Doç.Dr.Tuğrul Maral hakkında bilgi paylaşım

Teşekkür ederim)4500tl

peki hastaneyi nasil buldunuz..??!
siz hemen ameliyatdan sonra ayrildinizmi
hastanefen yoksa kaldinizmi bir gece? bandaslariniz
ne zaman cikdi??? böyle bir burunum olmasini cok
isterdim:) cok sanslisiniz iyi bir sonuc elde etmissiniz!

🐑🐯🐯🐨🐨🐯🐯🐯🐯😙😚😚😚😘😘😜😘🏩🏬🏩⛪️🏩⛪️🏩🏪⛪️🏪

⛺️🏩⛪️🏪🏣🏪🏪⤵️▶️↩️▶️↩️◀️↩️▶️▶️🐯🐷🐷🐨🐷🐯🐯🐷🐷😚😙😘😙😘😙😘

Tuğrul Maral ile görüşmeye gittim ancak hasta karşısında tutumunu ve sorulan sorulara baştan savma cevapları bana hiç güven vermedi.
Çok kısa bir görüşme olmasına rağmen sorularımı yanıtlamadı aksine sen napcan orasını şeklinde cevaplar verdi. Muayene bile etmiyor deviasyon oldugunu söylememe rağmen bakmadı ameliyat yaparken zaten görecekmiş! Tasarım da yapmıyor.. Bu çok önemli değil ama ben bir kaç tane resim görmek istedim sanki hepsi fabrikasyon gibiydi... Daha sonrasında revizyon ameliyatı olabilirmiş ve onu ücretsiz yaparmış ama o aşamada neden bunun pazarlığı yapıldı anlamadım.. Açıkcası biraz kibirli bir doktor bence.. Ben halinden tavrından ve konuşmalarından hoşlanmadım..

Pardon ya bır burun ve gögüs ~amelıyatı nekadar tugrul beyde?bılen varsa lütfen cevap yazsın.

Merhaba cnm. Hala burdaysan biraz bahsedermisin diklestirme ameliyatindan? Kesim lerden fiyattan agrilardan mesela?
Tesekkurler

Pardon ya bır burun ve gögüs ~amelıyatı nekadar tugrul beyde?bılen varsa lütfen cevap yazsın.

Merhaba cnm ben bugun konustum 2700 euro dedi bana diklestirme ve protez icinde. Begendigim asil sey horizontal kesim yaparmis ve meme ucu. Gorustugum dr lardan en uygun ve en az kesim maral su an. Beni geri aradi oysa ben yurtdisindayim cok memnun oldum yazin gorusecem kendisiyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…