• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

Ben 22 Ocakta ankarada Reha Hocayla görüştüm evet sıcak sempatik neler yapılabileceğpini anlattı resim filan götürmedim benim daha çok nasıl istemediğimle ilgili cevaplarım var ucu düşük uzun geniş istemiyorum 10 Şubata randevu aldım istanbula gidip ameliyat olacağım çok bunaldım bu halinden inşallah güzel olur ama burun ucumda kötü benim uzun aşaya doğru herkes bir şey yazmış insan bilemiyor ya ama bıktım bu durumdan herkes yaptır diyor resimlerde korkunç çıkıyorum resim çektirmiyorum aynaya pek bakmıyorum kendimi çok çirkin buluyorum evlenmedim erkek arkadaşım yok kendimi hiç beğenmiyorum bir de iş de göz önünde presentable olmak önemliş kötü mü olur acaba ameliyatla ilgili sıkıntım yok ne olursa olsun ama sonuç güzel olsun istiyorum
Eğer doğal bi burun istiyorsan Reha Yavuzer iyi bi seçim diyorum.Benim burun ucum uzundu şimdi gayet memnunum.Bu kadar sorun ediyorsan yaptır bence.Herkes kötü olmasından korkarak girer bu ameliyata, umarım istediğin gibi olur burnun.

reha yavuzer e burun ameliyatı olmak istiyorum. yeni üye oldugum için henüz albümleri göremiyorum. Başka ameliyat olan arkadaşlar var mı acaba?? Bir de Prof. Dr. Gürhan Özcan araştrdığım kadarıyla cok başarılı bir özgeçmişi ve deneyimi var ama burda ameliyat olan kimse yok mu acabaaa??

Merhaba AmyLeee,
malesef bende burda yeniyim ve albümleri göremiyorum!
Sizin de burnunuzu göremedim ne yazik ki. Nasil görebilirim? Cok merak ediyorum Reha Beyin basarisini... :66:
Beni eklemeniz mi gerekiyor? Bunu hep okudum önceki mesajlarda... :44:
Simdiden cok tesekkür ederim. :3:
Baska Reha Beyde burnunu yaptiran varsa, bizlerle resimlerini paylasirsa sevinirim.
Taninmamak icin resimlerde gözlerinizi karalabilirsiniz! :51:

Bir sorum olacak Reha Beyde ameliyat olanlara:
Sizin burun kemeriniz tam düz oldu mu???? Yapabildi mi sizlerde?
Ben kücük bir kemeri aldirmak istedim. Ilk iki ayda burun sirti düz göründü, fakat simdi bir cikinti olustu... Sanki tam düzletemedi gibi...
Belki de bir sisliktir, bilmiyorum...
Sizlerde ne zaman yok oldu burun sirtindaki sislikler?
Bayagi tedirgin oldum, cevaplarinizi bekliyorum!!! :26:

KIMSEEEEEEEEE YOOOOOOOOOOOOOk MUUUUUUUUUUUUU????? :84:
Herkes ayda birkere mi ugruyor buraya?? Yoksa bu foruma hic mi bakan yok artik?? :58:

merhaba arkadaşlar bende reha beye ameliyat oldum 2011 eylülde 3 yıl olucak ben çok memnunum.yalnız reha bey ankarada değilmiş galiba nerede çalıştığından haberiniz varsa yazabilirmisiniz.Akrabalarım arasında ona ameliyat olmak isteyenler var.

merhaba arkadaşlar bende reha beye ameliyat oldum 2011 eylülde 3 yıl olucak ben çok memnunum.yalnız reha bey ankarada değilmiş galiba nerede çalıştığından haberiniz varsa yazabilirmisiniz.Akrabalarım arasında ona ameliyat olmak isteyenler var.

