Doç. Dr. M. Sühan AYHAN'a Meme küçültme ameliyatı olanlar buraya!!!

Tabi canım doktorunda bu işte iyiyse ona güven tabiki.. Hayırlısı olsun canım sağlığın yerinde olsunda diğer şeyler hiç mühim değil..

sağol canım benim sende bir an evvel olursun sağlığına kavuşursun inşallah

Rica etsem bana Dr suhan Ayhanin telefon numarasini verirmisin randevu almak icin.nasil randevu aliniyor acaba? tesekkurler

Rica etsem bana Dr suhan Ayhanin telefon numarasini verirmisin randevu almak icin.nasil randevu aliniyor acaba? tesekkurler

Adres:
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
Gazi Hastanesi, 14. Kat, Beşevler/Ankara
Telefon: (312) 202 64 18 Burayı arayarak T.C. kimlik numaranı vererek Sühan hocadan randevu istediğini söylüyorsun onlarda sana gün veriyorlar..

Dugii Dr suhan ayhana ulastim telefonnla gorustum.Durumumu anlattim yurt disindan gelecegimi soyledim kendisine gogus ve karin bolgemin fotolarini gonderdim.Bugun tekrar telefon actim karnimi bir tek karin germe kurtarirmis korktum bir an:bbo: ekim 15 e ameliyat icin gun aldimmmm inanmiyorummmm.Istersen kendinsine senin sayende ulastigimi soyliyebilirsin.Tekrar tesekkur ederim simdiden gecmis olsun.

Ayy canım benim çok mutlu oldum naniknanik
Özellikle ilgilenmeside çok hoşuma gitti..
15 ekimde hem gögüs hem karın ameliyatımı olacaksın şimdi?
İsmini özelime yaz istersen salı günü gidicem söylerim salı günü..
Tetkiklerim yapılacak ve cuma günü ameliyata giriyorumm delikafadulden
Hiç korkma sakın buyrunnnnnnnnn
Herşey çok güzel olacak inşallah alkisalkisalkis

Dugii nasilsin?Gittin mi Doktora??? gelislmeri bildir lutfen

Merhaba duqiii,

Bende gittim Sühan beye ameliyat günü aldım fakat istenilen rakam fazla geldi acaba sizden ne kadar istediler yardımcı olursanız sevinirim.Allah size kolaylık versin inş.

Merhaba duqiii,

Bende gittim Sühan beye ameliyat günü aldım fakat istenilen rakam fazla geldi acaba sizden ne kadar istediler yardımcı olursanız sevinirim.Allah size kolaylık versin inş.

Gogus kucultme ve karin germe 6 milyar.Ben kendisini Amerikadan aradim sekreterine ulasamiyinca elimde olan bir numarayi cevirdim odasinin numarasiymis kendisiyle konustum benden karin ve gogus fotolarimi istedi gonderdim 15 ekime gun aldim.Sagolsun ilgilnedi benimle sonucta telefonla isimi hallettim.Fiyati biraz daha az yapan yapan DR var tabiki ama kime teslim olacaginiz cok onemli.Ben kendisiyle ilgili arastirma yaptim egitimi vs ve hastalarinin yorumlari negative birsey yok bu cok onemli.Malesef bu sitede surekli ismi donen Dr var aylin falan filan bu siteyi reklam amacli kullaniyorlar kendi reklamlarini yaptiriyorlar artik arkadaslarinami sekreterlerine mi bilmem.

Sen ne zaman gorustun istenilen ucret nedir?

mrb duqiii,

Bende sühan hocadan ameliyat günü aldım çok tatlı birisi fakat söylediği rakam bana yüksek geldi ve en fazla 2 beden küçülebilir dedi bu yüzden endişelerim var sizin ameliyat maliyeti ne olacak bana yardımcı olursanız çok memnun olurum ve ameliyat sonrası durumu anlatırsanız lütfen. Allah yardımcınız olsun ameliyatta dualarım sizinle.

ADU dugii 3.5 miyar odedi ve arti muayne ucreti ve vs senden ne kadar istedi???

muayene ücreti 185 ameliyat min.3500-4000 e çıkabilir dedi ameliyat günü aldım fakat enşilerim var doğum yapmadığım için duqiii nin ameliyatını bekliyorum inş.gelişmeleri yazar

Dugii nasilsin?Gittin mi Doktora??? gelislmeri bildir lutfen

Merhaba duqiii,

Dugii yarin ameliyata giriyor haberlerini bekliyoruz

muayene ücreti 185 ameliyat min.3500-4000 e çıkabilir dedi ameliyat günü aldım fakat enşilerim var doğum yapmadığım için duqiii nin ameliyatını bekliyorum inş.gelişmeleri yazar

