Doç.Dr.Şaban ÇELEBİ / burun estetiği süreci ve memnuniyetim

11ikizler11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
2
0
31
Merhaba kızlar;
Burun estetiği plastik cerrahi hastaları arasında uzun yıllardır güncelliğini korumuştur. Yüz orta bölgesinde yer alan burun karşıdan bakışta ilk göze çarpan yerleşimde olduğundan estetiği de önem kazanmaktadır ve benim doktorum kbb uzmanı kesinlikle işinde de çok başarılı olduğunu sizinle paylaşmak istedim.
Burun estetiğinde burun kemik yapısı, burun genişliği, önceden çarpma vurma olup olmadığı, nefes almada zorluk olup olmadığı, eğrilik (deviasyon) olup olmadığı yapılacak ameliyatı planlamada önemli kriterlerdir. DOÇ. Dr. ŞABAN ÇELEBİ ameliyatımda başından sonuna kadar ilgilendi hala daha kontrollerim devam etmektedir. Benim ameliyatımı başka doktor yapmıştı memnun kalmadım ve malesef 2. amelıyat olmak zorunda kaldım tavsıye uzerıne SABAN Beyi tanıma fırsatım oldu gorusmelerimizden sonra ameliyatıma karar verdık ve ameliyatım çok başarılı gecti hiç estetik olduğu bıle belli degıl ameliyat sonrasında agrı kesici bile almadım agrım olmadı . arkadaslarım aılem etraftan cok guzel yorumlar alıyorum kemiğimde çökme olmustu ve kemik çıkıntılığım vardı nefes almamı onluyordu doktorum onuda hallettti. 11 Eylul 2015 te amelıyat oldum.Önceki hastalarının ameliyat öncesi ve sonrası fotograflarına baktık.En onemlisi de merak ettiğim her turlu soruyu sorabildim.İlk gorusmemizde ameliyata ikna oldum ve bir kac gun sonra da ameliyat oldum zaten. Korkuyodum ama sonuçtan cok memnun kaldım. Doktorumun Calıstıgı YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ GAZİOSMANPAŞA HASTANESİ çalısanlarıda cok ilgili.Bir gece hastanede kaldım.Sanki kendi evimdeymisim gibi hissettim.Ameliyattan 7 , 8 gün sonra tanponlar cıktı özellikle tanponun çıkmasından korkanlar size söyliyim hiç bi şekilde canım acımadı doktorumun eli cidden hafif ve yüzünün ameliyattan sonra mor kalması doktorun elinin hafifiliğine göre degişiyor neredeyse bende morluk cok azdı bu durumdan fazlaca memnun kaldım daha sonrasında bantlarım cıktı burnumda şuan çöküklük bozukluk yok çok düzgün Burnumun yeni halinden cok memnunum cok da sevdim.Henuz 1 ay olmasına ragmen kimse yeni ameliyat oldugumu anlamıyor.Cok dogal bir goruntum oldu. ŞABAN BEY de cok ilgili,basarılı bir doktor.Kendisini alanında cok geliştirmiş.Zaten internette kucuk bir arastırma yaparsanız da ne kadar basarılı bir egitim ve hekimlik hayatının oldugunu gorursunuz.Burun estetiği olmak isteyen herkese kesinlikle bi gidip gorusmelerini öneririm.Ben sonuctan ve surecten cok memnun kaldım:)

Kulak burun Boğaz tercih ettğim... Sayın DOÇ.Dr.Şaban Çelebi bir kez daha tesekkür ederim.. Güler yüzlülüğü ve başarısı tartışılmaz...ameliyatımdan çok memnunum burun estetiğinde üstün bir başarısı var..Herkese tavsiye ediyorum..

