Doç.Dr.Tuğrul Maral hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar tuğrul maral artık boğaziçi tıp merkezinde çalışmıyormuşşş haberiniz varmı bilmiyorum

Var cnm saolyınede cebıdn ulasacakmısız grusmek ıcın bılmıyorum ama sacma geldı bana (

Merhaba arkadaslar dr.tugrul maral ile gorustum burun estetigi ile ilgili leventte yeri varmis birde levent estetik hastanesinde calisiyormus bana fiyat olarak 3.000 tl fiyat verdi sizlerden okudugumca 2.000 falan olmasi gerekiyor neden bu fiyat farki arkadaslar siz en son kaca oldunuz bunun icin biraz beklemem gerekecek zaten yurtdsinda hamileyim 4 ay sonra olabilicegimi soyledim 1.500 euro yani 3.000 tl fiyat verdi bogazici estetik merkezinden baska tavsiye edeceginiz bir doktor varmi fiyatlari naisl bogazici estetik merkezinin arkadaslar bana bilgi verirmisiniz?

arkdaslar tugrulmara levent metro cıtıy oralarda bı yerde aradım gorusmeye gıdıcem bu pazar 2 de randevum burnumda kemer gıbı bısey olurmustu onu gostercem 6 ayım dolgu gectı bıle 7 ayın ıcındeyım nedne bole oldu yaa ınsallh bısey olmaz

Tuğrul bey'e bir arkadaşım ameliyat oldu ve çok memnun. ama ben kararsızım. Bugün mailleştik kendisiyle, ameliyat hk. bilgi istedim.. Bana yazdığı cevabı aynen aşağıya kopyalıyorum:)

" Öznur hanım, merhaba,

Muayene ve görüşme ücretsizdir. Ameliyatları Anadolu yak. Central hospital, Avrupa HAttah hospital veya İstanbul CErrahi Hastanesinde yapıyorum. Ameliyat ücreti hastaneye göre 3000-4000 tl. Örnek hasta resimlerini görüşme sırasında gösterebilirim., internette göndermek istemiyorum,

Dr. Tuğrul Maral

0532 4563144

Levent Çarşı cad NO.17 Levent Cerrahi Merkezinde hasta görüyorum.""

merhaba arkadaşlar bende burun ameliyatımı 2 eylülde Tuğrul Maral'a oldum.Burnumda kemer,içte kemik yamukluğu ve burun eti vardı.Nefes almada ciddi sorunlar yaşıyordum.Artık 1.ayım doldu yarın kontrole gidicem.Bende kendisini kadınlar kulubü sitesindeki yorumlar neticesinde bulduğum için tecrübelerimi yazmayı ve ameliyat olmak isteyen arkadaşlara birazda olsa yardımcı olmayı istedim.Öncelikle ameliyatım başarılı geçti.Morarmada şişlikte yok denecek kadar az oldu.(Ameliyat sonrasında bisüre yüzünüze hep buz koyun bu morluk ve şişliği engelliyor.)Tam 10 gün sonra işime geri döndüm ve herkes beni morluk ve şişlik içinde beklerken ben sadece burnum güzelleşmiş halde döndüm :) Öncelikle kendime bissürü MAŞALLAH diyorum nazar değer diye korkuyorum :) Ameliyattan çok korkmama rağmen hiç korktuğum gibi olmadı.Tuğrul Bey in çok anlayışlı,esprili ve insanı rahatlatan bi yapısı var.Ameliyata karar verdiğimde ilk görüşmem Tuğrul Bey ile olmuştu.O an karar verdim.Ama çevremdekiler başka doktorlarada gitmemi kararı acele vermemi istediler bende bu yüzden piyasadaki bir çok doktora gittim.Ama bu sadece Tuğrul Beye ameliyat olmam konusunu bende kesinleştirdi.Şu an burnumun şekli tamda istediğim gibi ama şişlikler var tabi azda olsa.Zaten 6 ayda otururmuş bunlarda.Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.Gözü kapalı Tuğrul Maral'a ameliyat olabilirler.Eklemek istediğim bişey daha var.Gayet doğal burunlar yapıyor Tuğrul Bey bence önemli beni tanımayan biri gördüğünde burnumun estetik olduğunu anlamamalı.Bu yüzden kendisine güvenebilirsiniz.Ben memnun kaldım.Çok şükürde gayet iyim.İnşallah dahada iyi olucam.Darısı ameliyat olmak isteyenlerin başına :)

Buarada arkadaşlar ben ameliyatımı Central Park Hospital da oldum.Hastaneden de doktorumdan memnun kaldığım kadar memnun kaldım.Tşekkürler Tuğrul Maral,Teşekkürler Central Hospitalın ilgili ve güleryüzlü çalışanları :)

Son düzenleme:

Bende tugrul beye ameliyat oldum 2 sene geçti üzerinden iyice oturup güzel olacak derken benim de burnumun üzeri şiiş ve hafif kemerli görünüyor üstelik ucu da çok çabuk düştü neden böyle oldu anlamadım

çok üzüldüm neden öyle olmuş ki burnun? bende buğra çöllü mü tuğrul bey mi diye düşünüyorm. tuğrul bey central hospitalda kaça yapıyor?

canım sanırım burnunu tuğrul beye yaptırmıssın memnun musun ben de yaptıracam da acaba resim koyabilir misin

Tuğrul bey'i buradaki yorumları okuyarak ve internetten biraz araştırdım. Çok sayıda burun ameliyatı var genel olarak şikayet görmedim.
kendisine bir mail attım bana 15 dk sonra cevap geldi. Cevabı çok detaylı ve rahatlayıcıydı. Aynı zamanda yaptığı estetiklerin bir kaçının öncesi-sonrası
fotoğraflarını gönderdi. Fiyatı 4000 TL olarak bildirmiş , ameliyatları central hospital' de yapıyormuş.
Genel olarak herşey iyi görünüyor sanırım çok yakında bir randevu talebim olacak.
bilgilerinize. :)

ben iki ay önce tugrul marala ameliyat oldum... hic pisman degilim aksine cok mutluyum tugrul bey ve yaninda calisanlar (sekreter olsun söför olsun) dünya tatlisilar.. ameliyat sonrasida cok rahattim ne agrim oldu ne sizim alcim bi hafta sonra alindi bastan burnum hafif sisti ama hergecen gün düzeliyor... arkadaslarim/ tanidiklarim hatta bikere gittigim kuaför bile burnumu cok begendi ameliyatli yapmacik bi burun olmadi cok dogal ve tatli bi burun oldu tugrul bey sagolsun ameliyat olmak isteyenler bence hemen MARALKLINIKE kosmali bence :))

burnumun resmini görmek isteyenler bahar_ciko@hotmail.de `den bana mail atarak ulassin :))

Ben de Tugrul beye amelyat oldum...meme diklestirme ve buyutme)Ve coooooook memnunum!
Benim de bi suru arkadasim de ayni diyorlar....Yani rahat ona gidebilirsiniz,o gercekten isini bilen bi doktor,cok iyi bilen!!
Burnumu daa yaptiricam 1,2 hafta sonra.....cok guveniyorum ona....))

siz burnunuzdan memlun degilmisiniz?tugrul beyi düşünmeye başalamışken bu beni düşündürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…