Doç. Dr. Zühtü Demir hakkında bilgi paylaşım

kızlar 1 ay 10 günlük fotolarımı çekip albümüme koydum..bilginize..opuyorumnanaktan

supergirllcim albümde sadece eski burnun ve tasarımın resmi var. ameliyat sonrası 1 ay 10 günlük fotolarını yüklediğini yazmışsın ama ben göremedim neden ki? bilmiyorumkismile

oske.06 senin burnun da çok güzel olmuş maşallah =)

Geçmiş olsun ben resimlere bakamıyorum çok merak ediyorum. ben de bugün yarın karar vermem lazım özellikle senin fikrini bekliyorum teşekkürler

Slm supergrlyGeçmiş olsun ben resimlere bakamıyorum çok merak ediyorum. ben de bugün yarın karar vermem lazım özellikle senin fikrini bekliyorum teşekkürler

Lütfen gerçek fikrini yazarmısın bu gün yarın karar vereceğim 49 yaşındayım ve de çok korkuyorum hem burun hem yanak dolgu düşünüyorum dr zühtü beye

canım ben çok korkuyorum ne dersin burun ve yanak dolgusu için zühtü bey hk. teşekkürler

kızlar kimse benim mailimi görmüyormu yorumlarınızı bekliyorum. az bir sürem var karar vermek i

arkadaşlar bende forumdan okuduklarımdan yola çıkarak 10 Haziran 2011 tarihine Zühtü Bey'den ameliyat günü aldım:))))

Son düzenleme:
zühtü beye revizyon burun ameliyatı olan varmı görüşlerini yazabilirmi??

canım revizyon olan cok kişi var ben yakındanda gördüm ve bu kkdanda olan kişiler vardı ama sanırım artık girmiyolar ameliyat olan cok kişi var ama iyileştikten bi müddet sonra hepsi yok oluyor fıstıkların:)) yani revizyonda yapıyor ve cok iyi bir doktordur bundan şüphen olmasın tatlım

Geçmiş olsun ben resimlere bakamıyorum çok merak ediyorum. ben de bugün yarın karar vermem lazım özellikle senin fikrini bekliyorum teşekkürler

canım mail aktivasyonu bekleniyor yazıyor sende sana msj atamıyorum yardımcı olmak istedim ama özelden msj atılmıyor sen burun ve yanak dolgu düşünüyomuşsun bu konuda yardım edebilirim ve mail kutuna bak ordan aktivasyon yap

Son düzenleme:
Zühtü Demir'e revizyon olan varmı?

burdan olanlar vardı ama ameliyat olduktan sonra kayıplarama benim bi tanıdığım oldu ve cokta güzel yaptı tavsiye ederim canım tabi tercih sana kalmış araştırma aşamasındasın sanırım

ank32 sana mail attım cnm kızlar ya hepinize soruyorum burun kanatlarından daralttıran oldumu zühtü beye önden görüntü nasıl??

ank32 sana mail attım cnm kızlar ya hepinize soruyorum burun kanatlarından daralttıran oldumu zühtü beye önden görüntü nasıl??

ekledim canım seni benim burun kanatlarından daraltıldı zaten buruna şekil verirken tabiyki gerek varsa onuda yapıyor bi bütün olması lazım burnunda gerek varsa onuda yapar

zühtü beyin yaptığı burunları, çok yakında görmüş biri olarak herkese tavsiye ediyorum. ben kendısıne karın germe ve lıposuctıon yaptırdım. her gittiğimde zaten muayenehanesi dolup taştığı için çok kişinin bandajlarının açılmasına,yenı burunlarını görmelerine şahit oldum. herkes ordan cok mutlu bır şekilde ayrıldı. buna bende dahil :) zühtü hocamın ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…