aylisch cim selam az önce belirttiğim gibi ben de kemer yaptırmayı düşünüyorum yeni üye olduğum için hiçbir fotoğrafı göremiyorum arkadaş listene ekler misin beni??
Burnun cok düz olmus! Profilden cok güzel...
Fakat önden de bir resmin var mi? :86:
Önceki burnunda bir kemer varmiydi? Ameliyattan sonra o bölge genellikle biraz siser.. Sende de kemerin eski bölgesi sisti mi ilk baslarda? Sistiyse o sislik sende ne zaman indi?
Cevaplarin icin cok merci...
Burnun cok düz olmus! Profilden cok güzel...
Fakat önden de bir resmin var mi? :86:
Önceki burnunda bir kemer varmiydi? Ameliyattan sonra o bölge genellikle biraz siser.. Sende de kemerin eski bölgesi sisti mi ilk baslarda? Sistiyse o sislik sende ne zaman indi?
Cevaplarin icin cok merci...
Önden resim ekledim bakabilirsiniz
Kimsenin ekmeginle/emeginle oynamak istemem dogrusu. Belki ben bosuna üzülüyorum (umarim öyledir), belki düzlesir...
Bu 6 ayi sabretmek cok zor oldugu icin, sorunlarimi burda paylasiyorum, belki bir kac kisi de bu durumu yasadi ve sonra kemer zaman gectikce düzlesti (ne güzel olurdu)...
Sen karar verdin mi? Ne zaman yaptiracaksin?
Teşekkür ederim:) Benim 1,5 aydan sonra belirginleşmişti,yavaş yavaş azaldı 1. yıla doğru geçti.Şuan sadece elimle bastırdığımda hissediyorum.Önden de cok hos olmus!!
Asagi yukari ne zaman gecti sende o cikinti? :44:
Teşekkür ederim:) Benim 1,5 aydan sonra belirginleşmişti,yavaş yavaş azaldı 1. yıla doğru geçti.Şuan sadece elimle bastırdığımda hissediyorum.
Ben beğendim doğal görünüyor...Hic bir yorum yok?!? Burnum pek enterese cekmedi galiba...
Ben beğendim doğal görünüyor...
Bence burnun böyle kalsa bile güzel..Benim çıkıntım daha yukarıdaydı ve seninkinden kötü görünüyodu.Ucu kalkık, kaş arasına doğru çıkıntı olunca orta kısım çökük durmuştu.Benim şuan bi sorunum yok daha önceden söylediğim gibi sadece elimle hissediyorum çıkıntıyı.Umarım seninkide geçer.Senin için foto ekledim çıkıntıya bakabilirsin:)Dogal görünmesine sevineyim mi üzeleyim mi?! :26:
Sendeki ilk zamanlardaki cikinti buna benzermiydi yoksa daha az belirginmiydi?
Gecen hafta burnuma bayagi bir masaj uyguladiktan sonra burun sirtim tamamen düz idi, fakat sonra yine sisti... Sanki ici su dolu... Kendime sorup duruyorum, bendeki bu sislik ne zaman gececek yada kalici olarakmidir diye... :44:
selam ben 2009 kasım ayında küçültme ameliyatı oldum Reha Beye.reha beye göğüs ameliyatı olan warmııı ???
Ameliyatımı oldum. Herşey çok güzel gitti. Şu an alçı var anlayamıyorum tabiki bir şey. Haftaya çıkaracak çok merak ediyorum nasıl olduğunu umarım çok beğenirim.
Ameliyatımı oldum. Herşey çok güzel gitti. Şu an alçı var anlayamıyorum tabiki bir şey. Haftaya çıkaracak çok merak ediyorum nasıl olduğunu umarım çok beğenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?