• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

bunları okuyunca çok üzülüyorum ya. o kadar eziyet çekilio sonuç hüsran. ikinci ameliyat da cesaret işi ya daha kötü olursa korkusu...ben burdakilerin ameliyatları iyi oldu diye gidip reha hocaya ameliyat olanlardanım. daha önceki dönemlerde ameliyat olanlarda da sorunlar var mı merak eder oldum. var da paylaşmıyorlar mı acaba? bu arada ben burnumdan memnunum ama sizin yazdıklarınızı okudukça gün geçtikçe korkar oldum.

nilsaacım mesajını aldım cnm.iki ay sonra sanırım şişleri inimce burunum öndenkalın ve sarkık olduğunu gördüm ilerleyen aylar içindeyse bu dahada arttı.altıncı aydayım burun şeklim iyice belli oldu eskisi gibi şiş değil artık .cnmbende buradan tavsiyelerle oldum reha beye ama şimdi o güzel yazıları göremiyorum.dilerim senin memluniyetin devam eder ve isteğin burna kavuşursun...cnmmm

İlk aylarda şişten pek farkedilmiyo ama şişler inince burnunuzda pek bi değişiklik olmadığını farkediyorsunuz. Benim burun ucu düşüklüğü ve kemer ve eğrilik vardı. Eğrilik halen var bilemiyorum neden düzeltilemedi sonuçta kemik kırılıyo. Milimetrik hatayı bırak santimetrik hata var bence. Burun ucuda ilk başta kalkık gibi geliyo insana şişlerden ama zamanla bir balon gibi sönüyo ve tekrar balkabağına dönüyor. Tabi bu durum benim için geçerli genel konuşmuyorum. Senin ameliyat olalı ne kadar zaman geçti. İlk aylar bende memnundum çünkü umutluydum Burnumun değişip güzelleşeceğinden şişlerin ineceğinden ama öyle olmadı malesef

cnm gerçekten çok üzüldüm o kadar eziyet boşuna mı çekildi . ben ameliyat olalı iki ay on gün oldu korkar oldum yorumları okudukça halen burnumda şişlikler var onlar geçip burun ucum düşerse naparım diye düşünüyorum .reha bey olumsuzluk olunca ara demişti heralde öyle bir şey yaşarsam reha hocaya tekrar görünürüm bilemiyorum arkadaşlar hayırlısı estetik mağduru olmak istemiyorum

nilsaacım mesajını aldım cnm.iki ay sonra sanırım şişleri inimce burunum öndenkalın ve sarkık olduğunu gördüm ilerleyen aylar içindeyse bu dahada arttı.altıncı aydayım burun şeklim iyice belli oldu eskisi gibi şiş değil artık .cnmbende buradan tavsiyelerle oldum reha beye ama şimdi o güzel yazıları göremiyorum.dilerim senin memluniyetin devam eder ve isteğin burna kavuşursun...cnmmm

cnm benim sağolasın. inşallah sen de istediğin gibi bir burna en kısa sürede, en az zahmetle kavuşursun...

haze ne yaptın hiç sesin çıkmıyor.salı günü rehe beyle görüşeceğim...sen ne durumasın

hazecim ilk kez özelden mesaj atıyorum aldınmı canım.birde topik donmuş sanki o çok memlun olanlar tavsiyelerde bulunanlar bir numara diyenler kaybolmuşlar.mağdurum ,buradaki görüşlerinizin ne kadar önemli olduğunun farkındamısınız.ve bunun sizide zan aldında bıraktığının.mutlaka memlun olanlar vardır olsunlarda bunu tüm kalbimle dilerim.neden birden bıçak sırtı gibi kesildi işte bunu anlayamıyorum.bu site bizim için çok büyük bir şans bunu en doğru bir şekilde kullanalım...

merhaba arkadaşlar,baya oldu siteye girmeyeli belki bazılarınız beni hatırlarlar.bende reha beye ameliyat oldum 2008 eylülde ve burnum artık oturdu.ben çok memnunum gerçekten.şimdi memnun olmayanları okudum ve çok üzüldüm.psikolojinizi tahmin edebiliyorum.ama eminimki düzeltilebilecek sorunlardır.her ameliyatta revizyon olma ihtimali var ben şanslıyımki böyle bir sorunum olmadı.inşallah sizlerde en kısa sürede sorunlarınızı halledersiniz.

ben ameliyat olalı 2 ay oldu ve memnunum. kimse estetik mi diye sormuo. benim için bu çok çok önemliydi:):)

reha hocamın sayfası geri plana düştü kaç zamandır yorumlar paylaşılmıyo neler oluyor reha hocam ve hastaları cephesinde????? yok mu operasyon geçiren kesilen biçilen????? yorumlarınız beklenilmektedirrrr :))

özelden de yazdım,burnunuzda çok büyük bi sorun yoksa bence ameliyat olmaya değmez,ünal beyi düşünüyorsanız ben ünal beye ameliyat oldum,sorularınız varsa cevaplayabilirim

Teşekkür ederim ilginize.
Çok büyük bi sorun yok çünkü eski burnuma kavuştum. Ne bileyim o kadar şişlik eziyet ve harcanan paraya üzülüyorum.Canım sıkılıyor caanım.

Cerencim sanırım Ankaralısın. Eğer sakıncası yoksa özelden telefonunu atabilirmisin. Çok sorum var telefonla daha çok soru sorubilirim. Buradan kopuk oluyo.

arkadaşlar reha bey in tekniği nedir..genelde hangi teknikle yapıyor açık mı kapalı mı?

reha hoca genelde kapalı teknik kullanıyo eğer burna dışarıdan kemik kıkırfak eklentisi olmayacaksa kapalı teknikle dışarıdan heerhangi bir iz olmuyo

fakat benim ameliyatımı açık teknikle yapmıştı burundan buruna yapılan işleme göre değişiyo kullandığı teknik ama genelde kapalıyı tercih ediyor reha hoca

umarım istediğiniz gibi beklentilerinizi karşılayacak güzel bir burna sahip olursunuz reha hoca mükemmel bilgili ilgili iyi bir hekimdir...

Back