ismini söyle bna bn ona yazicam ve emin ol daha uyguna yapicak !!!
Bende diklestirme ve protez ameliyati oldum kendisine.1 hafta oluyor.
ilk 4 gun direnleri cikarana kadar bayagi zor,simdi iyiyim ama gögüsler tas gibi ellenmiyor.
ikisinin sekli ve buyuklukleri farkli dr.1 ay gecmeden sisler inmeden bisey demez dedi bende bekliyorum bakalim.
Umarim duzelir.
Gecmis olsun cnm! Zoru gitmis biraz daha sabret tmmdir) Evet aynen bende olcam cup E 20 sene once olmus simdi cup C ama asagilarda biryerde! Evet basta oyle oluyor sert arkadas buyuttu de ondan bikiyorum yumusak olcaklar korkma. Yuvarlak mi koydu damlami? Bende temmuzda goruscem ins. Hamile de kalabilirsin dedi sonraya degismez pek dedi sadece birazcik gevsermis... Hadi hayirlisi bakalim.
Kesim meme ucu ve horizontalmi seninde? Tum meme ucunumu kesiyorki yoksa yarisinimi?
Merhaba cnm. 2700 euro tugrul maral ... Tugrul turandan hala cvp gelmedi de. Yanlis anlasilma olmasin su tugrullarda
Saten maral a turan diye mail atmisim ne utandirici! Sen gogus ameliyati dr maralmiydi????? Yazarsan dr a tabiki sevinirim . Birde arkadaslik kabul ettim ins olmustur senin amekiyattan istiyorum da soracak sey cok
Bende diklestirme ve protez ameliyati oldum kendisine.1 hafta oluyor.
ilk 4 gun direnleri cikarana kadar bayagi zor,simdi iyiyim ama gögüsler tas gibi ellenmiyor.
ikisinin sekli ve buyuklukleri farkli dr.1 ay gecmeden sisler inmeden bisey demez dedi bende bekliyorum bakalim.
Umarim duzelir.
Meme ucu komple ,birde asagiya dogru cizgi var ama izler zamanla yok olucak gibi geliyor.yuvarlak protez koydu.mentor.horizontal derken t seklini kasdediyorsan meme altinda fazla kesik yok.
Cnmkrem kullaniyormusun? Okudum da silikon pad leri varmis onlar cok iyiymis ne oldugunu bem tam bilmiyorum turkiyede yasamafigim icin ama sen bulursun. Oteki kizlar kullanmista. Birde ananas kiwi cok yemekk gerekmis! Tekrar gecmis olsun cnm
ananas herameliyat sonrasinda tavsiye ediliyor dogru:))sislik icin bende yedim.sütyen olayina gelince ameliyat zaten sporcu sutyeni ile ciktim.
daha sonra kendime iyi bir marka sporcu sutyeni aldim.birkac ay gece gunduz bunu takicakmisim.
Keske su ananasi once bilseydim 8 ay once sezeryan oldumda ama artik gec kaldim sanirim! Evet sutyen spor simdilik) ben krem suruyormusun diye sormustum izler icin?
<Yok krem vermedi dr.
Merhaba cnm. Once 2700 euro tugrul maral dedim .. Tugrul turandan hala cvp gelmedi de. Yanlis anlasilma olmasin su tugrullarda
Saten maral a turan diye mail atmisim ne utandirici! Sen gogus ameliyati dr maralmiydi????? Yazarsan dr a tabiki sevinirim . Birde arkadaslik kabul ettim ins olmustur senin amekiyattan istiyorum da soracak sey cok
Ben de Tugrul beye yaptirdim!!Cok cok cok cok memnunum!
bence ideal burun yapti bana!)sizce??Eki Görüntüle 967698 Eki Görüntüle 967699 Eki Görüntüle 967700 Eki Görüntüle 967701
hemen hemen 2 aylik burnum!)
Keske su ananasi once bilseydim 8 ay once sezeryan oldumda ama artik gec kaldim sanirim! Evet sutyen spor simdilik) ben krem suruyormusun diye sormustum izler icin?
<Yok krem vermedi dr.
emzirebiliomusun ? cevap verirseni sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba cnm. Once 2700 euro tugrul maral dedim .. Tugrul turandan hala cvp gelmedi de. Yanlis anlasilma olmasin su tugrullarda
her sey reklam Tugrul bey hakinda tugrul maral
Ben de Tugrul beye yaptirdim!!Cok cok cok cok memnunum!
bence ideal burun yapti bana!)sizce??Eki Görüntüle 967698 Eki Görüntüle 967699 Eki Görüntüle 967700 Eki Görüntüle 967701
doktora ıstedıgınız burnu nasıl anlattınızBen de Tugrul beye yaptirdim!!Cok cok cok cok memnunum!