Canım çok teşekkür ederim..
ilk başta mutsuz oldum ağrılar falan olunca yani ben hiç ağrım olmayacak gibi düşündüm heralde ama herkes çok normal olduğunu söylüyor sonuçta bıçak altına yatıyoruz her ne olursa olsun.. Anormal büyükse gögüslerin sakın vazgeçme o konuda bende suan mutluyum.. Gögüs uçlarım hissiz tabiki ve normalide buymuş yani doktorumla görüşüp sürekli konuşuyorum oda normal olduğunu söylüyor.. Görüntü şuan çirkin tabisii çıplakken ama :kedi:
Ameliyat 2,5-3 saat arası sürdü ve her iki gögsümdende 780 gr alındı yani 1,560 kilocuk zayıfladım.. opuyorumnanaktan
Valla ben aemliyat olduğum için şuan sadece zor olduğundan pişman oldum ama kimseyi etkilemek istemem kesinlikle benimde 110 bedendi ve artık taşımak çok zordu..
Ama ol kurtul.. şuan 85 B takıyorum ve bu inanılmaz olumunekankayizsmile[/QU
çok teşekkür ederim
umarım çabuk iyileşir bize gelişmeleri yine yazarsın benim ameliyat günüm 9 kasım fakat hala endişelerim vareyvahedigeldismile görüşmek üzereopuyorumnanaktan
Canım çok teşekkür ederim..
ilk başta mutsuz oldum ağrılar falan olunca yani ben hiç ağrım olmayacak gibi düşündüm heralde ama herkes çok normal olduğunu söylüyor sonuçta bıçak altına yatıyoruz her ne olursa olsun.. Anormal büyükse gögüslerin sakın vazgeçme o konuda bende suan mutluyum.. Gögüs uçlarım hissiz tabiki ve normalide buymuş yani doktorumla görüşüp sürekli konuşuyorum oda normal olduğunu söylüyor.. Görüntü şuan çirkin tabisii çıplakken ama :kedi:
Ameliyat 2,5-3 saat arası sürdü ve her iki gögsümdende 780 gr alındı yani 1,560 kilocuk zayıfladım.. opuyorumnanaktan
Valla ben aemliyat olduğum için şuan sadece zor olduğundan pişman oldum ama kimseyi etkilemek istemem kesinlikle benimde 110 bedendi ve artık taşımak çok zordu..
Ama ol kurtul.. şuan 85 B takıyorum ve bu inanılmaz olumunekankayizsmile
dujii nasilsin nasil oldun?Agrilarin daha iyidir umarim...
çok teşekkür ederim
umarım çabuk iyileşir bize gelişmeleri yine yazarsın benim ameliyat günüm 9 kasım fakat hala endişelerim vareyvahedigeldismile görüşmek üzereopuyorumnanaktan
Canım valla çok uzun zamandır giremiyorum biraz işlerim yoğun eğer bir program yaparsanız banada adres bilgisini ver ben mutlaka katılırım.. Ama ya özelden yada buraya yazki kontrol edebileyim canım..
İstersen ameliyatından sonrada görüşebiliriz yinede sen bilirsin duruma göre ayarlayın haber verin canım..
Canım şimdi ben özel msj hakkımı kulanamıyorum hatta sana bişeyler yazdım hüsrana uğradım şuan ben iskenderundayım 25 de ankarada olcam 27 sinde tektiklerim yapılacak seninle görüşmek istiyorum tabi mahsuru yoksa bana özelden msn e adresini yollarsan sevinirim.herzaman burda göremiyoruz seni biliyorum yoğun olduğunu kolay gelsin canım.canım sen ameliyat olalı bir ayı geçti şimdi nasılsın merakettim.bugün iskenderun devlet hastanesine gittim sabahtan kolumda bi benim vardı kopup duruyodu piskolojimi bozmuştu gittim onu aldırdım plastik cerrah aldı ona meme küçültme ameliyatı olacağımı söyledim hemen gel yapalım falan muhabetti yaptı burda oturmadığımı söyledim ankarada yaptıracam dedim neyse hangi hastanede hangi doktora hangi tekniği yapacağınıda söyledim j yöntemi göğüste buruşukluk yapıyo falan dedi moralimi bozmaya çalıştı süt kanalları kapanıyo falan dedi çok takmadım en iyisini sen bilirsin diye düşündüm j yöntemi uyguladı senin doktorunda bilgi verirsen sevinirim.
Canım ben sana özelden msnimi vereyim uzun uzun konuşalım en güzeli naniknanik
Ve görüşmemeizinde hiç bir mahsuru yok canım aklında herhangi bir şüphe kalmasın..
duqiiicim ya sana bişey sorcam çok uzun zaman önce umutguneste adlı biri vardı hiç denk geldinmi?:))))))))))))))
merhaba kizlar..
bende senelerdir gögüslerimi kücültmek istiyorum..bi türlü kismet olmadi..önce dr. tugrul turan´da olmayi düsünüyodum, ama gercekten cok pahali (8 milyar), ayrica yurtdisinda yasiyorum ve istanbul´da kalabilecegim bi yerde yok..bide otel masraflari falan cok olacakti..ankara´da kardesim oturuyo, bu yüzden oradaki doktorlara yogunlastim.. su an aklimda iki isim var..nebil bozdogan ve sühan ayhan..dugii sen sühan beyde ameliyat oldun sanirim..memnunmusun? ameliyat konusunda kararliyim, ancak cok kötü bi görüntü olmasindan korkuyorum. senelerdir arastirdigim icin cok fazla önce ve sonra resimleri gördüm..bazilari cok güzel digerleri cok igrenc..beni korkutan dikis izleri degil. iz kalacagini biliyorum, ancak gögüslerin egri falan olmasindan korkuyorum. bide sühan bey j teknigi uyguluyomus, gercekten büzüsme oluyomu bu teknikte?? bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim..kimde olacagima karar verirsem, insallah aralikta olmak istiyorum ameliyati..
simdiden tesekkürler..
Duqiii...cok tesekkür ederim..ne zormus ya karar vermek:-( sühan bey mailime halen cevap yazmadi. nebil bey hemen ertesi gün cevapladi..simdi de kombine yapmayi düsünüyorum, ama bakalim artik..kendime gelecek haftasonuna kadar zaman verdim..o zamana kadar bi karar vericem insallah..kafamçokkarıştı
görüsmek üzere..
mrb arkadaşlar. uzun zamandır takip ediyordum yazılarınızı. zaten halam da sühan hocaya ameliyat olmuştu onun gazı ve tanıştırmasıyla ben de gittim aldım gün. 20 aralıkta ameliyat oluyorum. hadi hayırlısı
Merhaba vereliniortak valla çok güzel geçti yalnız hastane baya yoğundu Sühon hocada sadece salı günleri, geldiği için heralde kalabalık oluyor. Sıra beklerken 2 bayan geldi yanımıza (annemle gittikde) onlarda ameliyat olmuşlar kesin ol çok rahatlarsın dedi.. Kadının 1,5 kilo alınmış her memesinden rahatladım diyor :sm_cool: Öyle işte hadi gün verelim dedi bende şok oldum tabii delikafadulden Ağustos başı dedi bende çok erken dedim telaşlandım biran sonra ağustos 24'de gel tetkiklerin yapılsın 27sindede ameliyata alalım bir gece yatacaksın dedi meme ulturasonu istedi onuda şansıma hemen o gün hallettim bakalım artık beklemeye geçtim.. Çok saol ilgilendiğin için.. :lepi: Sen ameliyat oldunmu peki? Sigarayı bırakamıyorum ondan korkmaya başladımm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?