Reha Bey Profesör olmus ve Amerikan Hastanesinde calisiyor...
Senin burun kemerin düz oldu yani?? Ne mutlu sana!! :nazar:

Reha Bey Profesör olmus ve Amerikan Hastanesinde calisiyor...
Senin burun kemerin düz oldu yani?? Ne mutlu sana!! :nazar:

evet aylisch ben gerçekten çok memnunum.iyi bir doktorun yanında birazda şans işi bu estetik.ben şanslıyımki ne şekliyle ilgili bir sorun yaşadım nede sağlık yönünden.benden sonra bir akrabam da oldu ameliyat başka bir doktora bana göre onun burnunun estetik olduğu bariz belli ve çok kalkık olmuş.ben bu konuda gerçekten reha beye çok teşekkür ediyorum kemeri güzel,tam yüzüme uyumlu,kalkıklığı da tam orantılı bi burnum oldu.ben seviyorum.inşallah ameliyat olacak olanlarda sağlıklı bir şekilde bu işten kurtulurlar ve güzel burunları olur

Ladyanna güzel burnunun resimlerini görebilirmiyiz?? Cok merak ettim... Beni arkadas olarak eklersen sevinirim! :71:

ben reha beye ameliyat oldum.evt kendisi çok sempatik güven verici konuşuyor.hiç tasarım yapmadığı ve önceki ameliyatlarını hiç görmediğim halde ameliyat oldum.çoook büyük bir hata tasarım yapan doktorlarda birebir benzetemeye biliyor ama istediğinizi gösteriyorsunuz sizi ne kadar anlamış görüyorsunuz.sizin ve doktornuzun estetik anlayışı oldukça farklı obiliyor.ben çok üzgünüm olmadı heleki burun ucu probleminiz varsa reha bey tercih edilmemeliye düşünüyorum...:5::5:

Daha malesef özel mesaj yollayamiyorum o yüzdem buraya yaziyorum. Ameliyattan sonra neyi begenmedin burnunda? Ben de Reha Beyde ameliyat oldum, burun ucumu güzel yapti, herhalde o da tecrübelerini kazandi zaman gectikce ve kendini yetistirdi... Hatta profesör oldu...
Fakat bendeki sorun kücük kemerimin halen gözükmesi... Seninki düzlesti mi? Resimlerini görebilirmiyim? Revizyona karar verdin mi? Kime olacaksin? :44:

Sevgiler

Merhaba AmyLeee,
malesef bende burda yeniyim ve albümleri göremiyorum!
Sizin de burnunuzu göremedim ne yazik ki. Nasil görebilirim? Cok merak ediyorum Reha Beyin basarisini... :66:
Beni eklemeniz mi gerekiyor? Bunu hep okudum önceki mesajlarda... :44:
Simdiden cok tesekkür ederim. :3:
Baska Reha Beyde burnunu yaptiran varsa, bizlerle resimlerini paylasirsa sevinirim.
Taninmamak icin resimlerde gözlerinizi karalabilirsiniz! :51:

Ekledim sizi,albümü görebilirsiniz...

arkadaşlar merhaba ben de reha beyle geçen hafta ankaraya geldiğinde tanıştım inanılmaz tatlı bir insan ve doğallıktan yana olduğunu düşünüyorum, benimki kemerin küçültülmesiyle ilgili ufak bir ameliyat olucak eğer yaptırırsam, fakat görünüşüm çok değişecek diye korkup kararsız kalıyorum bazen, reha beyin herhangi bir çalışmasını görmedim henüz acaba sizlerden fotoğrafını gönderecek veya elinde reha beyin başka örnek fotoğrafları varsa onları gönderecek birileri var mı?yardımcı olabilirseniz inanın çok sevinirim:)

Bir sorum olacak Reha Beyde ameliyat olanlara:
Sizin burun kemeriniz tam düz oldu mu???? Yapabildi mi sizlerde?
Ben kücük bir kemeri aldirmak istedim. Ilk iki ayda burun sirti düz göründü, fakat simdi bir cikinti olustu... Sanki tam düzletemedi gibi...
Belki de bir sisliktir, bilmiyorum...
Sizlerde ne zaman yok oldu burun sirtindaki sislikler?
Bayagi tedirgin oldum, cevaplarinizi bekliyorum!!! :26:

aylisch cim selam az önce belirttiğim gibi ben de kemer yaptırmayı düşünüyorum yeni üye olduğum için hiçbir fotoğrafı göremiyorum arkadaş listene ekler misin beni??

Ekledim sizi,albümü görebilirsiniz...

Burnun cok düz olmus! Profilden cok güzel... :nazar:
Fakat önden de bir resmin var mi? :86:
Önceki burnunda bir kemer varmiydi? Ameliyattan sonra o bölge genellikle biraz siser.. Sende de kemerin eski bölgesi sisti mi ilk baslarda? Sistiyse o sislik sende ne zaman indi?
Cevaplarin icin cok merci... :46:

Back