Doç. Dr. M. Sühan AYHAN'a Meme küçültme ameliyatı olanlar buraya!!!

benim gögüslerde epey fazla bende ameliyat istiyorum ama süt kanallarına zararı oluyormuş diye duydum,çocuk yaptıktan sonra olurum diye düşünüyorum ama omuzlarıma baskısından baş ağrısından ve yıllardır aynı küçültücü südyen kullanmaktan bıktım,
göğsümde kist var yarın gaziye gidecem olmadı bende randevu alayım belki ikna olurum

Bence kesinlikle git ve kurtul emin ol ikna olursun. Doktorum kesinlikle süt kanallarını kapatmadığını söyledi ama inan ben artık emzirmekten bile vazgeçmiştim yani küçülsün istiyordum yeterkii boshayallersmile Bence git bir görüş ne olacak pişman olmazsın :lepi:

evet o kadar bıktım ki zaten yarın hamile kalsam bu göğüsleri kim taşıyacak ben şimdi taşıyamıyorum yarın genel cerrahiyey gideyim kistin alınıp alınmayacağına karar verilecek önce onuun temiz sonucunu alayım o arada bunuu sorar araştırırım
bu arada seneye benimde düğünüm ve bu yüzden uzun kollu gelinlik yada çok kalın askılı bir gelinlik giymek zorunda kalacağım :sinifsinif::sinifsinif:senağlamasenağlama

Okuduysan canım görmüşsündür ben 27 Ağustosda ameliyat oluyorum inan sırf seneye düğünde rahatça gelinlik giyip oynayım diye.. bayanssulusmile İnşallah sorun çıkmaz kistinle ilgili çok geçmiş olsun :Saruboceq:

uff işyerınden dolayı çıkamadım doktor işim pazareiye kaldı

[ı][sıze="2"]olsun canım vardır bir hayır dur bakalım canını sıkma hemen..[/sıze][/ı]

evet tatlım her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır bakalım pazartesi belli olur sanada son 19 günnn
senin ölçülerin nasıldı canım

evet tatlım her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır bakalım pazartesi belli olur sanada son 19 günnn
senin ölçülerin nasıldı canım

Ayyy evet canım günler yaklaştıkça heyecanlanıyorumm eyvahedigeldismile Benim 110 beden canım 85 DD kullanıyorum ama kaç beden olacağım konusunda henüz bir bilgim yok tabi ben küçük istiyorum ama bakalım ne diyecek doktorum vereliniortak

Dugii seni takip ediyorum bende gogus kucultme ameliyati olmaya karar verdimm iki Dr belirledim kafamda Mehmet Karakullah mersinde ve Dr Suha ayhan Ankarada once mersine gidecegim gorusmek icin ondan sonra Ankara ya ekim ayinda seni takip ediyorum bakalim nasil sonuclanacak simdiden gecmis olsun

Merhaba canım. Ben burdan bilgi veririm olmazsa özeldende sorabilirsin bir sorun olursa herzaman yazarım canım şimdiden sanada çok geçmiş olsun mersine gidip gelince haber ver canım..:içelim:

Hadi kzlar ilham olun bana CESARET GELSİN

Son düzenleme:
Canım ne ilhamıı Sen bugün gidecektin ne yaptın görüştünmü doktorunla?

görüştüm kuzum doktor tehlikeli görmedi seçim senin dedi ya 4 aylık bir gözleme bekleyip karar verceksin yada alacaz dedi,elime gelen kitle ile tahlil bir değil küçülmüş bu dedi bende küçülme ihtimali varsa sakıncalı değilse bekleyelim dedim kasımda tekrar gidecem

Canım geçmiş olsun öncelikle sonuçta kistin küçülmesi güzel ama sen sadece kist için demiyordun sanırım gögsünü küçültme işini bilmiyorumkismile neyse genede için rahat edecekse kasıma kadar beklersin sonrada doktorun ne diyorsa onu yaparsın canım..:1hug:

ayy ondan bahsetmemişim aklım kistte ya benim doktorum doğumdan sonra dedi şuanda genç kızsın ve bu halde bile kiste almak sana zarar veriir bence iyi düşün dedi o öyle diyince önce kisti halledeyim sonra senin doktora gideyim dedim

Tabi canım doktorunda bu işte iyiyse ona güven tabiki.. Hayırlısı olsun canım sağlığın yerinde olsunda diğer şeyler hiç mühim değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…