee hazır topik işteDD

neyyir var ya kız benim açtığım topik ordan devam edin iştee ankarada ameliyat olanlar diyee hazır topik işteDD

kendi seslerini duyurmak istiyolar kiz zemuszemus

Son düzenleme:
lakito hic girmiyo yaaa ameliyat oldu kayiplara karisti :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…