Doç. Dr. M. Sühan AYHAN'a Meme küçültme ameliyatı olanlar buraya!!!

Yipee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
843
0
0
Diğer
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim sorum Prof. Dr. M. Sühan AYHAN'a meme küçültme ameliyatı yaptıranlara.. Yada yaptıran tanıdıkları olanlara.. Prof. Dr. M. Sühan AYHAN'ı tavsiye ediyormusunuz? Ameliyatınız ne kadara mal oldu? Özellikle meme küçültme ameliyatı sonrası sorun yaşayanınız varmı?
Artık kurtulmak istiyorum bu büyük göğüslerden lütfen yardımcı olun.. bilmiyorumkismile

Cevap verenlere şimdiden sonsuz teşekkürler.. a.s.

Son düzenleme:
uyelerden bırının kardesı olmustu gayt de memnundu . ama hangı uyeydı hatrlayamadım cnm.ben dekendısıne buyutme yaptrmak için gorusmeye gtmek ıstedım ama taaaaa ne zamana gun verdıler gıdemedım .

uyelerden bırının kardesı olmustu gayt de memnundu . ama hangı uyeydı hatrlayamadım cnm.ben dekendısıne buyutme yaptrmak için gorusmeye gtmek ıstedım ama taaaaa ne zamana gun verdıler gıdemedım .

Evet canım bende randevu aldım ama haziran full dolu olduğu için temmuz 6'ya gün verdi bakalım heyecanla bekliyorum.. eyvahedigeldismile

sanırım gazi üniversitesindeki sühan hocadan bahsediyorsunuz... benim halam alınan göğsünü karın dokusundan meme yaparak yaptırmıştı. biraz boyut farkı olmuştu ama sühan hocayı tavsiye ediyorlar...ben de yaptırmak istiyorum deneyimleri paylaşırsan sevinirim

Evet Gazi Üni'deki Sühan Hoca benimde annemin çok yakın bir arkadaşına karın dokusundan meme yapıldı ve şimdi ikinci göğsünede yapılacak onun tavsiyesi üzerine gidicem ama çok dolu olduğu için randevum 20 temmuza alındı.. fisfisfis bakalım bekliyorum 20 temmuzu dört gözle sonra burdan aktarırım olanları çok teşekkürlervereliniortak

Arkadaşlar bugün gidip görüştüm sonunda Prof. Dr. Sühan hocayla veee 27. Ağustos Cuma günü ameliyatt oluyorumm.. Acayip heyecanlıyımm.. Dualarınızı bekliyorum ve artık kurtuluyorum..

merhaba görüşmen nasıl geçti?

Merhaba vereliniortak valla çok güzel geçti yalnız hastane baya yoğundu Sühon hocada sadece salı günleri, geldiği için heralde kalabalık oluyor. Sıra beklerken 2 bayan geldi yanımıza (annemle gittikde) onlarda ameliyat olmuşlar kesin ol çok rahatlarsın dedi.. Kadının 1,5 kilo alınmış her memesinden rahatladım diyor :sm_cool: Öyle işte hadi gün verelim dedi bende şok oldum tabii delikafadulden Ağustos başı dedi bende çok erken dedim telaşlandım biran sonra ağustos 24'de gel tetkiklerin yapılsın 27sindede ameliyata alalım bir gece yatacaksın dedi meme ulturasonu istedi onuda şansıma hemen o gün hallettim bakalım artık beklemeye geçtim.. Çok saol ilgilendiğin için.. :lepi: Sen ameliyat oldunmu peki? Sigarayı bırakamıyorum ondan korkmaya başladımm senağlama

cnm , benim ameliyat senin tam tersi:) sühan hocaya ameliyat olmak istemiştim ben de, mailleşmiştim kendisiyle , sonra randevu ayarlayamadık görüşmeye gidemedim kaldı .
inşallah her şey istediğin gibi olur. sağlıkla atlatırsın bu süreci inşallah.

Çok teşekkürler inşallah dediğin gibi olur.. Biraz zor oldu ama sonunda buluştuk Sühan Hocayla inşallah hayırlısıyla kurtulurum.. Çok teşekkürler canım sevgiler.. a.s.

duqiii umarım sonuç istediğin gibi olur
bende ilerleyen yıllarda düşünüyorum
bi bebek falan olsun
yaptırdıktan sonra birdaha deforme olmasından korkuyorum

duqiii umarım sonuç istediğin gibi olur
bende ilerleyen yıllarda düşünüyorum
bi bebek falan olsun
yaptırdıktan sonra birdaha deforme olmasından korkuyorum

Valla ben seneye evleniyorum sırf buyüzden rahatça gelinlik giyebiliyim diye olmak istiyorum.. Nappıyım çocuktan sonra deforme olursa o zaman kocacım yaptırır nasıl beğeniyorsaa dimi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…