Canım benim kuzen 4 ay falan nefes almakta zorlanmıştı ama şimdi gauey iyi seninde iyi olur İnşallah:1hug: Bu arada senin fotoğraflarını görebilir miyim.... Lütfen lütfen istersen özelden mail adresimi de atabilirim a.s.
1,5 ay oluyor hala bi tarafım tıkanık. ne zaman geçecek bilemiyorum. bende ağzımdan hiç nefes alamazdım hatta ilk zamanlar ağzım kapanacak da ölücem zannediyordum. uyumuyordum.
nur cnm ben tuğrulbeyi kötülemek maksadında değilim bi kere bunu sölim.ayrıca ben bukadar saçma ve gereksiz bişiyle neden uğraşiyimki.burada yardım isteyen soru soran arkadaşlar var ben onlara yardımcı olmak istediğim için tüm açıklığımla bildiklerimi sölüyorum.sonuçta bu bi ameliyat insanlar bi kere ameliyat olup istedikleri buruna kavuşmak istiyolar.bu yap boz tahtası değilki olmadı başka doktora desinler.benim tuğrul beyle kişisel bi problemim yokki ben onu durduk yere kötüliyim.hem zaten çekincem olsaydı daha önce resimlerimi buraya koymazdım ki çoğu kişi şeklinide zaten beğendi,allaha şükürler olsun yinede memnunum ama sorun benim istediğim şekli yapamayışı bu 1,önden bakılınca hafif sağa eğrilik var bu 2, ilk aylar nefes alamamam buda 3,ve burnumun içinde deviasyon sorunu yaşamam,içtende eğrilik (muhtemelen içten eğrilik olduğu için ilk aylarda nefes alamadım,gittiğim başka bi doktorun sölediği kesinlikle kafamdan uydurmuyorum )var ve hatta deviasyon fotosunuda yarın buraya koyucam ne demek istediğimi resim daha ii anlatır.şimdi bunları yazan ben olduğuma göre kimseyi kötülemek gibi bi maksatımda zaten olamaz nur öle değilmi?.................
selam burdan aldığım bilgiden yola çıkarak,hiç foruma yazmama rağmen Tuğrul Maral a 23 Eylül de ameliyatım oldu bugün 4.günüm.Ancak toparlanabildim.Ameliyat olmak isteyen ark lara yardımı olur diye yazıyorum.Bende Selimiye Hastanesinde ameliyat oldum.Öncelikle Tuğrul Beyin gayet ilgili ve işini bilir kendinden emin bir tavırla yaklaşması insanı rahatlatıyor.Ameliyat günü kan aldılar, kanın pıhtılaşmasını öğrenmek için parmağımdan kan aldılar.sonra ameliyathaneye sedyeyle goturuldum.Anestesi yapıcak olan abimizbenimle muhabbet ederken ben narkozun etkısıyle gıtmısım.Kalktığımda odama goturuluyordum.Gözlerimde buzlar vardı.O gün buzları çıkardım ve Yaprak Dokumunu izledim .Nefes alma problemini ilk gün yaşamaya başladım ve sureklı kan gelıyor tabı burnumdan.Aşırı derecede kanamam oldu.Ama bu daha iyi fazla kanama yüzde birikicek kan toplamasını ve morlukları en aza ındırırmıs.Kanama dolayısıyla korkmaya gerek yok yani.Ertesi sabah eve gittim.Gözlerimde morarmaya başladı.Dün tamamen kapandı.Hatta hiçbisey goremıyodum.bugun gayet net goruyorum yıne mosmorum ama agrı sızı yok. Geceleri kendınızı nefes almaya odaklamadan ve sartlandırmadan uyumanızı tavsıye ederım.Ben nefes alamıyorum dedıkce psıkolojık olarak alamıyomussunz gıbı gelıo.Paso ağzımdan nefes alıyorum hala ama gayet rahatım ılk gunden sonra alısılıyor.Burun seklım ıcın yuzumu bellı etmeden yardımcı olabılmek adına resım koyucam.Bu ara amelıyattan sonra hemen basucunuzda durması gereken seylerı soylım.okyanus suyu,bi kap,sureklı nemli bi su cunku dudaklar kuruo.kulak copuyle ıslatıp nemlı suyla burun sılınınınce nefes alma rahatlıo bu arada.hatta okyanus suyuyla bıle sılınebılır.ben ameliyat oncesı ve sonrası resım koyucam sımdılık hoscakalın
Ameliyata gülerek kahkaha atarak girdim öyle de çıktım kendini rahat tut yeter hadi sımdıden gecmıs olsun.Bugün 5.günüm daha da süperim hatta langırt oynuyorum utanmadanBide nefes almamla ilgili grip ilacı içtim iyice açıldı nefesim bunu da belirtim yardımı oluyor.Hadi kolay gele.
ben resim koydum ama sanırım sadece arkadaş listem görebilecek kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?