Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

Kabul ederim tabi..

Öncelikle kabul için tşk. Harika bir burun. Güle güle kullanın...Çok doğal ve güzel. Kafamda olan üç isimde harikalar yaratmış. Serdar Öztürk, Reha yavuzer ve Tunç Şafak. Bu üçüde benim istediğim gibi doğal ve yüze yakışan burunlar yapıyor. Ama şimdi reha beyin İstanbul'da olduğunu burda ameliyat yapmadığını öğrendim. Seçenekler yine ikiye düştü. Serdar bey ve Tunç beyide istanbula kaptırmadan ameliyat olmak şart.

Rica ederim..Güzel yorumunuz için de teşekkür ederim.Reha Bey artık burda değilmiş ben 1 yıl önce ameliyat olmuştum zaten.Umarım istediğiniz gibi olur burnunuz:)

Rica ederim..Güzel yorumunuz için de teşekkür ederim.Reha Bey artık burda değilmiş ben 1 yıl önce ameliyat olmuştum zaten.Umarım istediğiniz gibi olur burnunuz:)

Teşekkür ederim. İnşallah. Galiba Reha beyle bu yakınlarda görüşeceğim. Bazı olumsuz yazıları okudum biraz tedirgin oldum ama galiba yüz yüze konuşmak daha mantıklı. Menmun olanlarda var olmayanlarda..Benim Reha beyi tercih etmemde en önemli sebeb doğal olması. Memnun olmayanlar, galiba kalkık ve küçük burun yapmadığı için. Kafam karıştı gene :-(

Reha Bey doğal burun yapmayı tercih ediyor.Görüşünce size de söyler zaten.Estetik işi birazda şansla alakalı diye düşünüyorum.Doktorun tecrübesi de önemlidir ama her ameliyatın sonucu aynı olmuyor ne yazıkki.

Merhaba nilsa, öncelikle geçmiş olsun. Reha beye bende Revizyon ameliyatı olacağım. Bu ayın sonunda görüşmem var ama bazı şikayetler okuyunca kafam çok karıştı. Eklesem beni kabul eder misin? Sadece bir kaç fotoğraf gördüm. Seninkileride görmem mümkün mü?

bence yeni ameliyat olcak arkadaşlar doktorlarını iyi araştırsın...

selam amylee nasılsın? şimdi burnundan memnunmusun? ben reha beyle Ankara'da görüştüm. hastalarını kontrol için geçen hafta burdaydı. sanırım haftayada ankarada... Çok sempatik ve güven veren bir doktor. Ancak Ankara'da ameliyat yapmadığını, İstanbul'da yapabileceğini söyledi. günü birlik gelirsin hastanede bir gece kalırsın sonra Ankara'ya dönersin, problem olmaz dedi ama ben istanbul konusunda kararsızım. yani o yolu ameliyatlı bir burunla çekebilirmiyim bilmiyorum. son durumunu merak ettim...memnunmusun şimdi?

herkese selam,uzunca bi süredir reha bey hakkındaki yorumları takip ediyorum ve bunların ışığında geçmiş haftalardan birinde kendisi haftasonu ankaraya geldiğinde görüşmeye de gittim,kesinlikle dediğiniz gibi bir insan,çok sıcak ve samimi.bana kararı kendim vermem gerektiğini ve eleştirel gözle bakılırsa herkesin burnuna bir kusur bulunabileceğini söyledi..gerek var ya da yok diyemedi tabi sonuçta nefes alma sıkıntım yok,ama çok kolay bir burun seninki dedi..
benimse ameliyat olanların tecrübesine ihtiyacım vardı ve tüm bu sayfaları okudum.. burun ucu problemim yok bunu belirteyim:) bnm sizlere sorum ameliyat olduktan sonra burun ucundaki kesiden dolayı iz kaldı mı,burnunuz ameliyat olmadan önceki sertliğinde mi yoksa sertleşti mi,tüm şişlikler indikten sonra kaş arası daha dışarı çıkık mı kaldı yoksa doğal kavisine döndü mü? daha sorum çok ama epeydir bu başlıkta hareket olmadığı için bu kadarıyla başlatayım,umarım cevap verecek birileri vardırr..teşekkürler şimdidenn

ben reha beye ameliyat oldum.evt kendisi çok sempatik güven verici konuşuyor.hiç tasarım yapmadığı ve önceki ameliyatlarını hiç görmediğim halde ameliyat oldum.çoook büyük bir hata tasarım yapan doktorlarda birebir benzetemeye biliyor ama istediğinizi gösteriyorsunuz sizi ne kadar anlamış görüyorsunuz.sizin ve doktornuzun estetik anlayışı oldukça farklı obiliyor.ben çok üzgünüm olmadı heleki burun ucu probleminiz varsa reha bey tercih edilmemeliye düşünüyorum...

