Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb ben iki doktor arasinda terdütte kaldim acaba bilgi vere bilirmisin memnunmusun fiyati ne kadardi ?? Resim varsa baka bilirmiyimHic tereddüt etmeyin derim ben.29 nisanda hem göğüs hem karın germe hemde lipoliz yaptı Zühtü Demir.bugün 8.günüm allaha cok şükür gayet iyiyim Zühtü hoca ve ekibi son derece ilgili ve bi o denli tecrübeli.hic endise etmenize gerek olmadığını görüsmelerinize gittikce anlıcaksınız zaten.şimdiden olacak arkadaslara gecmisler olsun.
Ben de baska doktorun magduru olarak son anda Zühtü Bey'e rastlayan sanslı hastalardanım.Murat Turegun'un berbat ettigi burnuma revizyon ameliyatı yapan doktorum Zühtü Demir,hem beyefendi kisiligiyle guven arz ediyor,hem de isini titizlikle yapıyor.Iki revizyon ameliyatı gecirdim,birincisinde Zühtü Bey büyük oranda düzeltti burnumu fakat diger doktor burnumun icinde kıkırdak bırakmadıgı icin ikinci revizyonumu da kaburgamdan kıkırdak alıp burun sırtıma eklemek seklinde gerceklestirdi.Her iki ameliyatımı da özel hastane ortamında oldum.Doktorum ameliyatlarımı Memorial Hastanesi'nde yaptı.Cok rahat ve huzurlu bir surec gecirdim.Ameliyat sonrası surecte her soruma sabır ve güleryüzle cevap verdi,15 günde bir kontrollere gittim.Ameliyatımın uzerinden bir sene gecti.Kendimi cok iyi hissediyorum.Cok guzel oldu burnum.Eski halini gorseydiniz kesinlikle o burnun duzelecegine ihtimal veremezdiniz.Bir burnun yuzu ne kadar degistirebilecegini gordum Zühtü Bey sayesinde.Doç.Dr.Zühtü DEMİR
Doktor - Ankara
Plastik Cerrahi - Estetik Cerrah
Özel Uzmanlık ve Çalışma Alanları
- Estetik Cerrahi
- Burun Estetiği
- Karın Estetiği
- Yüz Gençleştirme
- Liposuction
- Kaş Estetiği
- Peeling
- Meme büyütme,küçültme ve dikleştirme
- Kepçe kulak düzeltilmesi
- Göz kapağı estetiği
Doç.Dr.Zühtü DEMİR için yorum, tavsiye ve teşekkürlerinizi sunabilir. Doç.Dr.Zühtü DEMİR hastaları sohbetlerini bu başlık altında yapabilirler.