Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

evet cnm dün en son ben görüştüm ve ugurladım ist a:) Bu aralar cok sık gidip geliyor. ist ve ank dakilere aynı fiyatı mı veriyor bilmiyorum
Bu arada senin estetik burun fotograflarını gordum diye hatırlıyorum cnm hayırdır??

kaydirigubbakcemile3 merak etme hayatım walla bana kalsa foto çektirmezdimde siz isteyince çektirdim ,zühtü bey atcak mailime.atınca ..yerimseniben

gelelim benim yeni yapıya.. çok net söylüyorum doktor bey söylemeseydi,sizler olmasaydınız,burda biton yorum okumasaydım burnumu aynada ilk gördüğüm anda ağlama krizine girip dibe vurabilirdim..boshayallersmilekanatları çok garip görünüyo.. eski supergirl o kemikli burunla bile çok daha güzeldi ama şimdi hiç beğenmedim kendimi...neyseki umut dolu olduğumdan rahatım.3 hafta içinde burnum çok güzel olcak diye telkin ediyorum kendimi sürekli:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yaf bide demişsin yaa kavis fazla olmaz lakitonun yokmuş diye,benim baya kavisli görünüyo ne yani ilerde kaydırakmı olucakohaoldumsmile

Son düzenleme:
hannatos çum senle daha öncede konuşmuştuk kardeşinden dolayı.naci çelik te yaptırmayı düşündüğüm doktorlardan biriydi ama içime sinmiyodu bişiler.aynı şey barış çakır ve serhat tuncerdede oldu..zühtü beyin başından beri çok beğeniyodum burunlarını ama ankaraya gidemem diye düşünmüyodum.ama diğer 3 doktorda içime sinmeyince zühtü beye mail attım.1 ay sonra istanbula geliceğini söledi.sonra gelince görüştük.meğer ameliyatlar için istanbula gelcekmiş her hafta.geçen perşembe ameliyat etti beni kadıköyde bi özel hastanede.bu günde yine istabulda.alçımı aldı.bidahaki hafta gelişindede bantları alcak yerimseniben çok büyük şans walla bizler için istanbula gelio olması sositososito

girl demek attın alçıları haaa..
hadi hayırlısı canımm...
demek kavisin bile varr okadar şiştin kaşındın ama kavsinin olması ne güzellkaydirigubbakcemile2
hadi hayırlı uğurlu olsunnn..vatana milleteeelülülülülülü
çok sevindim canımmm..2 3 haftaya şişlikler iyice inipp bir kıvama gelinc eeminimm çok seveceksin burnuşunu ...sırnaşık şey

demek zühtü bey her hafta istanbuldaa..
şimdide bizim burda on u yakalamamız zor olcak desenee...sengözlerimebaksanab

canım benim çok saol inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan walla kaşına kaşına uyuz oldum çıktım zaten bari değsin delikafadulden
üzülme sen zühtü bey çarşamba akşaları gelip cuma günleri dönüyo ankaraya herhafta

bnde katılıorum zühtü beyin yaptıgı burunlar biraz bnzio birbirne .çileginkini hariç tutuoprum çünkü o baya bi belirtmiş sole bole olsun die.ank 32 ve elanınki baya benzior özellikle

bence hiç benzemiyor. herkesin suratına göre burun yapıyorr zühtü bey ben kaçtane yaptığı burunları gördüm herkesin kendi süratının ölcülerine göree yapmışş o zaman portatif burun gibi herkese aynı burunu yapsaa yüzlere yakışmaz ki ayrıca ben cok dr gezdim ve en güzel burun tasarımı yapan zühtü bey bana göree herkesin bakış acısı farklı olabilirr

bnde katılıorum zühtü beyin yaptıgı burunlar biraz bnzio birbirne .çileginkini hariç tutuoprum çünkü o baya bi belirtmiş sole bole olsun die.ank 32 ve elanınki baya benzior özellikle

