Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

iyileştiği zaman 1-2 fotoraf koyabilirmisin büyük bir ihtimal bayramdan sonra bende bende tuğrul beye ameliyat olucam.

Slmm arkadaŞlar bende burun amelıyatı dÜŞÜnÜyorum tuĞrul maral'ın yerı nerdedır acaba amelıyat olmuŞ arkadaŞlar bana yazarsanız sevınırm

Bu arada muayene ederken ne yapiyor tam olarak?10-15 dk konuşup bırakıyomu yoksa tam muayenemi ediyo?

mrb mod26 :) sen tugrulbeye ameliyat oldun sanırım .nasılburnundan memnunmusun cnm? begendinmiyani bende düşünüyorum tugrul beye tavsiye edermisin?opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar bende tugrul marala burun estetigi oldum..1 hafta sonra yani bugün alcılarım alındı..normalde ince bi buruna sahiptim..yani önden bi sorun yoktu..kemer beni rahatsız ediyordu ve onun kücültülmesini istedim..ama suan burunum aşırı şiş duruyor önden..bu normal mi.. agızımı bile tam acamıyorum tam olarak...bide burunda hafif bi agrı var..olan arkadaşlarıma soruyorum,,alcı alındıktan sonra ne yaşadınız nası bi durumdaydınız.,,beni aydınlatırsanız cok svinirim..cünkü suan profil haric burunumu fazla begenmiyorum..mirmirmirmir

daha 1 hafta olmuş ne bu acele :=)1 sene dıyorlar buruunun oturması için cok değişecektır inan rahat ol

evet öle oluyo genelde bnim 16. günm ve hala çok şiş ilk hafta tam olarak bende açamıydm ağzımı oluyor yani öyle

benim yorumlarıma kimse kulak asmadı,işte sonuçlar böle oluyo sonucunda....

evet herhalde cok fazla stres yapıorum..zamanla inicek inş..zaten şişliklerin %90 bi ay icinde iniyormuş..ayrıca pnar_83 okudum sorunu nu ..suan nasılsın bari..ve benim sölediklerim anormal mi..agrılar falan..burun düşücekmiş gibi hissediyorum suan...:

şu forumda ilk 3-4 ay sorunla karşılaşmayan tek bir insan bile görmedim dr kim olursa olsun =)

Arkadaşlar selam :) Haftaya Tugrul Bey e ameliyat olacam, burada gördüğüm kadarıyla 8-9 ay önce tugrul hoca ya burun ameliyatı olanlar var lütfen su anda nasıl oldugunuzu yazar mısınız? Bazı yorumları okudugumda içim rahatlıyor, bazılarındaysa kararsızlasıyorum (
Acil yardım :))

mrh arkadaşlar ben yeni üye oldum size sorum olacaktı ben burun ameliyatı yapmak istiyorum tugrul maralı düşünüyorum tugrul maral burun ucu estetigi konusunda nasıl çünkü önemli olan buruna dıştan şekil verebilmektir bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

benim yorumlarıma kimse kulak asmadı,işte sonuçlar böle oluyo sonucunda....

Ya böyle diyorsun ama fotoğraflarını gördüğümüz yok... Kusura bakma ama ben artık Tuğrul Maral'ı kötülemek maksatlı yazdığını düşünmeye başlıyorum... Yani göstermedin gitti fotoğraflarını ama sürekli eleştiriyorsunlmaz:

Merhaba arkadaşlar,
Ben de bugün muayne oldum Tuğrul Bey'e.Cuma günü selimiye hastanesinde olacağım.
Beni korkutan nefes alamamak.Ağzımdan asla nefes alamam:S Burnum tıkanırsa nasıl uyuyacağım onu bile bilmiyorum :S Nefes alamama sorunu çok uzun sürüyor mu acaba.Bilgisi olanlar cevap verebilirse çok sevinirim.

1,5 ay oluyor hala bi tarafım tıkanık. ne zaman geçecek bilemiyorum. bende ağzımdan hiç nefes alamazdım hatta ilk zamanlar ağzım kapanacak da ölücem zannediyordum. uyumuyordum.

1,5 ay oluyor hala bi tarafım tıkanık. ne zaman geçecek bilemiyorum. bende ağzımdan hiç nefes alamazdım hatta ilk zamanlar ağzım kapanacak da ölücem zannediyordum. uyumuyordum.

Canım benim kuzen 4 ay falan nefes almakta zorlanmıştı ama şimdi gauey iyi seninde iyi olur İnşallah:1hug: Bu arada senin fotoğraflarını görebilir miyim.... Lütfen lütfen istersen özelden mail adresimi de atabilirim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…