- 30 Ekim 2015
- 2
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi 11ikizler11
Merhaba kızlar,
Bu yıl mayıs ayının sonlarında Doç.Dr.Şaban Çelebi burun ameliyatımı yaptı.Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim.Çok memnun kaldım.Burnumu ergenlikten beri hiç sevmiyordum.Yan profil resimde çıktığımda moralim bozuluyordu.Burnum hem kemerliydi yani kemik vardı hem de ucu aşağıda duruyordu.Yüz şeklimde bu yüzden uzun gözüküyordu.Nihayet kendimi hazır hissettiğimde ameliyat kararı aldım.Ve Şaban bey ile tanıştım.İyi ki tanışmışım.Ameliyattan sonra hayatım değişti resmen.Burnum o kadar doğal bir görüntüye sahip oldu ki..Bu beni çok mutlu etti.Estetik ameliyatında en önemli husus bence bu.Ve Şaban bey bu konuda uzman.Yüz tipim çok hoş bir görüntüye kavuştu.Sanki yıllardır bu burnum varmış gibi hissediyorum.Eğer burun ameliyatı düşünüyorsanız kesinlikle Şaban bey ile tanışmalısınız.Kendisi şuan Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinde diye biliyorum.Fiyat konusunda da oldukça uygun.
Fotoğraflarini görebilir miyiz öncesi ve sonrasi
Merhabalar, bugun ameliyatımın 11. günü. Ameliyat öncesi çok korkularım vardı, yıllardır olmak isteyipte bir türlü cesaret edemiyordum.. İlk görüşmeye gittiğim doktor yoğun araştırmalarım sonucunda Şaban bey oldu. Sevgili doktorumun ilgisi ve güler yüzü sayesinde stresim en aza inmişti. Ameliyat olduktan sonraki sürecim ise sabah operasyona alındım, akşam taburcu oldum kesinlikle abartmıyorum sıfır ağrı ile geçirdim. Ben bu kadarını kesinlikle tahmin etmemiştim. Ailem ve arkadaşlarımda bu durum karşısında çok mutlu oldular. Hem sağlık hem de görüntüye gelince o da ayrı bir mutluluk. Şaban Bey gerçekten çok iyi bir hekim. Her konuda maddi manevi desteğini esirgemeyen, KBB alanında tercih edilebilecek en iyi hekimlerden birisi... Düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim. Ellerinize, emeğinize sağlık. Umarım her şey gönlünüzce olur...