Doç.Dr.Tuğrul Maral hakkında bilgi paylaşım

Bende diklestirme ve protez ameliyati oldum kendisine.1 hafta oluyor.
ilk 4 gun direnleri cikarana kadar bayagi zor,simdi iyiyim ama gögüsler tas gibi ellenmiyor.
ikisinin sekli ve buyuklukleri farkli dr.1 ay gecmeden sisler inmeden bisey demez dedi bende bekliyorum bakalim.
Umarim duzelir.

ismini söyle bna bn ona yazicam ve emin ol daha uyguna yapicak !!!

Merhaba cnm. Once 2700 euro tugrul maral dedim .. Tugrul turandan hala cvp gelmedi de. Yanlis anlasilma olmasin su tugrullarda :KK1:
Saten maral a turan diye mail atmisim ne utandirici! Sen gogus ameliyati dr maralmiydi????? Yazarsan dr a tabiki sevinirim . Birde arkadaslik kabul ettim ins olmustur senin amekiyattan istiyorum da soracak sey cok :KK17:

Son düzenleme:
ilk 4 gun direnleri cikarana kadar bayagi zor,simdi iyiyim ama gögüsler tas gibi ellenmiyor.
ikisinin sekli ve buyuklukleri farkli dr.1 ay gecmeden sisler inmeden bisey demez dedi bende bekliyorum bakalim.
Umarim duzelir.

Gecmis olsun cnm! Zoru gitmis biraz daha sabret tmmdir:-)) Evet aynen bende olcam cup E 20 sene once olmus simdi cup C ama asagilarda biryerde! Evet basta oyle oluyor sert arkadas buyuttu de ondan bikiyorum yumusak olcaklar korkma. Yuvarlak mi koydu damlami? Bende temmuzda goruscem ins. Hamile de kalabilirsin dedi sonraya degismez pek dedi sadece birazcik gevsermis... Hadi hayirlisi bakalim.
Kesim meme ucu ve horizontalmi seninde? Tum meme ucunumu kesiyorki yoksa yarisinimi?
:21:

Gecmis olsun cnm! Zoru gitmis biraz daha sabret tmmdir:-)) Evet aynen bende olcam cup E 20 sene once olmus simdi cup C ama asagilarda biryerde! Evet basta oyle oluyor sert arkadas buyuttu de ondan bikiyorum yumusak olcaklar korkma. Yuvarlak mi koydu damlami? Bende temmuzda goruscem ins. Hamile de kalabilirsin dedi sonraya degismez pek dedi sadece birazcik gevsermis... Hadi hayirlisi bakalim.
Kesim meme ucu ve horizontalmi seninde? Tum meme ucunumu kesiyorki yoksa yarisinimi?
:21:

Meme ucu komple ,birde asagiya dogru cizgi var ama izler zamanla yok olucak gibi geliyor.yuvarlak protez koydu.mentor.horizontal derken t seklini kasdediyorsan meme altinda fazla kesik yok.

Merhaba cnm. 2700 euro tugrul maral ... Tugrul turandan hala cvp gelmedi de. Yanlis anlasilma olmasin su tugrullarda :KK1:
Saten maral a turan diye mail atmisim ne utandirici! Sen gogus ameliyati dr maralmiydi????? Yazarsan dr a tabiki sevinirim . Birde arkadaslik kabul ettim ins olmustur senin amekiyattan istiyorum da soracak sey cok :KK17:

Umarim duzelir.

Cnmkrem kullaniyormusun? Okudum da silikon pad leri varmis onlar cok iyiymis ne oldugunu bem tam bilmiyorum turkiyede yasamafigim icin ama sen bulursun. Oteki kizlar kullanmista. Birde ananas kiwi cok yemekk gerekmis! Tekrar gecmis olsun cnm

Son düzenleme:
Meme ucu komple ,birde asagiya dogru cizgi var ama izler zamanla yok olucak gibi geliyor.yuvarlak protez koydu.mentor.horizontal derken t seklini kasdediyorsan meme altinda fazla kesik yok.