selam pozi06,öncelikle ameliyat olup memnun kalmamana çok üzüldüm,ben ameliyat olmadım ama takip ettiğim kadarıyla oldukça yıpratıcı bir süreç üstelik garantisinin olmaması çok kötü.. bn de yaptığı ameliyatları hiç görmedim,görsem de bir şey fark edeceğini zannetmiyorum çünkü her insanın talebi farklı oluyor.. tabi doktorun stilini görmek önemli,reha beye ameliyat olup burnunun ucundan memnun olmayan çok insan okudum burada

Selam cok iyiyim burnumdan gayet memnunum.Ameliyat sonrası hiç zorlanmadım, ağrı kesici bile almadım ,çekilmeyecek bi durum olmaz bence ama sen bilirsin.

Merhabalar. öncelikle bu süreç zorlu bir süreç şimdiden kolay gelsin diyorum.olmadan önce ayrı olduktan sonra ayrı. olduktan sonra kaç gün pişman olup ağladığımı biliyorum. burdaki kaç kişi o burun şiş dese de insanın o şiş burunun nasıl bu kadar küçüleceğini aklı almıo. neyse şu an memnunum burnumdan yalnız biraz üst tarafında çöküntü gibi bişi var. dikkat edin dediğimde farkedilio bir de fotograflarda flaşlı çekimlerde belirgin oluo.onun haricinde kimse ameliyat olduğumu dahi anlamadı. ameliyat olalı bir ay sonra bir sene olacak ama inan hala şiş:) ucu hala sert. dr zaten bir buçuk yıl demişti. kaş arası çıkık filan kalmadı bende gayet doğal. estetik olduğunu ele verecek hiçbir belirti yok. o alttaki minik kesi de kayboldu gitti. ben elimde pek çok fotografla gitmiştim. şöyle burun istiyorum deyince bütün drlar siznirlenio herkesin burnu farklı die ama ben şöyle burun istemiyorum diye göstermiştim. o da gösterdiğim fotolardan dolayı çok tşkr etti ne istediğini çok ii anlattın dedi. bilmiyorum belki de kafasında farklı bir burun tasarlamıştı. reha hocanın hastaya pek minneti yok ister ol ister olma o kadar çok olmak isteyen var ki. beni de nerdeyse yapmayacaktı ama ben her şeyi göze aldım ve ona oldum. ameliyat hatası olarak dediğim gibi sadece o çöküntü var ama yüzümde de değişiklik oldu mesela gözlerin arası açılıo bence bu çok öenmli bir ayrıntı. benim allahtan birbirine yakındı çok fark olmadı ama eski hali çok daha iyiydi. bir de ister istemez burun ucu o sivri halinden çıkıp topaklaşıyor. bunları da düşün. bir de herkesin bana dediği kilo mu aldın? ordaki ekmik kırılınca yanaklar çıktı direkt ortaya. bu da pek iyi bişi değil. bunları da düşün derim. Allah kolaylık versin.çok zor.

cnm öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim..evet gerçekten çok zor bir karar ve süreç,üstelik ben saçım istediğimden 1cm kısa kesildiğinde bile ağlıyorumm:) (evet doğru kökü bende ama) burnunu güle güle kullan,maşallah diyeyim nazar değmesin o kadar uzun süredir düşünüyorum ki bu mesele hakkında,insanlara bakınca burun görür oldum,böyle olunca da ameliyatları fark eder oldum.. ameliyat olamicam gibi geliyo artık,çünkü profili düzelteyim derken karşıdan oldukça düzgün olan görüntümden olmak istemiyorum..üstelik istediği kadar doğal olsun orijinali gibi olmuyo belki bi cesaret gelir olurum ama artık çok uzak geliyo bu fikir bu arada gözlerinin arasındaki ayrıklık geçmedi mii?? geçiyor diyorlar da hep.. (bu arada çok merak ettim burnunu görmem mümkün mü??)

Ben 22 Ocakta ankarada Reha Hocayla görüştüm evet sıcak sempatik neler yapılabileceğpini anlattı resim filan götürmedim benim daha çok nasıl istemediğimle ilgili cevaplarım var ucu düşük uzun geniş istemiyorum 10 Şubata randevu aldım istanbula gidip ameliyat olacağım çok bunaldım bu halinden inşallah güzel olur ama burun ucumda kötü benim uzun aşaya doğru herkes bir şey yazmış insan bilemiyor ya ama bıktım bu durumdan herkes yaptır diyor resimlerde korkunç çıkıyorum resim çektirmiyorum aynaya pek bakmıyorum kendimi çok çirkin buluyorum evlenmedim erkek arkadaşım yok kendimi hiç beğenmiyorum bir de iş de göz önünde presentable olmak önemliş kötü mü olur acaba ameliyatla ilgili sıkıntım yok ne olursa olsun ama sonuç güzel olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…