Dugii iyi haberlerini bekliyoruzzzz

Dugii nerdesin bugun 5. gunun olmali ses seda yok senden!!!

bende çok merak ediyorum nerelerdesin nasıl oldun

Kızlar hepinize merhaba..
Sonunda geldim biraz ağrılarım var tabisi yatıyorum boyna şimdi artık biraz gireyim dedim..
Herkezin ilgisine teşekkürler :1hug:
Şimdi kızlar önce salı günü tetkiklerim yapıldı kan alındı ekg çekildi ve akciğer röntgeni çekildi. Perşembe günü sonuçları alıp doktoruma gösterdim ve yatış işlemimi yaptım ve cuma sabah erkenden gelmemi söyledi :1shok:
Cuma günü yani 27.08.2010 tarihi sabahı hastanedeydim doktorum geldi ve çizim yapıldı sonrada ameliyata girdim 08.50 civarı. Sonra uyandım tabiki ve titriyorum benneyaptımki narkozdan kaynaklanıyormuş tabiki sonra odama getirdiler anacığım ağlamaya başladı Şeniz Sonrası ise işte direnlerim vardı iki gögüstede o gece hastanede yattım hep gelip ilgilendiler doktorlar cumartesi sabahta Sühan hocam geldi ve çıkabileceğimi söyledi..
Dün yine kontrolüm vardı ve direnlerim çıktı.. şuan yeni görüntüm çok tuhaff :) Memişler ufacık ve gögüs uçlarım içine çökük durumda şuan günde 2 kez açıp arnica diye morarmaya iyi gelen bir jel sürüyorum.. Şimdilik durumlar bunlar.. Bayramdan sonra işe başlıyorum.. Buarada aklıma geldi hemen yazayım ameliyat olacağım günün öncesi yatış işlemlerini yazan doktor ameliyat sırasında alınması gereken malzeme yazdı 70,00 TL tuttu zaten sizi yönlendiriyorlar ve hastaneden alıyorsunuz. Ameliyat olacağım gün vezne doktor ücreti olarak 2,520 TL aldı ve Avans olarak (çıkış yapılırken + - olarak hesaplanıyormuş bu) 1,000 TL aldı. Sonrasındada hastane çıkışında 546,00 TL + olarak geçti :1shok: Elinizi uzattığınız herşey para.. Bu konu biraz sıkıcıydı ama neyseki bitti artık.. Tetkiklerimi karşılamıyormuş ücretli ameliyat olduğu için SSK o yüzden 1,000 lira avansıma + olarak 546 eklenmiş oldu ve onuda ödedik bitti..
Sorunuz olursa yazarım kızlar.. Arada gelip bakmaya çalışacağım öpüyorum..

Merhaba duqii,
Çok geçmiş olsun yeni halinden mutlumusun çok anlayamadım ama henüz erken belkide bunu söylemek için. canım anladığım toplam muayene ücretiyle beraber 4300tl civarı paran çıkmış yanılıyomuyum söylediklerinden anlıyorum ki ağrı çok oluyo korkmaya başladım doğrusu vazmıgeçsem acaba !! merak ettiğim o kadar çok şey var ki kusura bakma çok yazıyorum göğüs ucunda his var mı?görüntü çirkin mi?çektiklerine değer mi?kaç beden oldu şu an?ameliyat kaç saat sürdü? ve bana fikrini söylermisin ol veya olma benim şuan ki bedenim 95 yani 75D ne dersin değer mi? :1rolleyes:görüşmek üzere

Canım çok teşekkür ederim..
ilk başta mutsuz oldum ağrılar falan olunca yani ben hiç ağrım olmayacak gibi düşündüm heralde ama herkes çok normal olduğunu söylüyor sonuçta bıçak altına yatıyoruz her ne olursa olsun.. Anormal büyükse gögüslerin sakın vazgeçme o konuda bende suan mutluyum.. Gögüs uçlarım hissiz tabiki ve normalide buymuş yani doktorumla görüşüp sürekli konuşuyorum oda normal olduğunu söylüyor.. Görüntü şuan çirkin tabisii çıplakken ama :kedi:
Ameliyat 2,5-3 saat arası sürdü ve her iki gögsümdende 780 gr alındı yani 1,560 kilocuk zayıfladım.. opuyorumnanaktan
Valla ben aemliyat olduğum için şuan sadece zor olduğundan pişman oldum ama kimseyi etkilemek istemem kesinlikle benimde 110 bedendi ve artık taşımak çok zordu..
Ama ol kurtul.. şuan 85 B takıyorum ve bu inanılmaz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…