Eğer doğal bi burun istiyorsan Reha Yavuzer iyi bi seçim diyorum.Benim burun ucum uzundu şimdi gayet memnunum.Bu kadar sorun ediyorsan yaptır bence.Herkes kötü olmasından korkarak girer bu ameliyata, umarım istediğin gibi olur burnun.Ben 22 Ocakta ankarada Reha Hocayla görüştüm evet sıcak sempatik neler yapılabileceğpini anlattı resim filan götürmedim benim daha çok nasıl istemediğimle ilgili cevaplarım var ucu düşük uzun geniş istemiyorum 10 Şubata randevu aldım istanbula gidip ameliyat olacağım çok bunaldım bu halinden inşallah güzel olur ama burun ucumda kötü benim uzun aşaya doğru herkes bir şey yazmış insan bilemiyor ya ama bıktım bu durumdan herkes yaptır diyor resimlerde korkunç çıkıyorum resim çektirmiyorum aynaya pek bakmıyorum kendimi çok çirkin buluyorum evlenmedim erkek arkadaşım yok kendimi hiç beğenmiyorum bir de iş de göz önünde presentable olmak önemliş kötü mü olur acaba ameliyatla ilgili sıkıntım yok ne olursa olsun ama sonuç güzel olsun istiyorum
Ekledim sizi albümden bakabilirsiniz resimlere.
merhaba arkadaşlar bende reha beye ameliyat oldum 2011 eylülde 3 yıl olucak ben çok memnunum.yalnız reha bey ankarada değilmiş galiba nerede çalıştığından haberiniz varsa yazabilirmisiniz.Akrabalarım arasında ona ameliyat olmak isteyenler var.
Reha Bey Profesör olmus ve Amerikan Hastanesinde calisiyor...
Senin burun kemerin düz oldu yani?? Ne mutlu sana!!
ben reha beye ameliyat oldum.evt kendisi çok sempatik güven verici konuşuyor.hiç tasarım yapmadığı ve önceki ameliyatlarını hiç görmediğim halde ameliyat oldum.çoook büyük bir hata tasarım yapan doktorlarda birebir benzetemeye biliyor ama istediğinizi gösteriyorsunuz sizi ne kadar anlamış görüyorsunuz.sizin ve doktornuzun estetik anlayışı oldukça farklı obiliyor.ben çok üzgünüm olmadı heleki burun ucu probleminiz varsa reha bey tercih edilmemeliye düşünüyorum...
merhaba amylee ameliyat olduktan sonrada görmüştüm resimlerini gerçekten çok güzel olmuş iyice oturmuş burnun canım.
Merhaba AmyLeee,
malesef bende burda yeniyim ve albümleri göremiyorum!
Sizin de burnunuzu göremedim ne yazik ki. Nasil görebilirim? Cok merak ediyorum Reha Beyin basarisini...
Beni eklemeniz mi gerekiyor? Bunu hep okudum önceki mesajlarda... :44:
Simdiden cok tesekkür ederim.
Baska Reha Beyde burnunu yaptiran varsa, bizlerle resimlerini paylasirsa sevinirim.
Taninmamak icin resimlerde gözlerinizi karalabilirsiniz!
Bir sorum olacak Reha Beyde ameliyat olanlara:
Sizin burun kemeriniz tam düz oldu mu???? Yapabildi mi sizlerde?
Ben kücük bir kemeri aldirmak istedim. Ilk iki ayda burun sirti düz göründü, fakat simdi bir cikinti olustu... Sanki tam düzletemedi gibi...
Belki de bir sisliktir, bilmiyorum...
Sizlerde ne zaman yok oldu burun sirtindaki sislikler?
Bayagi tedirgin oldum, cevaplarinizi bekliyorum!!! :26:
Ekledim sizi,albümü görebilirsiniz...
Sizi de ekledim:)amyleee acaba beni de ekleyebilir misin??burayı da böyle yazılar yazarak doldurmak istemiyorum ama başka bir şansım yok sanırım kusura bakmayın lütfen
hemen başka bi dr la görüştüm yni acele etttim.
Ekledim sizi,albümü görebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?