• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir hakkında bilgi paylaşım

Hic tereddüt etmeyin derim ben.29 nisanda hem göğüs hem karın germe hemde lipoliz yaptı Zühtü Demir.bugün 8.günüm allaha cok şükür gayet iyiyim Zühtü hoca ve ekibi son derece ilgili ve bi o denli tecrübeli.hic endise etmenize gerek olmadığını görüsmelerinize gittikce anlıcaksınız zaten.şimdiden olacak arkadaslara gecmisler olsun.
Mrb ben iki doktor arasinda terdütte kaldim acaba bilgi vere bilirmisin memnunmusun fiyati ne kadardi ?? Resim varsa baka bilirmiyim

Esmerimguzelim, ortalama 5.500,00 TL civarı ama yine de görüşmekte fayda var.

Zühtü beye bende burun ameliyatı olmak istiyorum, yorumlar gerçekten çok iyi genelde herkes çok memnun kalmış, ameliyat olanlar resim paylaşabilirlerse çok memnun olurum, birçok burun fazla kalkık olduğundan yapay duruyor, zühtü beyin tarzı doğal duran burun mu değil mi anlayamadım ?? yesim087@gmail.com

Zühtü beye bende burun ameliyatı olmak istiyorum, yorumlar gerçekten çok iyi genelde herkes çok memnun kalmış, ameliyat olanlar resim paylaşabilirlerse çok memnun olurum, birçok burun fazla kalkık olduğundan yapay duruyor, zühtü beyin tarzı doğal duran burun mu değil mi anlayamadım ?? yesim087@gmail.com

Merhaba,

Zühtü Bey'den yakın zamanda ameliyat olan var mı? Fiyatlar nasıl, özelden de cevap verebilirseniz sevinirim, teşekkürler...

Tavsiye etmiyorum burun deliklerim simetrik değil ve sağ burun ucumda düşüklük oluştu. Başka doktorları araştırın derim.Verdiğiniz paranın karşılığını kesinlikle almıyorsunuz ve pişman oluyorsunuz...

Doç.Dr.Zühtü DEMİR
Doktor - Ankara
Plastik Cerrahi - Estetik Cerrah

Özel Uzmanlık ve Çalışma Alanları

• Estetik Cerrahi
  • Burun Estetiği
  • Karın Estetiği
  • Yüz Gençleştirme
  • Liposuction
  • Kaş Estetiği
  • Peeling
  • Meme büyütme,küçültme ve dikleştirme
  • Kepçe kulak düzeltilmesi
  • Göz kapağı estetiği

Doç.Dr.Zühtü DEMİR için yorum, tavsiye ve teşekkürlerinizi sunabilir. Doç.Dr.Zühtü DEMİR hastaları sohbetlerini bu başlık altında yapabilirler.
Ben de baska doktorun magduru olarak son anda Zühtü Bey'e rastlayan sanslı hastalardanım.Murat Turegun'un berbat ettigi burnuma revizyon ameliyatı yapan doktorum Zühtü Demir,hem beyefendi kisiligiyle guven arz ediyor,hem de isini titizlikle yapıyor.Iki revizyon ameliyatı gecirdim,birincisinde Zühtü Bey büyük oranda düzeltti burnumu fakat diger doktor burnumun icinde kıkırdak bırakmadıgı icin ikinci revizyonumu da kaburgamdan kıkırdak alıp burun sırtıma eklemek seklinde gerceklestirdi.Her iki ameliyatımı da özel hastane ortamında oldum.Doktorum ameliyatlarımı Memorial Hastanesi'nde yaptı.Cok rahat ve huzurlu bir surec gecirdim.Ameliyat sonrası surecte her soruma sabır ve güleryüzle cevap verdi,15 günde bir kontrollere gittim.Ameliyatımın uzerinden bir sene gecti.Kendimi cok iyi hissediyorum.Cok guzel oldu burnum.Eski halini gorseydiniz kesinlikle o burnun duzelecegine ihtimal veremezdiniz.Bir burnun yuzu ne kadar degistirebilecegini gordum Zühtü Bey sayesinde.
Hersey icin cook tesekkur ederim cok degerli doktorum.Iyi ki sizi tanıdım ve size ameliyat oldum.
Herkese tavsiye ederim ve şu konuda sizleri uyarmak isterim;Bazı üyeler bazı forumlar acarak asılsız seyler yazıyor Zuhtu Bey hakkında.O iddialar yalan ve tamamıyla kasıtlı.Ameliyatlarını Memorial Hastanesi'nde yaparak hastalarına konforlu ve güleryuzlu ortam sunan,isini en iyi sekilde yapan ve yaptıgı işin arkasında duran bir doktora karsı atılan bu iftiralara ben kendisine ameliyat olan bir hasta olarak cok uzuldum.Doktorumuz ömür boyu hic tereddüt etmeden gidecegim tek doktordur.

Onceki yazdıklarımı duzeltiyorum.Yeni tarihte burnumun cukur kalan sol kısmına kıkırdak enjeksiyonu yapan Zuhtu Bey,burnumu korkunc bir hale getirdi.Ve hatasını kabul etmedigi gibi berbat bir üslupla kendini savunmaya gecti.Erken konusmusum,ozur dilerim tum uyelerden.Son vakadan sonra asla tavsiye etmiyorum.Iki aydır evden cıkamıyorum.Ve aynı sıkıntının kimsenin basına gelmesini istemedigim icin yukarıda yazdıklarım konusunda su anki fikrimin tamamıyla degistigini,bir daha Zühtü Bey'in semtinden bile gecmeyecek kadar magdur oldugumu belirtmek istiyorum.Ben hata yaptım,siz yapmayın.Sonra hatayı kabul etmek yerine sizin burnunuza,bünyenize bahane bulan,sıkıstıgı yerde kotu bir üslupla konusan bir doktor bulursunuz karsınızda.Yaptıgı hataları bir yana bırakın,dogru dürüst bir acıklama bile getiremez neler oldugu konusunda.Kıkırdak enjeksiyonuna bes dakikalık bir islem deyip,iki bucuk saatlik bir operasyona sokar kendileri.Daha yazabilecegim cok sey var ama ben bunları unutmak istiyor ve Zuhtu Bey'in bu hale getirdigi burnuma care bulacak baska bir doktor arayısına girmek istiyorum musaadenizle.Size son ve guncel sozum,asla ve asla Zuhtu Bey'e burun ameliyatı olmayın.Ekte burnumun halini gorebilirsiniz.

Eklentiler

• 20180625_212146.png
    20180625_212146.png
    161,9 KB · Görüntüleme: 259
Arkadaşlar Zühtü Demir’e meme büyütme ameliyatı olan var mı?Bana burdan özelden ulaşır mısınız?Memnun kaldınız mı?

Back