- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
- Konu Sahibi YAXGXMURCN
-
fiyatının 4000 tl oldugunu kendisi söyledi yanlıs yazmısım düzelteyim :)
Sırf sizin yorumlarınızla gittim ve gerçekten dediğiniz kadar hoş mütevazi bi insan buldum karşımda. öncelikle bu bilgileri paylaştıgınız icin minnettarım size :). sanırım burun ucu meselesini konusacagım photoshopla cok iyi olmamıs sanırım ameliyatta daha iyi olacagına inanıyorum. lakin kendisi bana üsküdarda bi hastanede 5400 tl civarında kaynarcada 4000 tlye yaptıgını söyledi. şimdi bi kaç arkadaşımın farklı yerlerde daha uygun fiyatlarla bu işlemleri gerçekleştirdigini ögrenince fiyat haliyle gözümde büyüdü ancak murat beyin işinin eğli olduğu konusunda şüphem yok. kararsız kaldım başka doktor araştırmalı mıyım diye. ameliyatı ertelemek için de çok fazla vaktim yok :/
evet haklısın ben de murat beyde karar kaldım ve yüzyıl hastanesinde olacagım. bir de seyi soracagım hastaici ameliyat yapar mı cünkü kendisi aynı zamanda devlet hastanesinde de calısıyor benim pazartesi olmam gerek ameliyatı ki anca iyilesecek is bası yapacagım.
öyle mi işte buna sevindim. bana doktorum burnunda çok fazla problemin yok dedi ameliyatın asagı yukarı iki saat sürer dedi. umarım daha kolay bi ameliyat olur. paylasımlarınız icin cok tesekkür ederim bende before-after fotografları yayınlayacagım burada birlikte degerlendirelim :)
Merhaba ameliyatı yaptırdınız mı şuan 12-13 bin civarı fiyatı sizce yaptırılmalı mı Murat beyde
Teşekkür ederim fiyat konusunu bir şekilde ayarlayacağım ama bir şehirden diğer şehre gitmeye de değer mi sizceSonsuz güvenle yaptırılmalı hemde kendisi de ekibide 10/10
Tabi ki de değer. Ucuz diye ya da aynı şehir olsum amaçlı yüzü ne hale gelenler var . Çok basite indirgenecek bir mevzu değil yani sonuçta sağlık sonuçta ameliyat .Teşekkür ederim fiyat konusunu bir şekilde ayarlayacağım ama bir şehirden diğer şehre gitmeye de değer mi sizce
Evet çok haklısınız bende bu sebepten gitmek istiyorum ama ailem orada sana bakacak kimse yok kalacak yerin çok uzak gidip gelemezsin beceremezsin diyorlar bende tedirgin oluyorum bu yüzden siz ne ameliyatı olmuşunuzTabi ki de değer. Ucuz diye ya da aynı şehir olsum amaçlı yüzü ne hale gelenler var . Çok basite indirgenecek bir mevzu değil yani sonuçta sağlık sonuçta ameliyat .
Evet çok haklısınız bende bu sebepten gitmek istiyorum ama ailem orada sana bakacak kimse yok kalacak yerin çok uzak gidip gelemezsin beceremezsin diyorlar bende tedirgin oluyorum bu yüzden siz ne ameliyatı olmuşunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?