10 mayıs ameliyet günüm arkadaslar :) başka bir arkadasımla aynı gün ameliyat olucaz
Merhaba mezguase, Reha Hoca Amerikadaymış sen nasıl 10 Mayısda ameliyat olucaksın?? Yoksa beni mi kandırıyorlar randevu vermemek için!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 mayıs ameliyet günüm arkadaslar :) başka bir arkadasımla aynı gün ameliyat olucaz
Merhaba mezguase, Reha Hoca Amerikadaymış sen nasıl 10 Mayısda ameliyat olucaksın?? Yoksa beni mi kandırıyorlar randevu vermemek için!!!!!
kızlar merhaba. yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun, olacaklara bol şans diliyorum..reha hoca mayıs ayında hep burda mı? bilgisi olan var mı? kontrole gitmem gerekio. bu arada burnum gün geçtikçe daha da güzelleşio:):)
arkadaşlar reha beyden randevu alamıyorum ben nasıl aldınız sizler ilk randevularınız bende mi mail felan atsam hastaneyi arıyorum yok mayısta yok haziranda yok temmuz da ara diyolar dedikleri zamanlarda da aradıkça dr un programında yer yok diyolar=(((
Sanyil selam, albümünde hiç resim yok (
evt cnm sen mail at bende mail atarak ulaşmıştım reha beye
peki hastanenin web sayfasında çıkan kişisel e-mail adresine mi mail atsam yoksa bide hotmailli bi hesabı var internette arama yapınca çıkan ona mı atsam sizler hangi adresine atmıştınız???
slm ben hastanenin web sayfasında çıkan kişisel e-mail adresine mail attarark ulaştım