Doç. Dr. Zühtü Demir hakkında bilgi paylaşım

canım benm diğer dr'lara olmuş tanıdıklarım var ve bu 3-4 gün bana normal gelio çnkü hemen hemen tüm amlyt olan tanıdıklarımın en fazla 5 günde alındı alçı.neyse de sen memnun deilmişsin burnundan çok üzüldüm yaa neden ki.burun deliklerin mi orantısız,veya burnun büyük,düşük falan mı.naci bey biliomu memnuniyetsizliğinizi.bilisa açıklaması ne?revizyonu naci beye olmıcaksınız sanırım.umarım herşey bundan sonrası için güzel olur adınıza

Canım geçmiş olsun. Ben de Naci Çelik, Yakup Avşar ve Zühtü Demir arasında kaldım. Şöyle herkesin memnun olduğu bir doktor bulmak istiyorum ama böyle biri yok maalesef. Naci Çelik'te memnun olmayan duymamıştım. Sadece biri 3 haftadan önce evden çıkamadığı gibi birşey yazmıştı ama yaptığı burundan şikayetçi olan yoktu. Tam onda karar kılmıştım şimdi senin yazını okudum. Revizyonu ücretsiz yapmıyor mu? Ya da en azından cüzi bir miktara yapılması lazım gibi düşünüyor insan. Umarım burnun tam istediğin gibi olur.

teşekkür ederim.herkesin memnun oldugu doktoru bulmak hakıkaten zor çünkü bende revızyon için en azından artık sorun yaşamıyım diye çok titiz davranıyorum bu konuda ama en önemlısı seçtıgın doktorun ameliyat sayısı degıl,gerçekleştırdıgı ameliyatlardakı başarı oranı bence ve doktorun estetık algısıyla senın estetık algının bırebır örtüşmesi.bunlar önemlı kriterler doktor seçiminde diye düşünüyorum ben.ben memnun olmayan başkalarını da duydum belki denk gelmemış olabılırsın canım.revzıyonu ücretsiz derken her doktor kendi yaptıgı ameliyattan herhangı bır memnunıyetsizlık yaşamış bır hastasını revzıyon yaparken ücret almaz şahsına ait.sadece hastane parasını ödersin ama burda önemlı olan doktorun hatasını kabul edıp etmemesi ve senın aynı doktora tekrar ameliyat olmayı isteyıp istememen canım.ben kendisini düşünmedigim için başka bır doktora olmayı düşünüyorum.inşallah senınde burnun istedıgın gibi olur canım aksi takdırde insan ne kadar yıpranıyo bılıyorum.

Canım ben Zühtü Beye ameliyat oldum, dilersen bende kartı vardı numarasını yollayabilirim. İstanbula geldiği gün görüşme ayarlayabilirsin.. Benide profilden takip edebilirsiniz. Resimlerimi paylaşıcam fikir olsun diye...

bende araştırma içerısındeyım revızyon olacagım memnun degılım ve kız<lar cok istıyorum güzwel bi burnum olsun tabı herkez gıbı:)) zühtü beyin yaptıgı bı kaç burun gordum tam benım istedıgım gıbı:) ama ben ist oyuz<den nasıl yaparım bılemıyorumkı burada amelıyat yapıyormu acaba

asiem istanbula geliyor her hafta sonu...telefonla görüşebilirsinn..günü ayatrlarsanız sanaırım hafta içi bile geliyorr..

sıkmana gerek yok canınnı..zühtü beyde karar kıldıysanki çok isabetli olmuş derimm.kendiisyle görüş canımm.....sevgiler...

ya cok güzel bı haber buu :)) bilen varsa bana özelden no yu gonderebılırmısınız ....

canım ankara onep diye giirp ordan telefonunu alabilirsin.
arkadaşlarda gönderirlerr sana telini ..

ahh canım ya anlatıklarına bakılırsa ve tabi düşüncelerine ( bi sorun olmasa bile istediğin gibi bi burun değilse bence o bile problemdir-olmamıştır) evet ameliyatın pek de başarılı geçmemiş.yani nasıl naci beye göre sorun olmaz yahu kendisine olmasa bile sana göre sorun varsa olay bitmiştir bence.fotonu görkmek isterim canm paylaşırmısın özeldende olabilir-istersen tabi-.canım ya bence seçeneklerin arasında Sadullah Karun da olabilir. forumdan "edamisra" adlı arkadaşımız ameliyat oldu kendisine ve bence sonuç harikaaaa.ben netten araştırma yaptım olumsuz yorumlara rastlamadım.fiyatlarıda çok uygunmuş.zühtü demir de çok başarılı amaa. yaa iyi dileklerim seninle.inşallah ameliyat sonrası güzel burnunla çeknmş fotolarını bizimle paylaşırsın tez zamanda

ben ameliyattan önce özeellkle önden nasıl olur dedgm zaman pek bşi degşmycek o kadar degştıkı tanımayanlar bıle oldu yanı beni o da önemlı deglde guzel olsaydı canm yanmıycak.bütün sorunlarım önden zaten.zühtü bey de istanbula her cumartesimi gelıyo anlamadım eger öleyse onunlda görüşmek istyrm maıl attm ama gıtmedi

cnm walla iş filan hak getire..işe gidemedim idare ediyolar saolsun..bugün itibarıyla silikon plakalarımda çıktı,bantlarda 2 gün önce çıktı..nihayet 24 gün sonra burnuma bakabiliyorum..çok saol buarada iyi dileklerin için..inan öyle ağrılar çektim öyle zor günler geçirdimki inşallah dediğin gibi çok sevdiğim bi burnum olurda değdi derim ...:Saruboceq:

cnm çok saol iyi dileklerin için..opuyorumnanaktan bugün itibarıyla çıktı bitti herşeyim ama baya garip duruyo umarım bian önce oturur burnum..doktor şeklinin tam oturup sabitlenmesi için bukadar süre tuttu anladığım kadarıyla...yaa güzel bi burun olsunda ben dayanırım yeterki sonuç mutlu etsin ...kaydirigubbakcemile3

olur canım olur atlatmışsın sen herşeyi ne güzel oohh rahatsın.
şimdi bırak burnun kendi kendine şekle girmekle uğraşsın

Umarim istedigin gibi bir sonuca ulasmisindir o kadar zorluktan acidan sonra. Bende merak ettim cok gecmis olsun

Arkadaslar Dr Zühtü Demir ile yaptigim tecrübelerimi ögrenmek isteyenler var ise aranizda bana yaza bilirsiniz.Resimlerim de var albümde..ben 08.02.2010 yani 15 gün önce burun ve gögüs ameliyati oldum ve ona cok güveniyorum..

merhaba bende düşünüyorum naptınız ameliyatınız

oo cnm ben o yazıyı yazalı baya olmuş anlaşılan:) 31 ocakta oldum ben ameliyatımı şuan cok memnunum onumuzdeki cars tekrar gitcem kontrole. Fotoğraflarım var birkaçtane profilimde ordan bakabilirsin. Fikir olur senin için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…