Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

Ben de çok merak ettim burnunu =) Acaba ben de görebilir miyim :asigim:

1,5 ay oluyor hala bi tarafım tıkanık. ne zaman geçecek bilemiyorum. bende ağzımdan hiç nefes alamazdım hatta ilk zamanlar ağzım kapanacak da ölücem zannediyordum. uyumuyordum.

Bende komik ama smeliyattan çıkınca burnumdan nefes alamayınca ölürmüyüm acaba diye düşünüyorum :S Burnumda tıkansa uyanırım gece normalde ne yapıcam ben şimdi:senağlama

selam burdan aldığım bilgiden yola çıkarak,hiç foruma yazmama rağmen Tuğrul Maral a 23 Eylül de ameliyatım oldu bugün 4.günüm.Ancak toparlanabildim.Ameliyat olmak isteyen ark lara yardımı olur diye yazıyorum.Bende Selimiye Hastanesinde ameliyat oldum.Öncelikle Tuğrul Beyin gayet ilgili ve işini bilir kendinden emin bir tavırla yaklaşması insanı rahatlatıyor.Ameliyat günü kan aldılar, kanın pıhtılaşmasını öğrenmek için parmağımdan kan aldılar.sonra ameliyathaneye sedyeyle goturuldum.Anestesi yapıcak olan abimiz benimle muhabbet ederken ben narkozun etkısıyle gıtmısım.Kalktığımda odama goturuluyordum.Gözlerimde buzlar vardı.O gün buzları çıkardım ve Yaprak Dokumunu izledim.Nefes alma problemini ilk gün yaşamaya başladım ve sureklı kan gelıyor tabı burnumdan.Aşırı derecede kanamam oldu.Ama bu daha iyi fazla kanama yüzde birikicek kan toplamasını ve morlukları en aza ındırırmıs.Kanama dolayısıyla korkmaya gerek yok yani.Ertesi sabah eve gittim.Gözlerimde morarmaya başladı.Dün tamamen kapandı.Hatta hiçbisey goremıyodum.bugun gayet net goruyorum yıne mosmorum ama agrı sızı yok. Geceleri kendınızı nefes almaya odaklamadan ve sartlandırmadan uyumanızı tavsıye ederım.Ben nefes alamıyorum dedıkce psıkolojık olarak alamıyomussunz gıbı gelıo.Paso ağzımdan nefes alıyorum hala ama gayet rahatım ılk gunden sonra alısılıyor.Burun seklım ıcın yuzumu bellı etmeden yardımcı olabılmek adına resım koyucam.Bu ara amelıyattan sonra hemen basucunuzda durması gereken seylerı soylım.okyanus suyu,bi kap,sureklı nemli bi su cunku dudaklar kuruo.kulak copuyle ıslatıp nemlı suyla burun sılınınınce nefes alma rahatlıo bu arada.hatta okyanus suyuyla bıle sılınebılır.ben ameliyat oncesı ve sonrası resım koyucam sımdılık hoscakalın

Seni incittiysem kusuruma bakma lütfen ama ben fotoğraflarını göremedim bir türlü ve başka ameliyat olan biriyle karıştırdım seni çünkü ondan özel mesajla fotolarını istedim memnun değilim ama fotoğrafımı gösteremem diyip kötülemiştir dr'u bayağı bir.... O kadar çok dr için yorum okuyorum ki artık kişileri karıştırmaya başlamışım özür dilerim sendena.s.

eeceeceetin coook tesekkür ederim sana, cünkü haftaya selimiye de tuğrul hoca ya ameliyat oluyorum. Bu mesajın beni ne kadar rahatlattığını anlatamam, umarım hersey benim ve diger operasyon geçirmeyi düşünen arkadaşlar için de yolunda ve umdugumuz gibi gider. Mesajın icin tekrar tesekkürler a.s.

Ameliyata gülerek kahkaha atarak girdim öyle de çıktım kendini rahat tut yeter hadi sımdıden gecmıs olsun.Bugün 5.günüm daha da süperim hatta langırt oynuyorum utanmadan Bide nefes almamla ilgili grip ilacı içtim iyice açıldı nefesim bunu da belirtim yardımı oluyor.Hadi kolay gele.

Ece dışarda mı oynadın, dışarı çıkabiliyor musun? Ya ben tiyatro ile ilgilenmiyorum ve provalarmız oluyor. Yani şöyle 10 gün izin alıyım gibi bir durumum yok. Olsa olsa 1 hafta. (ki bu bile zor) 5. günde nasılsın insan içine çıkılabilir vaziyette misin? Ben Tuğrul Beyle görüşmeye gttiiğmde bir bayan Veli Beye ameliyat olmuştu ve gelmişti 3. günüydü gözleri görünmüyordu ve mor bile değil resmen lacivertti ve sürekli peçeteyle siliyordu. Ogünden berri açıkcası çekiniyorum:sinifsinif:

Benimde 3.gnümde gözlerim kapanmıştı.4.günümde tamamen açıldı.Bugün 5.günüm sadece sararma şeklinde kaldı mor deil.Ama tabi dısarda gezmıyorum ama tahmınım yarın veya oburgun mutlaka gecıcek gıbı duruo cunku ılkten lacıverttı sonra morardı sonra kızardı sonrada sarardışimdi gayet iyiyim alçı daha cıkmadı carsamba gunu cıkıcak o zaman da resım koycam.ama sapkayla falan bugun cıksam cıkarım yanı ole aham saham bısey yok.Langırt masam evde demek ıstedıgım hıcbı agrı sızı veyada nefes alma problemımın olmaması..

Hatta bende ilk muayneye gittiğimde bir haftalık gelenler vardı alçılarının alınması için çok az morluk kalmıştı hepsınde onuda makyajla kapatmıslardı rahat ol yanı

Canım benim daha 4. gün ve gayet iyisin bencede... Çok geçmiş olsun ayrıca ilgin için çok Teşekkürler...

ben resim koydum ama sanırım sadece arkadaş listem görebilecek kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…