zühtü beyın yorumlarını okuyorum hakkaten çok olumlu yorumlar var hakkında ama ankaradaymış kendisi bende görüşmek isterdim ama zor gibi gözüküyor.bu arada hannatos arkadaşım normal olan o degıl bence.yanı 7 gun olayı gerçi doktoruna göre degışıyo bu süre ama çevremden ve kendmden tecrube ettıgım kadarıyla 3 yada 4 gun alçı süresi çok kısa bir süre bence.23 gun gıbı bır sürede uzun tabı çok zor nefes alamamak ama mutlaka zühtü beyın bır bıldıgı vardır bu kadar uzun tuttuguna göre canım sonu güzel olsun çekılen sıkıntıya degsin önemlı olan o.benmde alçım alındıgında daha ameliyat olalı 3 gun olmuştu kemıklerim falanda açık kalmış zaten.bende naci çelige olmuştum ondan yazmak istedim.şu anda 1 yılı geçti olalı ve ben hiç memnun degılım revızyon olucam şekıl bozuklugundan dolayı.
canım benm diğer dr'lara olmuş tanıdıklarım var ve bu 3-4 gün bana normal gelio çnkü hemen hemen tüm amlyt olan tanıdıklarımın en fazla 5 günde alındı alçı.neyse de sen memnun deilmişsin burnundan çok üzüldüm yaa neden ki.burun deliklerin mi orantısız,veya burnun büyük,düşük falan mı.naci bey biliomu memnuniyetsizliğinizi.bilisa açıklaması ne?revizyonu naci beye olmıcaksınız sanırım.umarım herşey bundan sonrası için güzel olur adınıza