Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

Reha bey İstanbulda görevine başladı bile

merhaba tekil.öncelikle çok geçmişolsun.bende rehabeye ameliyat oldum.ve 2 seneyi dolduruyorum.burayada çoğu kez yazdım ben gerçekten çok memnunum.yanlış anlamayaın arkadaşlar sitemolarak yazmıyorum sadece içiniz rahat olsun diye yazıyorum çünkü sizin gibi aynı süreci bende yaşadım.bazı arkadaşlarımız memnun olduklarını söyleyip şimdi ise görünmüyorlar gibi bir kaç yazı okuduğum için belirtiyorum emin olun bir sorun olduğu için buraya yazmıyor değiliz en azından kendi adıma böyle söyliyebilirim.bizde ilk ameliyat sürecinde deli gibi siteyi takip ediyoduk.ama zaman geçtikçe durumunuza alışıyor,konu ile ilgili tecrübeli olıyorsunuz ve takdir edersiniz ki sizden sonra ki süreçte ameliyat olan arkadaşlara yardımcı olmak için bir süre daha siteye yazı yazıp yerinizi yeni gelen arkadaşlara devrediyorsunuz:hooray:memnun olmayanlarda buraya şikayetlerini açıkça yazıyorlar bence.yani bunları düşünüp moralinizi bozmayın.inşallah burnunda istediğin gibi olur canım.çünkü insan gerçekten çok mutlu oluyor.

slm arkadaşlar..10 gün sonra burnum 1 yıllık olacak.Pek sorun yaşamadan geçirdim bu süreci.Burnumdan memnunum.
Reha Bey artık Ankara'da değil mi?? Kontrol için gitmeyi düşünüyordum

evet reha hoca istanbula gitti malesef ama kontroller için gelio. bu arada ameliyat olmak isteyenlere söyleyeyim. burnumu göstermek için bir kbbciye gittim. dr resmen hayran kaldı. içi de dışı da pırıl pırıl olmuş, ben ne burunlar görüyorum her gün dedi. kimin yaptığını sordu. burnum gerçekten çok doğal oldu ve önceden rahatsız olduğum şeyler nerdeyse tamamiyle geçti. herkes istediği buruna kavuşur inşallah...

ben de yaklaşık 2 yıl önce reha beye gidip ameliyat oldum. ameliyattan önce pek görüşme imkanımız olmadı kendisi çok yoğun . resimlerimi çekip nasıl bir burun istiyorsun dedi ben de doğal olmasını istiyorum dedim. ameliyat oldum .ameliyattan sonra burnumdaki eğrilik gitmişti ancak burun deliklerimde bir sorun vardı,kanatları çok açıktı. rehya bey şiş olduğunu ve bi dahaki kontrole kadar geçeceğini söyledi ancak bi dahaki kontrole kadar geçmedi ve burun delikleim bi tuhaftı ve burnumun ucu da hiç kalkmamıştı . reha beye bunun şiş olmadığını ve şeklinin böyle olduğunu ve benim de bu burnu sevemeyeceğimi anlattım. evet maalesef ilk ameliyatımda istediğim sonuç olmamıştı,mecburen ikinci kez ameliyat oldum bu ameliyattan doktor bey hiç ücret almadı. şuan fındık gibi ve asla kimsenin estetik olduğunu anlamadığı güzel bir burnum var ancak tabi bir yıl şekli ile şemaliyle kafayı bozarak ve bir yılda o uyuşmaların şeklin oturmasının beklenmesi ile geçti. güzel olmak kolay değil arkadaşlar ..ben 2 kez narkoz yemeyi göze aldım ama şu an burnum çoook güzel,nefes alma sorunum vardı şükür hiçbir soruunum kalmadı. işte en başta bir talihsizlik oldu o da ben çokk manken şarkıcı burnu gibi olsun istemediğim içinde olmuş olabilir. ha bir de reha beyin kullandığı o bant şeklindeki alçı sayesinde tampon uygulamasının sıkıntılarınıda yaşamıyorsunuz. 2 ameliyatımdan sonrada çok rahat nefes aldım. bir de ameliyat olacak arkadaşlara şunu söyleyeyim asla burnunuzun şekli tam olarak oturmadan burnunuz ile burnun içindeki o dikiş ipleriyle falan oynamayın,onlar zaten kendiliğinden atacaktır. herkese sağlıklı günler..

