evet cnm dün en son ben görüştüm ve ugurladım ist a:) Bu aralar cok sık gidip geliyor. ist ve ank dakilere aynı fiyatı mı veriyor bilmiyorumkızlar bişi sorucam size nacizanee.
zühtü bey istanbulada geliyor diye okudum önceki sayfalarda.da nasıl oluyo o iş? yani ben istnbulda oturuorum ameliayt olmak istersem burdamı olucam :O bi hasta için geliriki.nası oluo yani bi aydınlatsanız beni.
bide değişeblr hstadan hstaya ama ortalama burun etsteiği fyatı nedir zhtü beyiinnn?
kaydirigubbakcemile3 merak etme hayatım walla bana kalsa foto çektirmezdimde siz isteyince çektirdim ,zühtü bey atcak mailime.atınca ..yerimsenibenalçılar alınınca çok iey beklemee..
çileğin ilk hallerini vee son hallerini gördün sanırımm
ilk zmanla son zmanın hiç alakası yok..
ilk zmanda kavis bile yok deneblirr..
ama şimdii oooo kayak pisti gigi (annesinin deyimiyle) olmuş..
burun ucu çok farklı vs vs..
lakitoda dün yazdı farkındaysann burun kavisim yok diyee..
daha çok yenii vee şiş olacak kavis mevis hakketire burun ucu şiş olcakk..
yani çok beklentiyle gitmee..
ama resim çek murlaka bakk
artık yeterr bekle bekle ağaç oldukkakannehir:kedi:alsanaalsanasmile:roflol:
hannatos çum senle daha öncede konuşmuştuk kardeşinden dolayı.naci çelik te yaptırmayı düşündüğüm doktorlardan biriydi ama içime sinmiyodu bişiler.aynı şey barış çakır ve serhat tuncerdede oldu..zühtü beyin başından beri çok beğeniyodum burunlarını ama ankaraya gidemem diye düşünmüyodum.ama diğer 3 doktorda içime sinmeyince zühtü beye mail attım.1 ay sonra istanbula geliceğini söledi.sonra gelince görüştük.meğer ameliyatlar için istanbula gelcekmiş her hafta.geçen perşembe ameliyat etti beni kadıköyde bi özel hastanede.bu günde yine istabulda.alçımı aldı.bidahaki hafta gelişindede bantları alcak yerimseniben çok büyük şans walla bizler için istanbula gelio olması sositosositokızlar bişi sorucam size nacizanee.
zühtü bey istanbulada geliyor diye okudum önceki sayfalarda.da nasıl oluyo o iş? yani ben istnbulda oturuorum ameliayt olmak istersem burdamı olucam :O bi hasta için geliriki.nası oluo yani bi aydınlatsanız beni.
bide değişeblr hstadan hstaya ama ortalama burun etsteiği fyatı nedir zhtü beyiinnn?
girl demek attın alçıları haaa..
hadi hayırlısı canımm...
demek kavisin bile varr okadar şiştin kaşındın ama kavsinin olması ne güzellkaydirigubbakcemile2
hadi hayırlı uğurlu olsunnn..vatana milleteeelülülülülülü
çok sevindim canımmm..2 3 haftaya şişlikler iyice inipp bir kıvama gelinc eeminimm çok seveceksin burnuşunu ...sırnaşık şey
demek zühtü bey her hafta istanbuldaa..
şimdide bizim burda on u yakalamamız zor olcak desenee...sengözlerimebaksanab
bnde katılıorum zühtü beyin yaptıgı burunlar biraz bnzio birbirne .çileginkini hariç tutuoprum çünkü o baya bi belirtmiş sole bole olsun die.ank 32 ve elanınki baya benzior özellikle
bnde katılıorum zühtü beyin yaptıgı burunlar biraz bnzio birbirne .çileginkini hariç tutuoprum çünkü o baya bi belirtmiş sole bole olsun die.ank 32 ve elanınki baya benzior özellikle
yaa arkadaslar sizde abarttınız benzior dediysek birebir ayne demedik heralde.zaten iki burnun birebir aynı olması doktor ole yapmaya çalişsada imkansız.birebir bnzemesede aynı tarz burnlar onu demek istiorum.sizde çarptırmayın konuyu hemen bole bi savunmaya geçiosunuz sanki kotu bişi dedik.yani bi karsılastırın ela ve ank 32 ile çilegin burnu aynı tarzmı?çilegin burnu onlardan çok daha farklı tarzda ela ve ank 32 nin ise birbirine yakın tarzda bu aşikar yani...heralde size aynı kalıptan çıkmıs burnlarınız demedik
yaa arkadaslar sizde abarttınız benzior dediysek birebir ayne demedik heralde.zaten iki burnun birebir aynı olması doktor ole yapmaya çalişsada imkansız.birebir bnzemesede aynı tarz burnlar onu demek istiorum.sizde çarptırmayın konuyu hemen bole bi savunmaya geçiosunuz sanki kotu bişi dedik.yani bi karsılastırın ela ve ank 32 ile çilegin burnu aynı tarzmı?çilegin burnu onlardan çok daha farklı tarzda ela ve ank 32 nin ise birbirine yakın tarzda bu aşikar yani...heralde size aynı kalıptan çıkmıs burnlarınız demedik
evet cnm dün en son ben görüştüm ve ugurladım ist a:) Bu aralar cok sık gidip geliyor. ist ve ank dakilere aynı fiyatı mı veriyor bilmiyorum
Bu arada senin estetik burun fotograflarını gordum diye hatırlıyorum cnm hayırdır??
slm kzılar iki gündür yoktumm ..nabersiniz..
çilek kızz valla sende bir alemsin çenen durmamış yinee..
allah emi.. neysee..sanırım bu sefer uzun bir müddet olurrr..msn alan vardır inşallahh..
yaa yinemi banlandı cilek haydaa bi gördük bi kaybolmuşş bari msn alsaydık keşkee((
canım o estetik fotoğraflarını gördüğün proflmdeki albüm bana ait değil.yani estetk olan kardeşin.ben henüz etetk olmadım.diğer albmdeki koca burunlu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?