• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir hakkında bilgi paylaşım

ben burayı nasıl kaçırmışımm..zühtü beye ameliyata bend ekarar verdim inşallah...şuan için beklemedeyimm..gün alınca yazarımm..

ben de zühtü demire revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum, tamamen bu forumda paylaşılan deneyimlerden ve resimlerden yola çıkarak bu kararı verdim, resimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler..

aramıza hoşgeldin canımm..zühtü beyle görüştünmü canım??

hoşbuldum teşekkürler.. mail attım kendisine, bakalım ne cevap vericek, hemen yaptıramam zaten heralde, revizyon olduğu için en az 1 yıl falan geçmesi lazımmış ilk ameliyatın üstünden. benim yaklaşık 7 ay oldu. yaza doğru düşünüyorum

geçmiş olsun canımm nesinden memnun deilsin resimlerin avrmıı görebilirmiyizz.ilk ameliyatı nerde kime oldun diyecem etik olmaya bilir sanırım açıklamakk..özelden atabilirsin..

bende mail attım yaza düşünüyorum zaman ancak buldum.zühtü demir son kararım:) keske bende yakınlarda yaptırabilseydim...

geçmiş olsun canımm nesinden memnun deilsin resimlerin avrmıı görebilirmiyizz.ilk ameliyatı nerde kime oldun diyecem etik olmaya bilir sanırım açıklamakk..özelden atabilirsin..

canım 2 resim koydum albüme, ordan bakabilirsin, zaten gördüğünde sen de anlicaksın neden memnun olmadığımı, burnum olduğu gibi duruyo , ne kavis var ne başka bişey..

zühtü bey de cevap verdi mailime, sizi görmem lazım demiş ki haklı adam tabi. bi fırsat bulup gitmeye çalışıcam bakalım.. fiyatları hakkında bi bilgin var mı acaba?

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm :icecream: bihafta alçılıydım dün doktor bey alçıyı aldı ama bu seferde hertarafını bantladı..burnumu bende göremiyorum yani..bilmiyorumkismile 10 gün sonra görebilcem sanırım :emir_bebek:

Geçmiş olsun supergirl. 17 gün alçılı/batlı mı gezdin? Bana biraz çok geldi. Ben 2 haftada halletmek istiyorum. Senin özel bir problemin mi vardı da bu kadar uzadı? Biraz bilgi verebilir misin?

ben de zühtü demire revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum, tamamen bu forumda paylaşılan deneyimlerden ve resimlerden yola çıkarak bu kararı verdim, resimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler..

Resimler nerede kızlar, ben göremedim.

Bu arada ben Zühtü Demir'e yaptıran birkaç arkadaşı arkadaşım olarak eklemiştim. Bir yanlışlık sonucu bütün arkadaşlarımı silmişim. Beni eklerseniz çok sevinirim.

kızlar burdaki pozitif yorumlardan sonra zühtü bey'e ameliyat olmaya karar verdim, daha doğrusu aklımdaki bikaç kişiden biri. ama sitesindeki mail adresine mail attım, mail gitmedi başka bi mail adresi mi var, varsa nedir bilen var mı?
benim kliniğine gitmem zor ankara ya uzaktayım, internetten tasarım yapıyor mu? ne kadar zor karar vermek, sürekli araştırma halindeyim kafayı yiyeceğim bilmiyorumkismile

kızlar burdaki pozitif yorumlardan sonra zühtü bey'e ameliyat olmaya karar verdim, daha doğrusu aklımdaki bikaç kişiden biri. ama sitesindeki mail adresine mail attım, mail gitmedi başka bi mail adresi mi var, varsa nedir bilen var mı?
benim kliniğine gitmem zor ankara ya uzaktayım, internetten tasarım yapıyor mu? ne kadar zor karar vermek, sürekli araştırma halindeyim kafayı yiyeceğim bilmiyorumkismile

Okuduğum kadarıyla İstanbul'a ameliyata geliyormuş. Ameliyat için geldiği birgün görüşme şansınız olur belki. Bunu ayarlamak için Ankara'ya telefon edip randevu istemek gerekir herhalde.