merhaba sbl35 bende bir sene önce reha beye ameliyat oldum sizin söylediğiniz burun deliklerim büyük ve burun ucum düşük.kendisine söylediğimde kabul etmek istemedi hatta benim bu konuda takıntılı olduğumu söyledi.buda beni çok üzdü.ben israr edince mayıs ayı için 10-15 dakika süreceğini basit bir uygulama yapacağını söyledi.benim ham kendisine olan güvenim sarsıldı hemde söyledikleri beni baya bir hayal kırklığına uğratdığı için gitmedim.ayrıca nefesalma sorunumda tam olarak düzelmedi.bende ikinci kez sadece burun ucumdan revizyon olmayı düşünüyorum.siz ikinci ameliyattan çok memlun kalmışsınız .acaba bu benim içinde geçerli olurmu evet ücret almedan yapacaktı bunu sizde yaşamışsınız bu kararı vermek çok zor oluyor.aynı doktoru doğrusu hiç düşünmemiştim.ne yapmalı bilemiyorum...ve yeni bir doktorada güvenmekte ne kadr doğru neye göre karar vermeliyim.şaşdım kaldım...

pozi06 umarım içinize sinen bi şekil alır burnunuz. açıkçası benim o dönem başka bir doktora ekstra para verecek durumum yoktu. ayrıca reha bey hemen bir ameliyat günü verince de hiç düşünmeden tekrar ameliyat oldum. ikinci ameliyatım birinci ameliyatıma göre daha uzun sürdü. reha beyin bana göre ameliyatlarda hastasından çok burnun şeklinin yüze orantılı olması gibi bir düşüncesi var diye düşünüyorum. tek şekil burun yapmıyor ve burnun orjinalini çok bozmak istemiyor eğriliği düzeltmek dışında .bu nedenle ameliyat olmadan önce çok net olarak ne istediğininzi belirtin derim ben.

sbl35 teşekkürler...yaptığı diğer burunlarıda gördüm.keşke ameliyattan önce görme şansım olsaydı koşarak uzaklaşırdım herhalde.asla kötü işler çıkarmış demiyorum ama vasattı.ben kendisine defalarca iddalı bir burun istediğimi söylemiştim.şimdi tasarım yapan bir doktor tercih etmek istiyorum enazından beni ne kadar anlamış onu öğrenirim.sevgiler

amylee teşakkürler canım.burnun yandan oldukca güzel öndende güzel fakat önden olan resimler karanlık çıkmış.güle güle kullan cnm reha bey burdamı bilgin varmı?yada arada gelipte hastalarıyla ilgileniyormu acaba ...

Teşekkür ederim yorumun için:) Reha bey ankaraya geliyormu hiç bilmiyorum.Aslında kontrole gitmem lazımdı ama pek önemsemedim :S

selam herkese !

sanirim birkac kisi reha bey'den burun ameliyati olup fotolarini paylasmis..

ben de reha bey'i dusunuorum ameliyat icin.

fotolari nasil gorebilirim bilgisi olan varsa ve paylasirsa cok sevinirim alkisalkisalkis

selam !

ben de burun ameliyati icin reha beyi dusunuorum !

senin ya da baska uyelerin fotolarini nasil gorebilirm :) ?

Özel albümleri görebilmek için arkadaş olarak eklemek gerekir..

selam amy lee !

beni arkadas olarak ekleyebilir misin sende ameliyat ile ilgili ya da ameliyat sonrasi fotolar varsa ?

tesekkurler amy lee !

burnun cok guzel olmus !!!

ben de reha beyle onur erol arasinda kaldim

bakalim senin fotolari gordukten sonra reha bey'e olan inancim artti hihoyyyt

Teşekkür ederim yorumun için.Beğenmene sevindimm.Umarım senin burnun da istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…