Profİle yenı resİm ekledİm kızlar ben memnunum sızİnde yorumlarınızı beklıyorum 8 ay oldu amelıyat olalı...
çok beğendim ne kadar doğal durmuş güzelsin de maşallahnefes, koku almada sorun oldu mu hiç peki, sonradan bi sorun olursa ilgilendimi seninle, yaklaşımı nasıldı?
başka yok mu tuğrul maral' a ameliyat olup memnun kalan arkadaşlar ?
bu ay içinde bende tuğrul bye amlyt olucam herkes için hayırlısı
Tuğrul beyden şekil olarak şikayet eden pek yok ztn genelde nefef alamama sorunu falan var =)
çok beğendim ne kadar doğal durmuş güzelsin de maşallahnefes, koku almada sorun oldu mu hiç peki, sonradan bi sorun olursa ilgilendimi seninle, yaklaşımı nasıldı?
başka yok mu tuğrul maral' a ameliyat olup memnun kalan arkadaşlar ?
Tuğrul beyden şekil olarak şikayet eden pek yok ztn genelde nefef alamama sorunu falan var =)
cnm benimde sağ taraf tıkanıo ama içinde ameliyat kalıntıları var görüyorum ama temzileyemiyorum iyileşsin biraz daha geçicek eminim 17 ağustosta 1 ay olucak erken henüz :sinifsinif:
doktor kim olursa olsunn kalpten söylüyorumm herkes istediği burna kavusur umarımmm kaydirigubbakcemile5
herkese merhaba ben de Tuğrul Bey'le görüştüm.ve ameliyat olmaya karar verdim.yalnız çalışıyorum.Çalıştığım işyeri çok kalabalık.İnsanların ağzına sakız olmak istemiyorum.Oyüzden estetik değilde sağlık problemleri yüzünden olcağımı söylüycm ama millet birden nerden çıktı bu hastalık der mi.burunla ilgili rahatsızlıklar neler.bana yardımcı olurmusunuz
bu pazartesı oluyorum şaka gıbı...dua edın bana...yazarken bıle heycanlandım suan...cok erken oldu ya...ama mecburdum kayıt ıslerım cıktı ortaya hazırlık sınavlarım fılan...pazartesı oldum oldum..yoksa bı daha 1 sene sora..once Allaha sora doktoruma guvenıyorum...hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?