• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

Kızlar uzun zamandır girememiştim siteye ameliyatımın sonocunu merak edenler olmuş sanırım kasım 2011 enson halimin ve önceki hallerimin resimlerini koydum:)

Ben de uzun zamandir görünmedim burada... Burnun güzel olmus! Hayirli olsun! :nazar: Bir cikinti falan daha eline geliyormu, gözükmesede??

Arkadaslar reha beye revizyon yaptiraniniz varmi? ben yeni uye oldugum icin resimlere bakamiyorum, ama doktor secimi nekadar zor bisey oooooffffffffffffffffffff

merhabalar herkese, forumda yeniyim..
burun ameliyatı olmak istiyorum, reha bey ve onun dışında 4 doktorlar daha görüştüm.. kafama en çok yatan reha bey oldu.. ama henüz reha beye ameliyat olanların fotoğraflarını göremiyorum :(

reha bey şu an amerikan hastanesinde çalışmakta.. istanbulda, nişantaşında..
benim burnumda deviasyon ve et büyümesi de var.. ameliyat ücretinin 5100 ile 6900 arasında olduğunu söyledi..

AmyLeee yazan yere tıklayıp profilime girebilirsin.ordanda albüme bakıcaksın..

merhaba AmyLeee, ben de reha beye ameliyat olmak istiyorum ama forumda yeniyim, fotoğraflarını göremiyorum.. profiline girip fotoğraflar kısmına bastığımda "gösterilece daha fazla sonuç yok" diyor.. fotoğrafları mı kaldırdın acaba?? bana özel mesaj olarak atmanda bi sakınca var mı?
teşekkürler şimdiden

Bende reha beye ameliyat olmayi dusunuyorum ama dorumda yeni oldugum icin yaptigi burunlari goremiyorum mumkunse rya.17 @ hotmail adresine guZel burunlarinizi yollarmisiniz :) simdiden tesekkurler

Kızlar merhaba,

Ben de Reha beye ulaşmaya çalışıyorum şu an, Ankara'dan ayrılmış diye okudum burdan, siz nasıl ulaştınız ona?

reha beye burun estetiği olmak istiyorum ama asıl sorun burun ucumda olumsuz haberler beni korkuttu olan birileri eklerse fotolarını görmeyi çok isterim yeni üyeyim bu arada

Ben de Reha bey'e ameliyat oldugunuzu okuyunca hemen sizi ekledim. Kabul edebilir misiniz? :)
Yanlıl bir şey söylemek istemem ama bende reha beye ameliyat oldum, bütün arkadaşlarım memnundu tavsiye üzerine gittim, fakat artık reha bey çok yoğun yaptığı ameliyatı bile hatırlamıyor. Benim burnum simetrik olmadı problemim ucundaydı burnunu kırmicaz dedi ama ameliyata girmeden iğne vurulduktan sonra dün gece baktım burnun yukardan kalınlaşıyor burnunun iki yanını kırıcaz dedi hemde son dakika bence önceden belirtmesi gerekirdi, e iyi de para verdik en iyisine olalım dedik tamam doğal oldu da yani asimetriyi napıcaz. Bence bu işler biraz şans işi işin özü ben memnun değilim. Arıyorum ulaşamıyorum bile çok yoğun benim ameliyat olacaklara tavsiyem gidin yeni ama başarılı bir doktor bulun daha tanınmamış ama işinde başarılı olsun hem çok para vermezsiniz hemde doktorun yoğunluğundan dolayı sıkıntıya düşmezsiniz

Reha beyin ücretini bilenler paylaşabilir mi çok önemli revizyon olmak istiyorum karar veremiyorum

Back