• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

hazeciğim bana seni anladım istediğin gibi olacak dedi.ucunun önde olduğunu kabul etti fakat nisana kadar bekle dedi.çevremden kimse burnun kötü demedi belkide kırmamak için söylemediler.hatta o gün hastanede herkes beğendi.ama ben takılmış durumdayım oyüzden senide çok iyi anlıyorum.şimdi benim için bu sürede zor bir süre ve ya yine olmazsa da diyorum.başka bir doktormu seçsemmi diyorum.yani burnum başıma ameliyat sonrasıda bela oldu.ben senin burnunu çok iyi hatırlıyorum dışarıdan bir gözle asla rahatsız edici degil dogal fakat seni rahatsız ediyor aynanın başında şöylemi olsaydı diyorsan seni anlarım bende öyleyim.karar vermekte çok zor ilk seferinde olsaydı bu burun ucu ne olurdu sanki bu ne bitmeyen bir süre...?

ben 28 ocakta ameliyat oldum ama ben doğal burun isterken çok kavisli olmuş :1no2:hiç beğenmiyorum küçücük yapmış burnumu işyerinde herkes farketti estetik olduğumu ve moralim çok bozuldu demek ki reha hoca herkese doğal yapmııyormuş tecrübeyle sabittir :oklava:

bende gorebilirmiyim resimlerini, gorebilirsem sevinirim

hazeciğim bana seni anladım istediğin gibi olacak dedi.ucunun önde olduğunu kabul etti fakat nisana kadar bekle dedi.çevremden kimse burnun kötü demedi belkide kırmamak için söylemediler.hatta o gün hastanede herkes beğendi.ama ben takılmış durumdayım oyüzden senide çok iyi anlıyorum.şimdi benim için bu sürede zor bir süre ve ya yine olmazsa da diyorum.başka bir doktormu seçsemmi diyorum.yani burnum başıma ameliyat sonrasıda bela oldu.ben senin burnunu çok iyi hatırlıyorum dışarıdan bir gözle asla rahatsız edici degil dogal fakat seni rahatsız ediyor aynanın başında şöylemi olsaydı diyorsan seni anlarım bende öyleyim.karar vermekte çok zor ilk seferinde olsaydı bu burun ucu ne olurdu sanki bu ne bitmeyen bir süre...?

Çok iyi anlıyorum bende sizi. O gün sizde gördünüz,baya bi konuştuk bir çok kişi vardı ve hepsi ya hepsi çok doğal çok güsel ama ucu düşük daha kalkık olabilirdi dedi. kaldı ki benim çevremdeki insanlarda aynı düşünceye sahip hepsi beğeniyo ama hani ucunu düzeltecektin diyolar. Yani bu konuda sadece reha bey ile hem fikir deilimbilmiyorumkismile..ama o da ben sana bağlıyım dediği için bişi diyemiorum. Ama öle şeler dioki acaba biz mi görmüoruz falan oluyorum..yani övdü övdü afalladım zaten:1shok:,sonrada sen istersen yaparım diyince iyice damdan düşmüş gibi oldum..:1rolleyes: Ben kararlıyım. cidden sizde olduğu gibi benide rahatsız ediyor. ve yine sizde olduğu gibi aynı korkuya sahibim....ya olmazsa:bbo: O gün sizde gördünüz yaklaşık 15 kişi vardık ve herkes aynı soruna sahipti. bu beni daha da korkuttu açıkcası. İnş herşey düzelir,yoluna girer:Saruboceq:

hazecim bu tamamen benim fikrim eğer burnunda seni rahatsız eden takıldığın birşey varsa olmamış demektir.benim içinde aynı şey geçerli kim ne derse desin benim için olmadı kötü değil ama beklentimi karşılamadı...bitmiştir.yani ben kesinlikle ucunu düzeltdireceğim.en büyük sorunum kime güvenebilirim,hangi doktor?bu konuda aynı doktora güvenmek doğru mu?yani cnm ikinci kez düzeltdirmeye kesin kararlıyım.fakat doktor konusunda karasızım...zor durumdayız evet madem rahat değil ,içine sinmedi bence burun ucunu düzeltirmelisin...

kızlar merhaba..benim de atelim çıktı ve altından patates gibi burun çıktı. burun kanatları çok geniş.ucu kocaman bir top gibi.sivrilik adına hiçbişi yok. yüzüme hiç yakıştıramıorum bu burnu.inanılmaz kaba. ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olun çok mu şişitir burnum. bir de ucu sivrilcek mi.bunalımdayım resmen.