Merhaba kızlar,

Bu yıl mayıs ayının sonlarında Doç.Dr.Şaban Çelebi burun ameliyatımı yaptı.Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim.Çok memnun kaldım.Burnumu ergenlikten beri hiç sevmiyordum.Yan profil resimde çıktığımda moralim bozuluyordu.Burnum hem kemerliydi yani kemik vardı hem de ucu aşağıda duruyordu.Yüz şeklimde bu yüzden uzun gözüküyordu.Nihayet kendimi hazır hissettiğimde ameliyat kararı aldım.Ve Şaban bey ile tanıştım.İyi ki tanışmışım.Ameliyattan sonra hayatım değişti resmen.Burnum o kadar doğal bir görüntüye sahip oldu ki..Bu beni çok mutlu etti.Estetik ameliyatında en önemli husus bence bu.Ve Şaban bey bu konuda uzman.Yüz tipim çok hoş bir görüntüye kavuştu.Sanki yıllardır bu burnum varmış gibi hissediyorum.Eğer burun ameliyatı düşünüyorsanız kesinlikle Şaban bey ile tanışmalısınız.Kendisi şuan Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinde diye biliyorum.Fiyat konusunda da oldukça uygun.

Merhaba kızlar adım hafize çelik karadenizliyim ben, malum karadenizin meşhur burunlarını bilirsiniz,o kadar kötü olmasada benimde kemerli ve büyük bi burnum vardı, ameliyattan hem korkuyor hemde sonucundan endişe ediyodum,DOÇ.Dr.Şaban Çelebi'yle tanıştım 13 temmuzta ameliyat oldum, ameliyatım çok başarılı geçti hiç zorlanmadım ağrı sancı çekmedim ergenlikten beri doğru düzgün aynaya bakmazdım foto çektirmezdim bu ameliyat olana kadar hayatımda 1 kere bile selfi çekmedim, şimdi fıstık gibi bir burnum var çoğu arkadaşlarım beni tanıyamadı,kendimi tanıtıncada 15 yada 20 yaş gençleştiğimi söylüyolar çok şanslıyımki hem dürüst hem sıcak hemde dalında muhteşem bi insan, hocam ellerinize sağlıkkkkkk iyiki varsınız iyiki sizi tanıdım

Merhabalar arkadaslar;
Ben de Doç.Dr Şaban Çelebiyle kizimin rahatsizligi sebeyile 2010 yılında tanidim.Kizimin kulak zarinda oluşan intihap vardi ve geniz eti bulunuyordu.Ameliyatimiz çok başarılı geçti ve sonrasında da sorunsuz tamamladık.Çok şükür simdi sağlığı yerinde.Daha sonra malesef ki bende 2013 yılında Troid Kanserine Yakalandım Adi kanser olunca tabi ister istemez korkuyorsunuz bir panik halinde ne yapicaginizi dusunuyorsunuz. O Sırada yine Şaban beyin kapısını cakdim kendisine ne kadar tesekkur etsem az.Hem başarılı bir operasyon geçirdim hemde sayesinde korkularimdan kurtuldum.Operayonum çok iyi geçti sonrasinda da hiçbir problem olmadi. Çok şükür bende iyiyim ve eski sagligima kavustum.Rabbime şükürler olsun beni Şaban beyle tanistirdigi için.Rabbim onu ailesine bağışlasın.

Merhaba arkadaşlar benimde ameliyatımı Dr.ŞABAN ÇELEBİ yaptı.Benim için karar vermek çok zor olmasına rağmen hocamla konuştuktan hemen sonra karar verdim.Baştan sona kadar okadar ilgili ve bıkmadan bütün sorularıma en açıklayıcı şekilde cevap verdi.Şuan görüntümden çok memnunum.Okadar doğal bi görüntüsü varki kimse farketmiyo.Ben kendi adıma çok memnunum ve tavsiye ederim.Doktorumun eline sağlık

merhaba bayanlar ... benim burun estetiği ameliyatımıda Dr. şaban çelebi yaptı. 27 yıllık çirkin burnum tarihe karıştı sayesinde. ellerine ve emeğine sağlık. Hekimlik başarısının ötesinde samimi davranışı ve kendine olan özgüveni sizi rahatlatıyor. estetik düşünüyorsanız tek adres diyebilirim. :)

Şunu gönül rahatlığıyla söylüyorum ki; hiç düşünmeden kendinizi Şaban Bey'in sihirli ellerine teslim edebilirsiniz.Şahsen ben öyle yaptım.Ameliyattan önce üzerinde çalıştığı burun şeklime hiç bakmadan tamamen kendisine bıraktım.Şuan üçüncü ayımdayım ve çok memnunum.Ameliyat dönemi de hiç sıkıntılı ya da ağrılı geçmedi.Şiddetle tavsiye ederim. İşinden öte çok samimi birisi,pişman olmayacaksınız.