Ne alakası var Ank32 nin sadece profil görüntüleri var alakası yok burunların birbiriyle hem burun bu kaç şekli var ki ? ya kavisli olur ya düz olur..

yaa arkadaslar sizde abarttınız benzior dediysek birebir ayne demedik heralde.zaten iki burnun birebir aynı olması doktor ole yapmaya çalişsada imkansız.birebir bnzemesede aynı tarz burnlar onu demek istiorum.sizde çarptırmayın konuyu hemen bole bi savunmaya geçiosunuz sanki kotu bişi dedik.yani bi karsılastırın ela ve ank 32 ile çilegin burnu aynı tarzmı?çilegin burnu onlardan çok daha farklı tarzda ela ve ank 32 nin ise birbirine yakın tarzda bu aşikar yani...heralde size aynı kalıptan çıkmıs burnlarınız demedik

Ben ank32 'nin diğer fotoğraflarınıda gördüm ela'nın burnuyla tarz olarak bile aynı değil. Çileğin burnu daha kavisli sadece, elanın daha kavisli olsaydı bu seferde çilek ve elanın burnu aynı tarz derdiniz.

Arkadasim

ben yorumunu kötü anlamda degerlendirmedim mesela, sahsen bence doktor Zühtü bey kendine has bi tarzi var burda sana hak veriyorum. Senin bakis acina göre benzetmis ola bilirsinde-bence dedigim gibi doktor beyin tarzi bi sekilde ayni ve bence iyikide o tarzi var, zaten bende sirf o tarzi icin ona burun amelilyati olacagim subatda

Anliyacagin tam o dedigin tarzi bence hic bi doktor tutturamadi! Ve insallah o güzel tarzi bana da nasip olur diyorum

ben geldimmmmmmmkaydirigubbakcemile2 kızlar neden banlanıyorum anlamıyorum sanki çok matah bişi insanlar buralarda takıla takıla sanal hayatı okadar ciddiye alıyolar ki koskoca adam işi gücü yok uğraştığı şeye bak bide ciddi ciddi sinirlenip seni banlarım die tehdit ediyo pohahaha :) ay nolursun banlama annem babam duyarsa kızarr zuhaha şimdi burda laylaylom yapabiliomusmuyuz kazen beyin paşa gönül kriterlerine göre akannehir neyse gelelim konumuza burunlar nasılll ? benimki 2 gundur şiş yine,delircem tombiş oldu ucu yaa

Ah çilek ah.. sonunda bitirdin üyeliğini şu mouse'un ucunu tutsaydın ya:gitme:

yine mi yaa ohaoldumsmile Kazen de yakın takipte midir nedir 2kelime konuşaydık bari

slm kzılar iki gündür yoktumm ..nabersiniz..
çilek kızz valla sende bir alemsin çenen durmamış yinee..
allah emi.. neysee..sanırım bu sefer uzun bir müddet olurrr..msn alan vardır inşallahh..

canım o estetik fotoğraflarını gördüğün proflmdeki albüm bana ait değil.yani estetk olan kardeşin.ben henüz etetk olmadım.diğer albmdeki koca burunlu benim

yaa yinemi banlandı cilek haydaa bi gördük bi kaybolmuşş bari msn alsaydık keşkee((

slm kzılar iki gündür yoktumm ..nabersiniz..
çilek kızz valla sende bir alemsin çenen durmamış yinee..
allah emi.. neysee..sanırım bu sefer uzun bir müddet olurrr..msn alan vardır inşallahh..

yaa yinemi banlandı cilek haydaa bi gördük bi kaybolmuşş bari msn alsaydık keşkee((

Kızlar tamamen gitti üyeliği ne yazık ki
Msn alabilseydik keşke

canım o estetik fotoğraflarını gördüğün proflmdeki albüm bana ait değil.yani estetk olan kardeşin.ben henüz etetk olmadım.diğer albmdeki koca burunlu benim

ozaman zuhtu beye ameliyat olmaman için hiç bi neden yok:) Bekleriz seni de aramıza onumuzdeki gunlerde 3kişi olacagız burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…