Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zühtü beye gögüs ameliyati olan varmi?
aramıza hoşgeldin canımm..zühtü beyle görüştünmü canım??
geçmiş olsun canımm nesinden memnun deilsin resimlerin avrmıı görebilirmiyizz.ilk ameliyatı nerde kime oldun diyecem etik olmaya bilir sanırım açıklamakk..özelden atabilirsin..
teşekkür ederim cnm :icecream: bihafta alçılıydım dün doktor bey alçıyı aldı ama bu seferde hertarafını bantladı..burnumu bende göremiyorum yani..bilmiyorumkismile 10 gün sonra görebilcem sanırım
ben de zühtü demire revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum, tamamen bu forumda paylaşılan deneyimlerden ve resimlerden yola çıkarak bu kararı verdim, resimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler..
kızlar burdaki pozitif yorumlardan sonra zühtü bey'e ameliyat olmaya karar verdim, daha doğrusu aklımdaki bikaç kişiden biri. ama sitesindeki mail adresine mail attım, mail gitmedi başka bi mail adresi mi var, varsa nedir bilen var mı?
benim kliniğine gitmem zor ankara ya uzaktayım, internetten tasarım yapıyor mu? ne kadar zor karar vermek, sürekli araştırma halindeyim kafayı yiyeceğim bilmiyorumkismile
cnm resmen şoktayım..çalışıyorum ben işten 2 hafta izinliydim.. ilk hafta şişlikler,morluklar gider..ikinci haftada garantiye alırım..biter gider diyodum boshayallersmile ancaaaakkkkk şöyle söliim tam 23 gündür burnumun hertarafı bantla kaplı ve içinde silikon plakalar var.doktor bey büyük ihtimal yarın alıcak ama içimden bi ses bihafta daha bekletir diyo gamyoncuiremsu yani yaklaşık 1 aydır burnumdan hiç nefes alamıyorum sürekli ağzım bi karış açık resmen ağzımı lağım çukuru gibi hiissediyorum akannehir burnumla ilgili özel bi durumum yok buarada..Geçmiş olsun supergirl. 17 gün alçılı/batlı mı gezdin? Bana biraz çok geldi. Ben 2 haftada halletmek istiyorum. Senin özel bir problemin mi vardı da bu kadar uzadı? Biraz bilgi verebilir misin?
cnm resmen şoktayım..çalışıyorum ben işten 2 hafta izinliydim.. ilk hafta şişlikler,morluklar gider..ikinci haftada garantiye alırım..biter gider diyodum boshayallersmile ancaaaakkkkk şöyle söliim tam 23 gündür burnumun hertarafı bantla kaplı ve içinde silikon plakalar var.doktor bey büyük ihtimal yarın alıcak ama içimden bi ses bihafta daha bekletir diyo gamyoncuiremsu yani yaklaşık 1 aydır burnumdan hiç nefes alamıyorum sürekli ağzım bi karış açık resmen ağzımı lağım çukuru gibi hiissediyorum akannehir burnumla ilgili özel bi durumum yok buarada..
cnm resmen şoktayım..çalışıyorum ben işten 2 hafta izinliydim.. ilk hafta şişlikler,morluklar gider..ikinci haftada garantiye alırım..biter gider diyodum boshayallersmile ancaaaakkkkk şöyle söliim tam 23 gündür burnumun hertarafı bantla kaplı ve içinde silikon plakalar var.doktor bey büyük ihtimal yarın alıcak ama içimden bi ses bihafta daha bekletir diyo gamyoncuiremsu yani yaklaşık 1 aydır burnumdan hiç nefes alamıyorum sürekli ağzım bi karış açık resmen ağzımı lağım çukuru gibi hiissediyorum akannehir burnumla ilgili özel bi durumum yok buarada..