• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç.Dr. Murat SARI Hakkında bilgi sahibi olan var mı? (Marmara üniv.has.)

Fiyat hep aynı gamze ' nin dediği gibi ve güvenebileceğiniz bir doktor her koşulda

Arkadaşlar merhaba.. geçen cuma günü murat beyle burun estetiği hakkında görüştüm fiyatının 4000tl oldugunu söyledim. daha önce ameliyat olan arkadaşlar pazarlık payı var mı siz yaptırdınız mı acaba? bir de photoshopla burun kemerim cok güzel düzelmişti ancak burun ucunu pek begenmedim. kendisiyle tekrar görüşeceğim ancak yaptıran arkadaşlar varsa görüntünüzden memnun musun doğal duruyor mu acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

fiyatının 4000 tl oldugunu kendisi söyledi yanlıs yazmısım düzelteyim :)

Ben ameliyat oldum , devuasyon da karisik kemer cok yoktu cikinti vardi duzeltildi ama burunucuna asla dokunmadi zaten kalkikti. Ilgi alaka yonunden kesinlik le murat bey harika biri. Amrliyat onceside sonrasida ve benim ameliyatim 3 yada 3 bucuk saat surmustu sanirim. Zaten ekten seyler yaptırmak istiyorsan soyle , ama ben doktoruma birakiyorum dersen ( ki ben oyle yaptim) hic bir sknti cikmaz. Baska sorunvarsa yardimci olabilirim :)

Sırf sizin yorumlarınızla gittim ve gerçekten dediğiniz kadar hoş mütevazi bi insan buldum karşımda. öncelikle bu bilgileri paylaştıgınız icin minnettarım size :). sanırım burun ucu meselesini konusacagım photoshopla cok iyi olmamıs sanırım ameliyatta daha iyi olacagına inanıyorum. lakin kendisi bana üsküdarda bi hastanede 5400 tl civarında kaynarcada 4000 tlye yaptıgını söyledi. şimdi bi kaç arkadaşımın farklı yerlerde daha uygun fiyatlarla bu işlemleri gerçekleştirdigini ögrenince fiyat haliyle gözümde büyüdü ancak murat beyin işinin eğli olduğu konusunda şüphem yok. kararsız kaldım başka doktor araştırmalı mıyım diye. ameliyatı ertelemek için de çok fazla vaktim yok :/

Sırf sizin yorumlarınızla gittim ve gerçekten dediğiniz kadar hoş mütevazi bi insan buldum karşımda. öncelikle bu bilgileri paylaştıgınız icin minnettarım size :). sanırım burun ucu meselesini konusacagım photoshopla cok iyi olmamıs sanırım ameliyatta daha iyi olacagına inanıyorum. lakin kendisi bana üsküdarda bi hastanede 5400 tl civarında kaynarcada 4000 tlye yaptıgını söyledi. şimdi bi kaç arkadaşımın farklı yerlerde daha uygun fiyatlarla bu işlemleri gerçekleştirdigini ögrenince fiyat haliyle gözümde büyüdü ancak murat beyin işinin eğli olduğu konusunda şüphem yok. kararsız kaldım başka doktor araştırmalı mıyım diye. ameliyatı ertelemek için de çok fazla vaktim yok :/

Cok arastirma derimkarmancorman oluyor bizim aile doktorumuz aslinda farkli isi istanbul da ama biz murat beyi tercih ettik istedigin seyler varsa tabikide soyle hastaneye gelince nen 100yil da oldum kaynarcada ucuzlugundan degil , hastanenin reklami varsa ucretide artiyor orn amerikanhastanesinde olucam desen 10binira ama ayni doktor ayni tek kisilik oda aynihemsireler olacak :)[/QUOTE]

evet haklısın ben de murat beyde karar kaldım ve yüzyıl hastanesinde olacagım. bir de seyi soracagım hastaici ameliyat yapar mı cünkü kendisi aynı zamanda devlet hastanesinde de calısıyor benim pazartesi olmam gerek ameliyatı ki anca iyilesecek is bası yapacagım.

evet haklısın ben de murat beyde karar kaldım ve yüzyıl hastanesinde olacagım. bir de seyi soracagım hastaici ameliyat yapar mı cünkü kendisi aynı zamanda devlet hastanesinde de calısıyor benim pazartesi olmam gerek ameliyatı ki anca iyilesecek is bası yapacagım.

Ben de calisiyordum cuma gunu oldum ama iki hafta raporluydum ben gerekli aciklamalari yiyip icmeni vs yapacaktir murat bey zaten oldugunda ki eger benim ameliyatim gibi ise goreceksin zorlugunu. Ocakta bizim gelin direkt estetik oldu 1 gunde iyilesti diyebilirim ben soka ugramistim ve ameliyatı da yarim saat bile sürmemisti.

öyle mi işte buna sevindim. bana doktorum burnunda çok fazla problemin yok dedi ameliyatın asagı yukarı iki saat sürer dedi. umarım daha kolay bi ameliyat olur. paylasımlarınız icin cok tesekkür ederim bende before-after fotografları yayınlayacagım burada birlikte degerlendirelim :)

öyle mi işte buna sevindim. bana doktorum burnunda çok fazla problemin yok dedi ameliyatın asagı yukarı iki saat sürer dedi. umarım daha kolay bi ameliyat olur. paylasımlarınız icin cok tesekkür ederim bende before-after fotografları yayınlayacagım burada birlikte degerlendirelim :)

merhaba ameliyatınız gerçekleşti mi eğer olduysanız fotograf koyabilir misiniz? ben de murat beye olmayı düşünüyorum.

Merhaba ameliyatı yaptırdınız mı şuan 12-13 bin civarı fiyatı sizce yaptırılmalı mı Murat beyde

Teşekkür ederim fiyat konusunu bir şekilde ayarlayacağım ama bir şehirden diğer şehre gitmeye de değer mi sizce
Tabi ki de değer. Ucuz diye ya da aynı şehir olsum amaçlı yüzü ne hale gelenler var . Çok basite indirgenecek bir mevzu değil yani sonuçta sağlık sonuçta ameliyat .

Tabi ki de değer. Ucuz diye ya da aynı şehir olsum amaçlı yüzü ne hale gelenler var . Çok basite indirgenecek bir mevzu değil yani sonuçta sağlık sonuçta ameliyat .
Evet çok haklısınız bende bu sebepten gitmek istiyorum ama ailem orada sana bakacak kimse yok kalacak yerin çok uzak gidip gelemezsin beceremezsin diyorlar bende tedirgin oluyorum bu yüzden siz ne ameliyatı olmuşunuz

Evet çok haklısınız bende bu sebepten gitmek istiyorum ama ailem orada sana bakacak kimse yok kalacak yerin çok uzak gidip gelemezsin beceremezsin diyorlar bende tedirgin oluyorum bu yüzden siz ne ameliyatı olmuşunuz

Burun kemiği et alımı vs rinoplasti ye giriyor

Back