Geçmiş olsun supergirl. 17 gün alçılı/batlı mı gezdin? Bana biraz çok geldi. Ben 2 haftada halletmek istiyorum. Senin özel bir problemin mi vardı da bu kadar uzadı? Biraz bilgi verebilir misin?
cnm resmen şoktayım..çalışıyorum ben işten 2 hafta izinliydim.. ilk hafta şişlikler,morluklar gider..ikinci haftada garantiye alırım..biter gider diyodum boshayallersmile ancaaaakkkkk şöyle söliim tam 23 gündür burnumun hertarafı bantla kaplı ve içinde silikon plakalar var.doktor bey büyük ihtimal yarın alıcak ama içimden bi ses bihafta daha bekletir diyo gamyoncuiremsu yani yaklaşık 1 aydır burnumdan hiç nefes alamıyorum sürekli ağzım bi karış açık resmen ağzımı lağım çukuru gibi hiissediyorum akannehir burnumla ilgili özel bi durumum yok buarada..

canım cevabın için sağol, burda maille ulaşanlar da olmuş ama ben mail attım gitmedi. başka bi mail adresi var muhtemelen, nedir acaba ya:uhm:

cnm resmen şoktayım..çalışıyorum ben işten 2 hafta izinliydim.. ilk hafta şişlikler,morluklar gider..ikinci haftada garantiye alırım..biter gider diyodum boshayallersmile ancaaaakkkkk şöyle söliim tam 23 gündür burnumun hertarafı bantla kaplı ve içinde silikon plakalar var.doktor bey büyük ihtimal yarın alıcak ama içimden bi ses bihafta daha bekletir diyo gamyoncuiremsu yani yaklaşık 1 aydır burnumdan hiç nefes alamıyorum sürekli ağzım bi karış açık resmen ağzımı lağım çukuru gibi hiissediyorum akannehir burnumla ilgili özel bi durumum yok buarada..

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Hiç bu kadar uzun süre bantlı kalan duymamıştım. İşe gitmek falan zor oluyordur. İnsanlar bir sürü soru soruyordur. İnşallah en kısa zamanda hallolur da beklediğine değer.

canım sen doktora " doktor bu ne" diye sormadın mı.23 gün ne demek yahuu.benm kardeşimde naci beye ameliyat oldu 4.gün alçısı alındı burnu bantlandı, 7.günde bantları alındı ve ertesi gün işe başladı.zaten 1 hafta izin almıştı.normal olan bu değil mi ya.ben inanamadım 1 aydır nefes alamıorum diosun brnumdan çok üzüldüm cnm yaa.inşallah sonuçlarıı çook çook güzel alırsın.herşey gönlünce olur.dr 1 hafta daha bırakır diosun mümknse bırakmasın :) bırakıcam derse de sor bi nedeni ni çnkü bi nedeni olmalı yani.neyse tkrr geçmş olsun.öpüyorum senii

zühtü beyın yorumlarını okuyorum hakkaten çok olumlu yorumlar var hakkında ama ankaradaymış kendisi bende görüşmek isterdim ama zor gibi gözüküyor.bu arada hannatos arkadaşım normal olan o degıl bence.yanı 7 gun olayı gerçi doktoruna göre degışıyo bu süre ama çevremden ve kendmden tecrube ettıgım kadarıyla 3 yada 4 gun alçı süresi çok kısa bir süre bence.23 gun gıbı bır sürede uzun tabı çok zor nefes alamamak ama mutlaka zühtü beyın bır bıldıgı vardır bu kadar uzun tuttuguna göre canım sonu güzel olsun çekılen sıkıntıya degsin önemlı olan o.benmde alçım alındıgında daha ameliyat olalı 3 gun olmuştu kemıklerim falanda açık kalmış zaten.bende naci çelige olmuştum ondan yazmak istedim.şu anda 1 yılı geçti olalı ve ben hiç memnun degılım revızyon olucam şekıl bozuklugundan dolayı.

canım zühtü bey istanbulada geliyor her hafta sonu mesajları okudysann görmüşsündür..
şuandada istanbuldaa...

geçmiş olsunn..

Back