- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
zühtü demirin hasta resmini hiç görmedim daha, albümü olan varsa beni de ekleyebilir mi?
ben seni ekleyim canım albüm var bakabilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zühtü demirin hasta resmini hiç görmedim daha, albümü olan varsa beni de ekleyebilir mi?
ben seni ekleyim canım albüm var bakabilirsin.
Arkadaslar Dr Zühtü Demir ile yaptigim tecrübelerimi ögrenmek isteyenler var ise aranizda bana yaza bilirsiniz.Resimlerim de var albümde..ben 08.02.2010 yani 15 gün önce burun ve gögüs ameliyati oldum ve ona cok güveniyorum..
ben de ona olcam inş. aradım az önce aldım randevumu bu salı 3bucuğa
ayy resim görmek istiyorum!! kim burun estetigi oldu zühtü beye ???
Arkadaslar Dr Zühtü Demir ile yaptigim tecrübelerimi ögrenmek isteyenler var ise aranizda bana yaza bilirsiniz.Resimlerim de var albümde..ben 08.02.2010 yani 15 gün önce burun ve gögüs ameliyati oldum ve ona cok güveniyorum..
birileri yardim etsin yaa.. illa 25 yorum mu yapmak lazim resim görmk icin :S
Merhaba ben de Zühtü beye göğüs ameliyatı olucam bana biraz bilgi verir misin protezin markası şu an duruşu nasıl doğal ve yumuşak mı kaç cc lütfen yardım
merhaba blackhoney bende ankarada gögüs buyutme ameliyatı omak istiyorum sen memnunmusun hangi hastanede oldun birde hangi marka silikon takıldı? uzun süredir düşünüyorum ama zor bir karar allah herkesin yardımcısı olsun.
Zühtü beye ameliyat olan arkadaşlar ltf yorum yazarmı kendisinin hastaya ilgisini ve sonuçları merak edıyorum