- 27 Eylül 2009
- 671
- 1
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkdaslar tugrulmara levent metro cıtıy oralarda bı yerde aradım gorusmeye gıdıcem bu pazar 2 de randevum burnumda kemer gıbı bısey olurmustu onu gostercem 6 ayım dolgu gectı bıle 7 ayın ıcındeyım nedne bole oldu yaa ınsallh bısey olmaz
canım sanırım burnunu tuğrul beye yaptırmıssın memnun musun ben de yaptıracam da acaba resim koyabilir misin17 Ekimde ameliyat oldum. Ve çok ama çok memnunum. Gerçekten beni gören hiç kimse burnumun amelyatlı olduğuunu anlıyamıyor. En kısa zamanda fotoğraf eklicem. Ayrıca Tuğrul Hocanın eli çok hafif hiç ağrım sancım olmadı.
c.tesı 3 ay bıttı dıye kontrole gıdıcem zaten bakalım ne dıcek tugrul bey
kontroller ücretlimi ya
17 Ekimde ameliyat oldum. Ve çok ama çok memnunum. Gerçekten beni gören hiç kimse burnumun amelyatlı olduğuunu anlıyamıyor. En kısa zamanda fotoğraf eklicem. Ayrıca Tuğrul Hocanın eli çok hafif hiç ağrım sancım olmadı.
Bende tugrul beye ameliyat oldum 2 sene geçti üzerinden iyice oturup güzel olacak derken benim de burnumun üzeri şiiş ve hafif kemerli görünüyor üstelik ucu da çok çabuk düştü neden böyle oldu anlamadım
17 Ekimde ameliyat oldum. Ve çok ama çok memnunum. Gerçekten beni gören hiç kimse burnumun amelyatlı olduğuunu anlıyamıyor. En kısa zamanda fotoğraf eklicem. Ayrıca Tuğrul Hocanın eli çok hafif hiç ağrım sancım olmadı.