Merhabalar,
Benim de burun ameliyatımı Doç. Dr. Şaban Çelebi gerçekleştirdi. Ameliyat ve ameliyat sonrası (1 sene kadar gözlük kullanmamam gerektiği, güneşten olabildiğince korunmam gerektiği gibi) süreçle ilgili beni bilgilendirmesinden, sorduğum her soruya sabırla ve ilgiliyle cevap vermesinden çok memnun kaldım. İlk muayenemden bugüne değin... Benim burun derim ince ve kemiklerim kısaydı, bu nedenle zor bir ameliyat geçirsem de Şaban Bey ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası neredeyse hiç ağrı çekmedim, bununla birlikte kısa sürede morluklarım geçti ve şişliklerim indi. Kendisi gerçekten alanında başarılı, iyi eğitim almış, hastasına karşı ilgili ve güler yüzlü bir hekim. Böyle olunca da kendisinden memnun kalmamak mümkün değil. Şimdi çok rahat nefes alabiliyorum ve burnum gayet doğal gözüküyor. Burun ameliyatı olmak istiyorsanız ve şüpheleriniz varsa mutlaka gidin bir muayene olun derim.

Merhabalar, bugun ameliyatımın 11. günü. Ameliyat öncesi çok korkularım vardı, yıllardır olmak isteyipte bir türlü cesaret edemiyordum.. İlk görüşmeye gittiğim doktor yoğun araştırmalarım sonucunda Şaban bey oldu. Sevgili doktorumun ilgisi ve güler yüzü sayesinde stresim en aza inmişti. Ameliyat olduktan sonraki sürecim ise sabah operasyona alındım, akşam taburcu oldum kesinlikle abartmıyorum sıfır ağrı ile geçirdim. Ben bu kadarını kesinlikle tahmin etmemiştim. Ailem ve arkadaşlarımda bu durum karşısında çok mutlu oldular. Hem sağlık hem de görüntüye gelince o da ayrı bir mutluluk. Şaban Bey gerçekten çok iyi bir hekim. Her konuda maddi manevi desteğini esirgemeyen, KBB alanında tercih edilebilecek en iyi hekimlerden birisi... Düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim. Ellerinize, emeğinize sağlık. Umarım her şey gönlünüzce olur...

Merhaba, ameliyat ve muayene ucretlerini yazabilir misiniz ?

Merhabalar,

Doç. Dr. Şaban Bey, burun estetiği alanında çok başarılı bir doktorumuz. Kendisini özellikle tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen ameliyat günü verilebiliyor mu ? Çok fazla doktor takip ediyorum ama gerçekten doğal burunlar görüyorum ben en çok nefes ve konuşma düzelmesi için istiyorum önümüzdeki yıl düğünüm olacak Allah nasip ederse ,fiyatlar nedir geçirilen operasyona gore değişiklik gösteriyor mu?

Konuyu takip eden varsa bende gün aldım 7 temmuz şaban. Beyden muayne ücretsiz bana 6000 tl dedi ben instegramdan ulaştım öncr çok ilgili ve hemen geri dönüş yaptı mesajıma sonrasında asistanıyla görüştük ben yurt dışından gelicem için muayne olayı git gel sıkıntılı benim için dedim ameliyattan bir gün önce gelmenız yeterlı dedı inş bende süreci paylaşıcm burda kendısine ameliyat olanlar varsa bize süreci yazarlarsa çok sevınırım özellikle foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…