Doç. Dr. Zühtü Demir hakkında bilgi paylaşım

Merhaba cnm ben isvicreden yaziyorum. Ben ve arkadasim nisan ayinda türkiyede burun ameliyatini gerceklestirmek istiyoruz. Zühtü beyin hakkindan neler söyleyebilirsiniz? Istedigin buruna erdinmi sen?

ayy resim görmek istiyorum!! kim burun estetigi oldu zühtü beye ???

Merhaba Laralee, ben burun ameliyatı olmak istiyorum. Bende senin gibi daha once olanlari ariyorum. birkac kisi buldum. Ank32, mudure00, karaca24. Hepsi de ilgilendiler sağolsunlar. Ama daha cok kisi var, onlara ulasamadim. Aklımda kalanlar, frapan, floransa, blackhoney,nehiyy,oske06,esilacim....onlara da ark. istegi gonderdim ama onlardan bir ses cikmadi Sen bulabildin mi birilerini?

Merhaba ben de Zühtü beye göğüs ameliyatı olucam bana biraz bilgi verir misin protezin markası şu an duruşu nasıl doğal ve yumuşak mı kaç cc lütfen yardım

merhaba blackhoney bende ankarada gögüs buyutme ameliyatı omak istiyorum sen memnunmusun hangi hastanede oldun birde hangi marka silikon takıldı? uzun süredir düşünüyorum ama zor bir karar allah herkesin yardımcısı olsun.

Zühtü beye ameliyat olan arkadaşlar ltf yorum yazarmı kendisinin hastaya ilgisini ve sonuçları merak edıyorum

birileri yardim etsin yaa.. illa 25 yorum mu yapmak lazim resim görmk icin :S

ben sana yardımcı olamaya calışayım bende zühtü beye ameliyat oldum seni ekliyorum fotolarım var bakabilirsin.ayrıca burun bölümünde topiğim var zühtü demirle ilgili orda daha cok kişiye sorabilirsin fikir alabilirsin canım

Merhaba ben de Zühtü beye göğüs ameliyatı olucam bana biraz bilgi verir misin protezin markası şu an duruşu nasıl doğal ve yumuşak mı kaç cc lütfen yardım

Zühtü beye ameliyat olan arkadaşlar ltf yorum yazarmı kendisinin hastaya ilgisini ve sonuçları merak edıyorum

kızlar sorunuza ben cevap vereyim bende meme ve burundan ayrı zamanlarda zühtü beye ameliyat olanlardanım o sorduğunuz arkadaşlarım artık kk girmiyorlar ve sahsende tanıyorum o dönem reeldede görüştüğüm kişilerdi.hepside memnundular...blackhoney yurtdışından geldi hatta beraber gittik meme ve burun oldu kendisi bende meme ameliyatımı ondan sonra yaptırmıştım.kendi adıma konuşmama gerekirse hem gögüslerimden hemde burumdan cok memnunum..mentor marka takıldı bana meme bölümündede cok arkadaşlarım vardı.coğuda olup gidiyor.özel hastanelerde yapıyor size kalmış sorunuz varsa bana burun bölümünde topiğim var orda arkadaşlarda cok olan ordan yazarsanız daha cabuk cevapta alırsınız kolay gelsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…