• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

Reha Hocayla Amerikadan mail leştik, Cuma günü döndü önümüzdeki cuma günü de (07.05.2010) randevu verdi görüşmeye gidicem :))))) Ve kesinlikle ona ameliyat olucam.. Umarım senin ameliyatın güzel ve sorunsuz geçer, beni burdan haberdar edersen çok sevinirim canım :)

Yaaa bi de süper bi insan, ona geçen çarşamba mail attım yarım saat sonra cevap yazdı Amerikadan :)))) İnşallah ameliyat tarihim çok uzak olmaz...

Merhaba bayanlar
Burnumdaki kıkırdak eğriliğinden dolayı bir devlet hastanesinde ameliyat oldum. Çok fazla kıkırdak çıkarmışlar ve bir süre sonra burnum düştü ve nefes almam daha da zorlaştı. Ameliyat da çok zor geçmişti. Lokal anesteziyle bağırta bağırta ameliyat ettiler.
2 sene kadar korkudan doktora gidemedim. Sonra Reha Bey le tanıştık ve sorunsuz bir şekilde bir estetik ameliyatla şeklin düzeleceğini ve rahat nefes alabileceğimi söyledi. Genel anesteziyle ameliyat oldum. Kulağımdan alınan kıkırdak burnuma eklendi ve burnum biraz daraltıldı.
Şİmdi hem burnumun şekli gayet güzel hem de daha iyi nefes alıyorum.
Reha Bey e ne kadar dua etsem azdır. Gerçekten işini hakkıyla yapıyor.

kızlar merhaba. yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun, olacaklara bol şans diliyorum..reha hoca mayıs ayında hep burda mı? bilgisi olan var mı? kontrole gitmem gerekio. bu arada burnum gün geçtikçe daha da güzelleşio:):)

kızlar merhaba. yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun, olacaklara bol şans diliyorum..reha hoca mayıs ayında hep burda mı? bilgisi olan var mı? kontrole gitmem gerekio. bu arada burnum gün geçtikçe daha da güzelleşio:):)

Selam Nilsaa, Reha Hoca Mayıs ayında burada, Çünkü benim 24 Mayıs da ameliyatım var :) Bi de resimlerini sayfana koyabilirmisin?

arkadaşlar reha beyden randevu alamıyorum ben nasıl aldınız sizler ilk randevularınız bende mi mail felan atsam hastaneyi arıyorum yok mayısta yok haziranda yok temmuz da ara diyolar dedikleri zamanlarda da aradıkça dr un programında yer yok diyolar=(((

Son düzenleme:
Zamanın ve sabrın varsa, Gaziye git randevu defterine adını yazdır ve bekle.. :( çünkü herkes böyle yapıyor. Başka türlü görüşemezsin.

kızlar burnum gittikçe güzelleşiyo :nazar:geçen haftasonu sözüm vardı fotolar harika çıkmış özelllikle yandan çoook güzel çıkmışsın mesajları alıyorum reha beyin ellerine sağllık kardeşimde ona olacak ben çok memnun kaldım.eğer eski burnum olsaydı kendime güvenerek poz veremezdim aksine yandan çıkmamak için elimden geleni yapardım çok mutluyum şu anda Allah herkese ameliyatlarında kolaylık versin inş herşey gönlünüze göre olur hihoyyyt

arkadaşlar reha beyden randevu alamıyorum ben nasıl aldınız sizler ilk randevularınız bende mi mail felan atsam hastaneyi arıyorum yok mayısta yok haziranda yok temmuz da ara diyolar dedikleri zamanlarda da aradıkça dr un programında yer yok diyolar=(((

evt cnm sen mail at bende mail atarak ulaşmıştım reha beye

evt cnm sen mail at bende mail atarak ulaşmıştım reha beye

peki hastanenin web sayfasında çıkan kişisel e-mail adresine mi mail atsam yoksa bide hotmailli bi hesabı var internette arama yapınca çıkan ona mı atsam sizler hangi adresine atmıştınız???

peki hastanenin web sayfasında çıkan kişisel e-mail adresine mi mail atsam yoksa bide hotmailli bi hesabı var internette arama yapınca çıkan ona mı atsam sizler hangi adresine atmıştınız???

slm ben hastanenin web sayfasında çıkan kişisel e-mail adresine mail attarark ulaştım

arkadaslar ben ayın 10 unda amleiyat oldum burnum şu an güzel görünüş açısından bir sıkıntı yok ama üst dudağımı rahat oynatamıyorum bide konuşurken çizgi halini alıyor bu geçici bir durum değil mi ?

Back