• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç.Dr. Murat SARI Hakkında bilgi sahibi olan var mı? (Marmara üniv.has.)

Bende aynı işlemi yaptıracağım anladığım kadarıyla çok memnunsunuz

Tabi ki de memnunum bir doktorun önce güven verebilmesi önemli zaten yoksa her taraf hastane doktor . Ayriyetten ameliyattan sonra bile çözüm odaklı kendisi hani oldu bitti değil ben kendisinin marmara üniversitesi hastanesinden beri hastasiyim hiç bırakmadım kızımda ona emanet kbb konusunda. Çok şükür iyi ki tanımışım 🙏

Tabi ki de memnunum bir doktorun önce güven verebilmesi önemli zaten yoksa her taraf hastane doktor . Ayriyetten ameliyattan sonra bile çözüm odaklı kendisi hani oldu bitti değil ben kendisinin marmara üniversitesi hastanesinden beri hastasiyim hiç bırakmadım kızımda ona emanet kbb konusunda. Çok şükür iyi ki tanımışım 🙏
Çok sevindim sizin adınıza inşallah bende memnun kalırım burnunuz güzel olmuştur herhalde merak ettim

öyle mi işte buna sevindim. bana doktorum burnunda çok fazla problemin yok dedi ameliyatın asagı yukarı iki saat sürer dedi. umarım daha kolay bi ameliyat olur. paylasımlarınız icin cok tesekkür ederim bende before-after fotografları yayınlayacagım burada birlikte degerlendirelim :)
Merhaba ne durumdasınız Aralık ayında ameliyatım var benim de

Maramara üniv. Hastnesinde K.B.B baş ve boyun ceraahisi anabilim dalı öğretim üyesi olan dr. Murat Sarı hakkında bilgi arıyorum.
Eşim iç kulak kist ameliyatı olacak riskli bölgede olmasından dolayı ameliyatı zor olacakmış. Dr. ameliyatının olması gerektiğini söyledi. Kist büyüdüğünden gamma knife olamıyor. Dr hakkınd bilgisi olan var mı?
Kendisi 1 buçuk yıl önce burun estetiği yaptı şuan burun ucum dudak üstüne düştü ve sola doğru yamuk kendisine söylediğimde üstüne yatmışsındır bişey yapamam dedi... Orda burda koyduğu fotoğraflar aldatmasın

Eklentiler

• Screenshot_20220524_122734.jpg
    Screenshot_20220524_122734.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 101
Kendisi 1 buçuk yıl önce burun estetiği yaptı şuan burun ucum dudak üstüne düştü ve sola doğru yamuk kendisine söylediğimde üstüne yatmışsındır bişey yapamam dedi... Orda burda koyduğu fotoğraflar aldatmasın

Eklentiler

• Screenshot_20220524_122734.jpg
    Screenshot_20220524_122734.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 64
Back