Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende ameliyat olmak istiyorum ameliyat öncesi ve sonrası fot.gönderebilirmisiniz tsk ederimTeşekkür ederim:)
merhaba bende ameliyat olmak istiyorum ameliyat öncesi ve sonrası fot.gönderebilirmisiniz tsk ederim
Tabiiii.Ekledim seni.
Çok geçmiş olsun. Ben revizyon amelliyatı olacağım. Reha beyi çok övüyorlar ama foto göremedim henüz...Eklersem kabul edermisin? Çok tşk.
Kabul ederim tabi..
Rica ederim..Güzel yorumunuz için de teşekkür ederim.Reha Bey artık burda değilmiş ben 1 yıl önce ameliyat olmuştum zaten.Umarım istediğiniz gibi olur burnunuz:)
evet reha hoca istanbula gitti malesef ama kontroller için gelio. bu arada ameliyat olmak isteyenlere söyleyeyim. burnumu göstermek için bir kbbciye gittim. dr resmen hayran kaldı. içi de dışı da pırıl pırıl olmuş, ben ne burunlar görüyorum her gün dedi. kimin yaptığını sordu. burnum gerçekten çok doğal oldu ve önceden rahatsız olduğum şeyler nerdeyse tamamiyle geçti. herkes istediği buruna kavuşur inşallah...
bence yeni ameliyat olcak arkadaşlar doktorlarını iyi araştırsın...
Selam cok iyiyim burnumdan gayet memnunum.Ameliyat sonrası hiç zorlanmadım, ağrı kesici bile almadım ,çekilmeyecek bi durum olmaz bence ama sen bilirsin.selam amylee nasılsın? şimdi burnundan memnunmusun? ben reha beyle Ankara'da görüştüm. hastalarını kontrol için geçen hafta burdaydı. sanırım haftayada ankarada... Çok sempatik ve güven veren bir doktor. Ancak Ankara'da ameliyat yapmadığını, İstanbul'da yapabileceğini söyledi. günü birlik gelirsin hastanede bir gece kalırsın sonra Ankara'ya dönersin, problem olmaz dedi ama ben istanbul konusunda kararsızım. yani o yolu ameliyatlı bir burunla çekebilirmiyim bilmiyorum. son durumunu merak ettim...memnunmusun şimdi?
herkese selam,uzunca bi süredir reha bey hakkındaki yorumları takip ediyorum ve bunların ışığında geçmiş haftalardan birinde kendisi haftasonu ankaraya geldiğinde görüşmeye de gittim,kesinlikle dediğiniz gibi bir insan,çok sıcak ve samimi.bana kararı kendim vermem gerektiğini ve eleştirel gözle bakılırsa herkesin burnuna bir kusur bulunabileceğini söyledi..gerek var ya da yok diyemedi tabi sonuçta nefes alma sıkıntım yok,ama çok kolay bir burun seninki dedi..
benimse ameliyat olanların tecrübesine ihtiyacım vardı ve tüm bu sayfaları okudum.. burun ucu problemim yok bunu belirteyim:) bnm sizlere sorum ameliyat olduktan sonra burun ucundaki kesiden dolayı iz kaldı mı,burnunuz ameliyat olmadan önceki sertliğinde mi yoksa sertleşti mi,tüm şişlikler indikten sonra kaş arası daha dışarı çıkık mı kaldı yoksa doğal kavisine döndü mü? daha sorum çok ama epeydir bu başlıkta hareket olmadığı için bu kadarıyla başlatayım,umarım cevap verecek birileri vardırr..teşekkürler şimdidenn
Merhabalar. öncelikle bu süreç zorlu bir süreç şimdiden kolay gelsin diyorum.olmadan önce ayrı olduktan sonra ayrı. olduktan sonra kaç gün pişman olup ağladığımı biliyorum. burdaki kaç kişi o burun şiş dese de insanın o şiş burunun nasıl bu kadar küçüleceğini aklı almıo. neyse şu an memnunum burnumdan yalnız biraz üst tarafında çöküntü gibi bişi var. dikkat edin dediğimde farkedilio bir de fotograflarda flaşlı çekimlerde belirgin oluo.onun haricinde kimse ameliyat olduğumu dahi anlamadı. ameliyat olalı bir ay sonra bir sene olacak ama inan hala şiş:) ucu hala sert. dr zaten bir buçuk yıl demişti. kaş arası çıkık filan kalmadı bende gayet doğal. estetik olduğunu ele verecek hiçbir belirti yok. o alttaki minik kesi de kayboldu gitti. ben elimde pek çok fotografla gitmiştim. şöyle burun istiyorum deyince bütün drlar siznirlenio herkesin burnu farklı die ama ben şöyle burun istemiyorum diye göstermiştim. o da gösterdiğim fotolardan dolayı çok tşkr etti ne istediğini çok ii anlattın dedi. bilmiyorum belki de kafasında farklı bir burun tasarlamıştı. reha hocanın hastaya pek minneti yok ister ol ister olma o kadar çok olmak isteyen var ki. beni de nerdeyse yapmayacaktı ama ben her şeyi göze aldım ve ona oldum. ameliyat hatası olarak dediğim gibi sadece o çöküntü var ama yüzümde de değişiklik oldu mesela gözlerin arası açılıo bence bu çok öenmli bir ayrıntı. benim allahtan birbirine yakındı çok fark olmadı ama eski hali çok daha iyiydi. bir de ister istemez burun ucu o sivri halinden çıkıp topaklaşıyor. bunları da düşün. bir de herkesin bana dediği kilo mu aldın? ordaki ekmik kırılınca yanaklar çıktı direkt ortaya. bu da pek iyi bişi değil. bunları da düşün derim. Allah kolaylık versin.çok zor.