kızlar merhaba..benim de atelim çıktı ve altından patates gibi burun çıktı. burun kanatları çok geniş.ucu kocaman bir top gibi.sivrilik adına hiçbişi yok. yüzüme hiç yakıştıramıorum bu burnu.inanılmaz kaba. ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olun çok mu şişitir burnum. bir de ucu sivrilcek mi.bunalımdayım resmen.
ilk ay öyle olur.benimki de çok şişmişti.çok kalın görünüyodu ve kanatları çok genişti.gergin duruyodu.daha çok erken senin için.zamanla düzelir merak etme..

nilsaa çok geçmiş olsun..ilk günler hatta ilk aylar burun çok şiş oluyor şu an kafana takma hiçbirşeyi .benim de atelim çıktıktan sonra burun deliklerimin biri büyük biri küçüktü ama şuan hiç öle bir problem kalmadı birkaç ay geçmeden hiçbirşey belli olmaz onun için sakın üzülme ....

yeni amaliyat olanlar için yazıyorum.Ben 5 ay önce reha beye burun ameliyatı oldum,atel açıldığı gün şişmeye başladı ve burnumun ucu palyaçoların burnuna benziyordu.Aynaya baktığımda kendimi iğrenç buluyordum .Günlerimi zehir ettim kendime neden böyle bir ameliyat oldum diye.oysa öğrendimki bu iş sabır işiymiş.3-4 ay geçmeden burnunuzun şekli kesinlikle belli olmuyor.Şuan inanılmaz güzel bir buruna sahibim ve çok mutluyum.bir tek kişi bile burnunuz estetiklimi diye sormuyor yani o kadar doğalki.resim çektirmeye hiç meraklı değildim şimdi hiç durmadan resim çektirip facebokta gerine gerine yayınlıyorum .

Kızlar, özel günlerde yada o güne yaklaşırken sizinde burnunuz normalden daha fazla şişiyor mubilmiyorumkismile Benim baya kabalaşıyo daa:1ninca:

arkadaşlar ya ameliyattan sonra burun temizliğini nasıl yaptınız paylaşırsanız sevinirimbilmiyorumkismile

kızlar çok sağolun. ben de yavaş yavaş yeni burnuma alışıyorum galiba. ilk günlerdeki şişlikler gün geçtikçe azalıo. burnun yüze oturması böyle birşey sanırım:) ama hala çok çok şiş burnum taş gibi. umarım bu şişlikler de geçer. bu arada estetik yaptırdığımı kimse anlamadı. estetik ayptırdım deyince hayran kaldılar. çok güzel, çok doğal olmuş dediler. ben de çooooook sevindim. Reha hoca gerçekten iyi:)

kızlar nerelerdesiniz?? hiç yeni burnu kesilip biçilen yok mu? yoksa reha hoca yurtdışına gitcekti ondan mı kimse yok.....

Kızlar, özel günlerde yada o güne yaklaşırken sizinde burnunuz normalden daha fazla şişiyor mubilmiyorumkismile Benim baya kabalaşıyo daa:1ninca:

Hazeciğim evet bende de öyle oluyor..Vücut o dönemde su topladığı için..

kızlar çok sağolun. ben de yavaş yavaş yeni burnuma alışıyorum galiba. ilk günlerdeki şişlikler gün geçtikçe azalıo. burnun yüze oturması böyle birşey sanırım:) ama hala çok çok şiş burnum taş gibi. umarım bu şişlikler de geçer. bu arada estetik yaptırdığımı kimse anlamadı. estetik ayptırdım deyince hayran kaldılar. çok güzel, çok doğal olmuş dediler. ben de çooooook sevindim. Reha hoca gerçekten iyi:)

Canım geçmiş olsun..Hayırlı olsun yeni burnuşun...

sağolasın misscim. bu arada albüme koyduğun fotoya baktım. şişlikler inince çok daha güzel olmuş burnun. güle güle kullan cnm...

arkadaşlar beş ay önce reha beye ameliyat oldum.ne yazıkki burun ucum sorunlu .reha beyde nisanda yapalım altı ayı doldur dedi.benim durumumda olan varmı?tekrar aynı doktora gitmek ne kadar doğru bilemiyorum....

5bucuk aylık burnumun resimlerini koydum.bakmak isterseniz..

arkadaşlar beş ay önce reha beye ameliyat oldum.ne yazıkki burun ucum sorunlu .reha beyde nisanda yapalım altı ayı doldur dedi.benim durumumda olan varmı?tekrar aynı doktora gitmek ne kadar doğru bilemiyorum....

Bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. Bu gün kontrole gittim ben bişey demeden ne yapalım dedi. Tam olmamış istersen burun ucunu kaldırıp, dolgu yapalım dedi. 2 ay sonra tekrar gidip tekrar değerlendireceğiz. Ben tekrar ameliyatı düşünmüyordum ama bugün kendisi söyleyince demek ki daha iyisi olabilir düşüncesiyle revizyona olumlu bakıyorum. Kolay bi operasyon olacağını söyledi. bakalım ne olcak.

Back