Evet bana da oyle dedi meme ucu + asagiya dogru cizgi ve protez dolmasi icin! Mantikli geldi bana. Naci celik mail atti o asagiya dogru + meme altini tum kesip protez olmuycak dedi! O kadar cok kesim isime gelmedi ne gerek cnm :nazar:

Cnmkrem kullaniyormusun? Okudum da silikon pad leri varmis onlar cok iyiymis ne oldugunu bem tam bilmiyorum turkiyede yasamafigim icin ama sen bulursun. Oteki kizlar kullanmista. Birde ananas kiwi cok yemekk gerekmis! Tekrar gecmis olsun cnm

ananas herameliyat sonrasinda tavsiye ediliyor dogru:))sislik icin bende yedim.sütyen olayina gelince ameliyat zaten sporcu sutyeni ile ciktim.
daha sonra kendime iyi bir marka sporcu sutyeni aldim.birkac ay gece gunduz bunu takicakmisim.krem vermedi zaten ellenmiyor:))

Son düzenleme:
ananas herameliyat sonrasinda tavsiye ediliyor dogru:))sislik icin bende yedim.sütyen olayina gelince ameliyat zaten sporcu sutyeni ile ciktim.
daha sonra kendime iyi bir marka sporcu sutyeni aldim.birkac ay gece gunduz bunu takicakmisim.

Keske su ananasi once bilseydim 8 ay once sezeryan oldumda ama artik gec kaldim sanirim! Evet sutyen spor simdilik :-)) ben krem suruyormusun diye sormustum izler icin?

Merhaba cnm. Once 2700 euro tugrul maral dedim .. Tugrul turandan hala cvp gelmedi de. Yanlis anlasilma olmasin su tugrullarda :KK1:

Cnm istersen mailime yazabilirsin : sehnazerogluu@gmail.com ewt bn marala oldum.

:"))) olsun , cnm tugrul maral oldum bn. Özelden yaz bna pls elbete yardimci olucam!

her sey reklam Tugrul bey hakinda tugrul maral

Son düzenleme:
10 gün önce ameliyat oldum. Öncelikle belirtmem lazım daha önce ıkı defa burun estetiği ameliyatı oldum ikisi de tamamen başarısız oldu. O kadar acı çekiyorsunuz ümitleniyorsunuz e haliyle bi ücret ödüyorsunuz sonuc berbat olunca tamamen yıkılıyorsunuz. Bende hep bu seferde kötü olcak Kabusu başlamıştı. Şekil olarak kötü ve nefes alamadığım bi burun. Hatta gorustugum doktorlar 3. Ameliyatı yapmaya cesaret edemedi. Tesadüfen Tuğrul Bey’in hastası oldum görüşme sonrası içim çok rahatladı kendinden emin güleryüzlü bilgilendirici bi hekim. Hemen yapalım ameliyatı dedi. Ameliyatımı oldum arkadaşlar alçım çıktığı gün gerçekten inanamadım her zaman düzelmeyecek bi burun oldugunu düşündüğüm burun muntazam olmuştu ve 1 haftalık şiş ödemli olmasına ragmen harika duruyor. Şuan 10. Günüm morluk yok şişlik azaldı hergeçen gün dahada güzelleşen bir burnum var. Bikaç ay sonra daha da harika olacak eminim gören herkes de inanamıyor bu değişime. Burun estetiği çok önemli arkadaşlar ıkı defa basarısız amelıyat gecırmekbuyuk şanssızlık oldu benım ıcın fakat tuğrul bey’inhastası olmak en büyük şansım oldu. Araştırın kafanızagöre her dr a gitmeyin bırakın işi bilen usta eller yapsınbunu. Ve benim ki gibi sorunlu bi burunu bile harika yapan doktorumun hiç dokunulmamış bi buruna neleryapar hayal bile edemiyorum. Şişliklerim indiğinde öncesi ve sonrası fotoğraf paylaşabilirim. Doktor hakkında merak ettikleriniz varsa elimden geldiği kadarı ile cevaplarım.
Sevgiler

X