• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

kızlar ben ameliyat olalı 5 ay oldu .maaşallah burnum gittikçe güzelleşiyo:nazar: ama arada nefes almada güçlük çekiyorum tıkanmalr oluyo bazen gece hapşurukla uyanıyorum ve akıntı oluyo burnumda önceleri bahar alerjisi diyordum ama baharda geçti acaba burnumda mı bi sorun oluştu bilemiyorum benimle aynı sorunları paylaşanlarınız var mı yada zamanla geçer mi en kısa zamanda reha hocaya gitmem gerekiyo

herkese merhaba,ben yeni üye oldum ve reha beye burun ameliyatı oldum.ameliyat olmadan önce bu sayfaya baktığımda herkes reha bey,diyor ne kadar memnun olduklarını belirtiyorlardı şimdi bakıyım dedim herkes kaybolmuş ve bazı arkadaşlarda memnun değillermiş neden böyle oldu ben şimdi bunları okuyunca tedirgin oldum.dilerim şu an hepiniz memnunsunuzdur ve bana güzel haberler yazarsınız.hoşçakalın.

herkese merhaba,ben yeni üye oldum ve reha beye burun ameliyatı oldum.ameliyat olmadan önce bu sayfaya baktığımda herkes reha bey,diyor ne kadar memnun olduklarını belirtiyorlardı şimdi bakıyım dedim herkes kaybolmuş ve bazı arkadaşlarda memnun değillermiş neden böyle oldu ben şimdi bunları okuyunca tedirgin oldum.dilerim şu an hepiniz memnunsunuzdur ve bana güzel haberler yazarsınız.hoşçakalın.

sen ameliyat olalı ne kadar oldu cnm? diğerlerin de kötü oldu die sende de öle olacak die bişi yok.mesela ben genel anlamıyla memnunum çok doğal bir burnum oldu ama hafif bir çöküntü gibi bişi var burnumda bir de minnacık kemer kaldı. o çöküntü gibi şeye de çökme değil sadece iki taraf birbirinin aynısı olmamış dedi. öle düzeltilecek bişi değilmiş.genel anlamda herkes memnun sanırım..

canım ben ameliyat olalılı bugün 16 gün oldu.burnum hala şiş tabiki şu an için güzel görünüyr dilerim zamanla daha güzel olur.

sanyil, burnun şu an ne durumda tamamiyle düzeldi mi aceba.

cnm bugün reha beye kontrole gittim baktı burnuma ve çok beğendi gayet güzel duruyo:nazar: dedi.burnumla ilgili yaşadığım sorunlar ameliyatla ilgili değilmiş alerjim varmış dolayısıyla alerji hapı yazdı.tabiki bende rahatladım çünkü bu sorunun ameliyatla ilgisi var mı acaba diye düşünüyordum neyseki yokmuş.a.s.

kızlar reha hoca artık istanbulda koç üniversitesinde çallışacakmış oraya profesör olarak gitçekmiş duyunca çok üzüldüm bence Ankara için büyük bir kayıp:1no2:

kızlar reha hoca artık istanbulda koç üniversitesinde çallışacakmış oraya profesör olarak gitçekmiş duyunca çok üzüldüm bence Ankara için büyük bir kayıp:1no2:

Evet canım bana da gideceğini söylemişti ve hemen karar vermemi istemişti.Bende karar verdim 1 hafta içinde ameliyat oldum zaten o haftadan sonrada ameliyatlarını bitirdi sadece kontrollere bakacak artık.Burnunla ilgili sorunların geçmiş olması çok güzel.

Arkadaşlar merhaba,

Ben de eşim için Reha Yavuzer'den randevu almak istedim. Kendisi yıllık izinden 16 Ağustos'ta dönecekmiş. İstanbul'a gitme durumu doğru değilmiş.
Bana sağlık güvenceniz ve ameliyat için verdiğiniz ücret konusunda bilgi verebilir misiniz?

ben 3 yıl önce reha hocaya burun revizyonu ameliyatı oldum.kendisi gayet iyi bilgili harika bi hekim. ben emeklei sandığına bağlıyım 3 yıl önce 1.700 civarında ödemiştim özel hoca farkı artı malzemeler fakat şu anda 3.3.5 milyar arasında yapılan işleme göre değişiyor maliyet. artı benimki estetik kapsamoında dedğildi dudak damak yarığına bağlı burun revizyonu ameliyatı adı altında yapıldı.

merhaba bende revizyon olacağım reha beye revizyon olanların resimlerine mümkünse bakabilirmiyim.?

Back